- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Gitme zatende, sanki biraz küçük bir olay büyümemiş mi sence de?Yarın kayinvalidelere gidiyoruz...
Mesafe 5 saat uzakliktalar bizi bekliyorlar.. Plan yaptik kacta hangi gün döneriz falan bağırdı bana bi ton kendi anana gitsen plan mi yapiyorsun bilmem ne falan gidiyorum ben bu evden dedi kapıyı kitledim göndermedim... Halbuki ben nereye gidersek gidelim planlı programli giderim. Neyse sakinlesti biraz
Hazırlık falan yapıyorduk...
Muhterem kv, Sabah 9 da 10 da 11 de 12 de... ve az once 22.45 e kadar saat başı aradı...
Başbaşa bişey konuşamadık sağolsun ve en az 20 dakika konuşuyor...
Valiz hazırlayacağız hazirlayamadik sayesinde..
Baktım eşim içerde gizli gizli konuşuyor ben onu valiz hazirlamak için beklerken, kiminle konusuyorsun hayırdır dedim annemle dedi ve artik dayanamayip aferin dedim..
yanima geldi ne diyon lan sen dedi hiç aferin diyorum dedim.
kapıyı çarptı çıktı dedim üst kilidi kitlerim giremezsin gece eve dedim sabah girerim sen gidince senle mi ugrasacam dedi.
Yarın da beni hiçbir kuvvet allahin izniyle hiçbir yere goturemez.. gitmeyecem !!
Gitme zatende, sanki biraz küçük bir olay büyümemiş mi sence de?
İşte bu bencede tepene çıkmış maşallah ama geçer siniri gelir. Ayrıca bu gizli konuşmacıda anlamıyorum madem konuşacak beyefendi sen yokken yapsın.Canım inan ben artık elimden geleni yapıyorum.. ne dese tamam diyorum telefonunu hic elime almıyorum o istedi diye annesiyle ilgili yorum yapmıyorum rahatsız olmasın diye..
Sanırım tepeme çıkardım en ufak şeyde evi terk etmeler yatağı ayirmaya çalışmalar... o yatağı ayirsada yuzsuzluk yapıyorum yanına yatıyorum...
Sinir olmuyor musun bu duruma sonuna kadar haklıyken haksız gibi görünmeye?bizim de kavgalarımız hep böyle sözlü atışmalardan çıkar..
aslında haklıyken haksız konuma düşürüyoruz kendimizi..
Allah kolaylık versin canım..
bizim de kavgalarımız hep böyle sözlü atışmalardan çıkar..
aslında haklıyken haksız konuma düşürüyoruz kendimizi..
Allah kolaylık versin canım..
Valizi tek basina hazirla sen de, hem adam ne anlar ki valiz hazirligindan.
Esin annesiyle baya konusmus ama. Ben olsam ben de kizardim.
Gelip sana bagiracagina insan gibi bi derdini dinleseydi yani
Gitme zatende, sanki biraz küçük bir olay büyümemiş mi sence de?
Sinir olmuyor musun bu duruma sonuna kadar haklıyken haksız gibi görünmeye?
Teşekkür ederim canım benimmm...
Inan sustum bu sefer en sonunda artik dayanamadım ki bende normalde peygamber sabri vardır aferin dedim kapıyı çarptı çıktı...
Ağzımi acmadim normalde susmam ama sutum..
Birseyler bitti sanirim artik..
Halbuki bugun kadın doğuma gitmiştim çocuk istiyorum doktor bey artık dedim
Bende de aynı sorun varda aşamıyorum, çatlayacak gibi oluyorum bazen.sence?
kim isterki öyle olmayı..
Annesinin dizinin dibine gönder.
Kadıncagız her dkk aramak zorunda kalmasın.
Yarın kayinvalidelere gidiyoruz...
Mesafe 5 saat uzakliktalar bizi bekliyorlar.. Plan yaptik kacta hangi gün döneriz falan bağırdı bana bi ton kendi anana gitsen plan mi yapiyorsun bilmem ne falan gidiyorum ben bu evden dedi kapıyı kitledim göndermedim... Halbuki ben nereye gidersek gidelim planlı programli giderim. Neyse sakinlesti biraz
Hazırlık falan yapıyorduk...
Muhterem kv, Sabah 9 da 10 da 11 de 12 de... ve az once 22.45 e kadar saat başı aradı...
Başbaşa bişey konuşamadık sağolsun ve en az 20 dakika konuşuyor...
Valiz hazırlayacağız hazirlayamadik sayesinde..
Baktım eşim içerde gizli gizli konuşuyor ben onu valiz hazirlamak için beklerken, kiminle konusuyorsun hayırdır dedim annemle dedi ve artik dayanamayip aferin dedim..
yanima geldi ne diyon lan sen dedi hiç aferin diyorum dedim.
kapıyı çarptı çıktı dedim üst kilidi kitlerim giremezsin gece eve dedim sabah girerim sen gidince senle mi ugrasacam dedi.
Yarın da beni hiçbir kuvvet allahin izniyle hiçbir yere goturemez.. gitmeyecem !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?