Bitti sanırım...

kaderinguzelolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
663
124
48
Yarın kayinvalidelere gidiyoruz...
Mesafe 5 saat uzakliktalar bizi bekliyorlar.. Plan yaptik kacta hangi gün döneriz falan bağırdı bana bi ton kendi anana gitsen plan mi yapiyorsun bilmem ne falan gidiyorum ben bu evden dedi kapıyı kitledim göndermedim... Halbuki ben nereye gidersek gidelim planlı programli giderim. Neyse sakinlesti biraz
Hazırlık falan yapıyorduk...
Muhterem kv, Sabah 9 da 10 da 11 de 12 de... ve az once 22.45 e kadar saat başı aradı...
Başbaşa bişey konuşamadık sağolsun ve en az 20 dakika konuşuyor...
Valiz hazırlayacağız hazirlayamadik sayesinde..
Baktım eşim içerde gizli gizli konuşuyor ben onu valiz hazirlamak için beklerken, kiminle konusuyorsun hayırdır dedim annemle dedi ve artik dayanamayip aferin dedim..
yanima geldi ne diyon lan sen dedi hiç aferin diyorum dedim.
kapıyı çarptı çıktı dedim üst kilidi kitlerim giremezsin gece eve dedim sabah girerim sen gidince senle mi ugrasacam dedi.
Yarın da beni hiçbir kuvvet allahin izniyle hiçbir yere goturemez.. gitmeyecem !!

Gitme zatende, sanki biraz küçük bir olay büyümemiş mi sence de?

Canım inan ben artık elimden geleni yapıyorum.. ne dese tamam diyorum telefonunu hic elime almıyorum o istedi diye annesiyle ilgili yorum yapmıyorum rahatsız olmasın diye..
Sanırım tepeme çıkardım en ufak şeyde evi terk etmeler yatağı ayirmaya çalışmalar... o yatağı ayirsada yuzsuzluk yapıyorum yanına yatıyorum...

bizim de kavgalarımız hep böyle sözlü atışmalardan çıkar..
aslında haklıyken haksız konuma düşürüyoruz kendimizi..
Allah kolaylık versin canım..

İşte bu bencede tepene çıkmış maşallah ama geçer siniri gelir. Ayrıca bu gizli konuşmacıda anlamıyorum madem konuşacak beyefendi sen yokken yapsın.

En güzeli hiç karışma ne isterse yapsın. Evi terketmek bu kadar kolay mı yaa..

Valizi tek basina hazirla sen de, hem adam ne anlar ki valiz hazirligindan.
Esin annesiyle baya konusmus ama. Ben olsam ben de kizardim.
Gelip sana bagiracagina insan gibi bi derdini dinleseydi yani

bizim de kavgalarımız hep böyle sözlü atışmalardan çıkar..
aslında haklıyken haksız konuma düşürüyoruz kendimizi..
Allah kolaylık versin canım..

Teşekkür ederim canım benimmm...
Inan sustum bu sefer en sonunda artik dayanamadım ki bende normalde peygamber sabri vardır aferin dedim kapıyı çarptı çıktı...
Ağzımi acmadim normalde susmam ama sutum..
Birseyler bitti sanirim artik..
Halbuki bugun kadın doğuma gitmiştim çocuk istiyorum doktor bey artık dedim

Hergun bYlele
Valizi tek basina hazirla sen de, hem adam ne anlar ki valiz hazirligindan.
Esin annesiyle baya konusmus ama. Ben olsam ben de kizardim.
Gelip sana bagiracagina insan gibi bi derdini dinleseydi yani

Her zamanki aramaları kv artik kuma gibi gelmis hissediyorum kendimi bu eve.. aliskindim artik ama gidecegimiz yer soğuk habgi ceketini alir ne giyer bilemedim sonuçta benim koyduklarimi begenmez laf eder o nedenle kendi hazirlayacakti..

Haklısın tabi, konuş güzelde bitti sanırım deme erken daha. Sonuçta evlisin güzel günlerde oldu. Annesiyle bu şekilde ilişki kuran erkeklerde hep oluyor bu.

Gelince konuş ama bağırıp çağırma ki sanmıyorum bağırıp çağırdını da.

Suc sende ama cikarmissin tepene , indirine eyvallah. .

Kavga edecek sebebiniz aslinda yok cok ufak seylerden kavga cikmis ama esinin oyle kapiyi cekip gitmesi affedilir gibi degil . Ne o oyle canim kapiyi vurup gitmeler , gitmeye merakliysa hic acma o kapiyi ona.
Alismis gitmelere , yatagi ayirmaya taviz verme sende. Birak ne haki varsa görsün.

bi aile terapisine gitseniz canım...

2 saat önce gidecekti telefonunu sakladım göndermedim... gidersen bak geri gelemezsin dedim.. bu aferin diyince yüzüğunü de çıkarıp gitmiş ben baska odadaydim kapi sesine farkettim bende üst kilidi kitleyip ben uyanmazsam giremesin diye ayarladim.
Yüzüksuz şarj aletsiz anahtarini alıp gitmis..

ama tatlım kaçamayacağın şeyler için ne diye moralini bozuyorsun, oraya gidilecek mi gidilecek, e o da annesi araması normal. tamam hazetmiyorsun ama senin haz etmemen onlara gidilmemesine yada telde kısa uzun fark etmez konuşulmamasına neden olamaz. eşin de hislerini bildiği için sana fevri çıkışmış. ve sen aslında o kadar baskı kurmuşsunki, adam gizli konuşma psikolojisine girmiş. sen tepki gösterince de sertleşmiş. hayır yani gerek yok, boş ver sen konuşmalarını istemeyince konuşmayacaklar mı sanki, gizli konuşacak ama konuşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…