Bitti sanırım...

Telden girdigim için şuan bakamam canım.
Valizini koy kapının önüne. Kapıyıda iyi bi kilitle. Defolsun gitsin sevgili annecinin yanına...

Ben hiçbirşey bilmiyorum artık..
Her kavgada ettiği hakaretlerin haddi hesabı yok..
Ne dediğini kulağıda duymuyor ağzına geleni saydiriyor..
Çocuğum yok olsun diye bugün doktora gittim kac saat sıra bekledim olsum doye dualar ettim ama hayırlısı buymus..
Verdiğim emeklerime 3 yılıma yazık

İşaretlediğim yerler yaptığınız yanlışlar. Birincisi erkekler çocuk gibi olsalar da çocuk değildirler. Telefonunu saklamak iletişim özgürlüğüne saldırmak demektir. Eşinizin telefonunu artık karıştırmıyormuşsunuz, daha önceden karıştırıyor muydunuz? Ben kimsenin benim telefonuma dokunmasına izin vermem şahsen. Bu benim için çok büyük bir saygısızlık. İkincisi, eşinizi tehdit etmeniz çok çocukça. Kocanız onu nasılsa eve alacağınızı biliyor, siz kendi kendinize stres yapıyorsunuz. Mesela madem atarlanacağım, o yokken kapıya kamyon dayar evi boşaltır, telefonumu değiştirirdim ki, geri gelemeyeceğini anlasın. Boş tehditlere karnı tok erkeklerin.

Demiyorum ki kocanız sütten çıkma ak kaşık. Adam size lanlu lunlu konuşuyor, ağzının tam ortasına teflon tava yemesi gerekir o ayrı. Ama birine çuvaldız batıracaksak önce kendimize bir iğne batıralım. Nerede hata yaptığımıza bakalım.
Evliliğiniz bitmez merak etmeyin ama çocuk olunca sorunlar elbette daha da artacak, önce eşinizle diyalog kurun.

Ben valiz koymak gibi şeylerden yana değilim ama sen bilirsin. Hiç tepki verme haklıyken daha da haksız olma, en kötü ihtimalle ayrılsan bile sakin olan sen olursun.

Telden girdigim için şuan bakamam canım.
Valizini koy kapının önüne. Kapıyıda iyi bi kilitle. Defolsun gitsin sevgili annecinin yanına...
Evet canim ssbah geldiğinde görsün kendi kıyafetlerimi hazırlamıştim görmüştü onalri çıkardım sadece kendinikini koydum ve sabah ben ise gittigimde gelsin görsün alsin ve gitsin benden önemli annesi babasina..
Evlilik bu değil ama bu olmamali..

Esiniz sinirlenince disari cikip rahatlayip geri donmek istiuor demek ki siz de zorla tutmamalisiniz bu iyi bisey psikologlar da zaten sinirlendiginizde disari cikip nefes alin derler genelde
Esiniz cikip gidiyorum derken temelli gitmeyi kast etmiyorsa tabi
Esiniz ailesine karsi cok hassas en ufak bi soylemi kaldiramiyor hata yapiyor
yarin gitmezseniz de siz hata yaparsiniz gidin ailesine guler yuz hurmet gosterdiginizde esiniz de utansin
Ama yarin gitmezseniz ayni durum kendi ailenize giderken de yasanir haberiniz olsun
Boyle seyler karsilikli oluyo yeri geliyo " sen benim aileme tavuk kendi ailene et yediriuosun " diyebiliyolar...
Yani bu cok.hassas bi konu birbirinizin karsilikli ailelerinize karsi esit olmaniz lazim her konuda yoksa boyle “ senin ailen,benim ailem“ tartismasi oluyo

2.ailen oluyor aslında o cıkıp geldigin ev.
Asıl ailen yuvan yeni kurdugun evindir.
Ama bunu bi cok insanımız ayırt edemiyor.
Rabvim yardımcını olsun

E
eski konularınada bakmıştım, kocanda senden resmen faydalanıyor, boşver gitsin. Erkek olsunda önce karısının yanında olsun.

Evet canim benim..
Faydalaniyor farkındayım ama hep benim salakligim hep alttan alirim bicbirsey olmamış gibi konuşurum hep bu zamana kadar..
O beni ittirsede gece sarilirim.. sirf araya sogukluk girmesin diye.
Ama artik haddini asti..
Yüzüğü çıkarıp kapiyi çarpıp gitmekle

ota boka evi terk eden adama erkek demem ben..ne o öyle eskiden kadınlar gidermiş iyice havaya kalktı bunlar oturtma zamanın gelmiş..atarlanarak tripler atarak istediği her işi yaptırmaya alışmış sanırım..

Ne yapmaliyim peki sence???
valla aklıma bir şey geliyor desem yalan..laftan anlamıyor diyosun ee anasıda anlamıyo belliki saat başı arayıp 20 dk ne konuşuyolar ve önemlisi biri karısından biri gelininden gizli ne konuşuyor..küsmeye alıştıysa burda bir taktik var işe yarayan..katiyen konuşma cevap verme o yokmuş gibi davran cevap verme sorduklarına yatağını ayırma ama..nötr ol..bi müddet göreve gitmiş muamelesi yap..ama katiyen sen barışma gidiyosa kapıyı kitleme s...tr et gitsin sen böyle yaptıkça o kaprise naza çekiyo kendini...bak peşinde nasıl pervane olacak..(inşaallah yani çoğunda böyle oldu)

Kaderingüzelolsun, Merve arkadaşın dediklerini dinlemenizi tavsiye ederim. Bakın, işi bilenler var.

Kapinizi acin yarin yolunuza gidin ve sorunlarinizi evinize dönünce tekrar konuşmaya calisin.

Sinirle hareket etmeyin yine siz uzuleceksiniz cünku. Esinize donup gulumsemeyin kisa cevaplar verin tepkili durun ama sadece esinize...diğer aile bireylerine normal
davranin..

Ana sorun esinizde annesine babasina catmayin hic su günleri tolere edin gelince alnini karislarsiniz

Kaderingüzelolsun, Merve arkadaşın dediklerini dinlemenizi tavsiye ederim. Bakın, işi bilenler var.
Ama adam en ufak tartışma da kapıyı çekip çıkıyor, gitmek en azından bu sefer için bu halini haklı kılmak ve sonrasında da bu kozu kullanmasına sebebiyet vermek olmaz mı?

Ama adam en ufak tartışma da kapıyı çekip çıkıyor, gitmek en azından bu sefer için bu halini haklı kılmak ve sonrasında da bu kozu kullanmasına sebebiyet vermek olmaz mı?

Tatlım arkadaşımızın önünde iki seçenek var. Ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gidecek. Bu kız bebek istiyor, anne olmak istiyor, kocasını da seviyor bu yüzden bu deveyi güdecek.

Düşmanını yenemiyorsan bileğini öpeceksin derler. (Amma atasözlü, özlü konuştum :) Eşinin ailesine saygı ve sevgi gösterdiğinde, onlarla beraber gülüp eğlendiğinde, açıkçası kayınvalidesini kabul ettiğinde sorunların çok büyük bir kısmı aşılır, en azından kv yi yanına çekmek en iyi strateji ama zamana ihtiyaç var. Ben bu kızcağıza daha önce zaten başka konusunda yazmıştım. Adam maaş kartını elinden almış delirmiştim okuyunca. Yani aslında evlilik ilişkisi öyle yanlış kurulmuş ki en başından. Şimdi toparlamak çok zor, şımarık bir koca, kocayı parmağında oynatan bir anne. Kocası ile iletişim kuramayan bir kadın. Ama makul olmak gerekiyor.

fbtl nin sorusuna bende cevap vermek istedim

Eğer gitmezse sorun eşinin çekip gitmesinden kotu sözlerinden cikacak aile annesine gelecek yani ana sorunu tartisamayacaklar . ve konu sahibi hakliyken haksiz olacak her ailesine gitmek istediğinde beyfendi bunu çok güzel kullanacak annesi de dolduruşa getirecek bir suru olumsuzluk beraberinde gelecek....

Bence gitmemesi konu sahibini daha cok uzecek..

Yok ben senin cevabını beğendim zaten, gitsin gitsin de sonra hesabını sorsun, ailenin bir suçu yok ve gitmezse herkes öğrenecek. Ben sadece diğer konulardan da bildiğim gibi eşinin tepkisine kızıyorum, adam rahat çıkartıp yüzüğü gidiyor esince bunumda büyük bir problem olduğunu düşünüyorum. Hatta asıl sorun gidip gitmemesi değil de bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…