- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
adamdaki egoya bak egoya...pehh
Maşallah eşine ne diyeyim, küçük dağları yaratmış. Burnu sürter gelir geri bak yazıyorum.Aynen ve biliyor musun yaş 27 !!!
3 yıldır beraberiz...
Inaninki normal olsa bende susarim ama Afedersin bkunu cikartiyorlar.ama tatlım kaçamayacağın şeyler için ne diye moralini bozuyorsun, oraya gidilecek mi gidilecek, e o da annesi araması normal. tamam hazetmiyorsun ama senin haz etmemen onlara gidilmemesine yada telde kısa uzun fark etmez konuşulmamasına neden olamaz. eşin de hislerini bildiği için sana fevri çıkışmış. ve sen aslında o kadar baskı kurmuşsunki, adam gizli konuşma psikolojisine girmiş. sen tepki gösterince de sertleşmiş. hayır yani gerek yok, boş ver sen konuşmalarını istemeyince konuşmayacaklar mı sanki, gizli konuşacak ama konuşacak
Annesi ne halt yemeye evlendirmişki.
Onca dakika ne konuşuyolar. Fısır fısır.
Ve eşinizin size saygısı yok.Bende anlamıyorum ki kadinda telefon konuşma hastalığı var..
Eşime dedim ne konuşuyorsunuz bu kadsr demiştim sanane lan sana hesap mi verecem diye bagirdi halbuki masumane sormuştum geçenlerde...
Kadın beni kumasi gibi görüyor
Maşallah eşine ne diyeyim, küçük dağları yaratmış. Burnu sürter gelir geri bak yazıyorum.
Ve eşinizin size saygısı yok.
Sanane lan... ne demek buya böyle.
Flört dönemindedemi böyle tutarsız kabaydı.
bendede var bitane 32likAynen ve biliyor musun yaş 27 !!!
3 yıldır beraberiz...
Yaa neye üzülüyorum biliyor musun, bazen kadınlar çirkef edepsiz oluyor gık diyemiyor ne kv ne eşler ağzının içine bakıyor, sen bu kadar alttan al sakin davran adam bağırıp çağırsın.Ama benimde adım Merveyse gitmeyecem..
Burnu surtulsun insallah allah benim kıymetimi bildirsin..
Nankör insanla ugrasmak cok zor.
kv benim arabada one oturmami istemezdi beraberken sirf eşim rica etti diye hep annesini oturttum tatsizlik olmasin diye...
ama görünen o ki sıfıra sıfır...
yaptım elimden geleni yine yaranamadim.
insanoglu...
Size böyle yaklaşması sadece bu sorularınızamı tahammül edememesi.yoksa başka şeylermi var acaba.4 at flört 10 ay nişan dönemi geçirdim hic farketmemisim aşk gözümü kör etti demekki...
Yada hatırlamıyorum...
Yok canım istemiyor...boşver eşini,valizini hazırla ve onunla beraber git..hem aranız açılmamış olur,hem de annesiyle başbaşa bırakmamış olursun..
Evet canim bende ona üzülüyorum...Yaa neye üzülüyorum biliyor musun, bazen kadınlar çirkef edepsiz oluyor gık diyemiyor ne kv ne eşler ağzının içine bakıyor, sen bu kadar alttan al sakin davran adam bağırıp çağırsın.
Eski konularima göz gezdir bi bacim anlarsin..Size böyle yaklaşması sadece bu sorularınızamı tahammül edememesi.yoksa başka şeylermi var acaba.
Kapıyıda kilitleme. Dışarda kalmasın geldiginde.
Her kavgamizda aynısını yapıyor..O yüzük çıktı mı, tekrar takılmamalı kolay kolay. Yoksa tak-çıkar yalama olur
eski konularınada bakmıştım, kocanda senden resmen faydalanıyor, boşver gitsin. Erkek olsunda önce karısının yanında olsun.Evet canim bende ona üzülüyorum...
Sessiz sakin kendi halinde biriyim.
Vur kafasına al ekmegini tabi son olaylar beni yaralasada değiştirsede..
Ama yok salaklik bende baska kimsede degil yüz verdim tepeme çıkardım..
Birde bana nankör diyo aksam, sen kimsin ki falanda dedi.
Icinde ne varsa kustu aksam aksam..
Laflarıni kaldiramiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?