Bitti sanırım...

Inaninki normal olsa bende susarim ama Afedersin bkunu cikartiyorlar.
Kendimi sanki yuvalarini bozmuş kuma gibi hissediyorum artik

Annesi ne halt yemeye evlendirmişki.
Onca dakika ne konuşuyolar. Fısır fısır.

Bende anlamıyorum ki kadinda telefon konuşma hastalığı var..
Eşime dedim ne konuşuyorsunuz bu kadsr demiştim sanane lan sana hesap mi verecem diye bagirdi halbuki masumane sormuştum geçenlerde...
Kadın beni kumasi gibi görüyor

Ve eşinizin size saygısı yok.
Sanane lan... ne demek buya böyle.
Flört dönemindedemi böyle tutarsız kabaydı.

Maşallah eşine ne diyeyim, küçük dağları yaratmış. Burnu sürter gelir geri bak yazıyorum.

Ama benimde adım Merveyse gitmeyecem..
Burnu surtulsun insallah allah benim kıymetimi bildirsin..
Nankör insanla ugrasmak cok zor.
kv benim arabada one oturmami istemezdi beraberken sirf eşim rica etti diye hep annesini oturttum tatsizlik olmasin diye...
ama görünen o ki sıfıra sıfır...
yaptım elimden geleni yine yaranamadim.
insanoglu...

Aynen ve biliyor musun yaş 27 !!!
3 yıldır beraberiz...
bendede var bitane 32lik
egoyu gör hem suçlu hem egolu =)
ama yüzüğü çıkartması falan...kötü
kaybetme korkusu falan da mı kalmamış nedir...ama taviz verme derim...bırak ne hali varsa...o egosu boşuna şişmemiş...belliki çok yüz vermişsin...dayan ve bırak takılsın kendi kendine zaten dayanmaz gelir
gelmezse de zaten iyice soğumuştur demek

Yaa neye üzülüyorum biliyor musun, bazen kadınlar çirkef edepsiz oluyor gık diyemiyor ne kv ne eşler ağzının içine bakıyor, sen bu kadar alttan al sakin davran adam bağırıp çağırsın.

4 at flört 10 ay nişan dönemi geçirdim hic farketmemisim aşk gözümü kör etti demekki...
Yada hatırlamıyorum...
Size böyle yaklaşması sadece bu sorularınızamı tahammül edememesi.yoksa başka şeylermi var acaba.
Kapıyıda kilitleme. Dışarda kalmasın geldiginde.

boşver eşini,valizini hazırla ve onunla beraber git..hem aranız açılmamış olur,hem de annesiyle başbaşa bırakmamış olursun..
Yok canım istemiyor...
Bitsin gitsin kurtulsun benden.
Benim gibi salagi bulabiliyor mu baksin..
Kendi üniversite ben yüksek lisans mezunuyum hic başına kalkmadim..
Ne derse yaptım.
Askim dan gözüm dönmüş vaziyetteyim.
Maaş kartim elinde her harcamamiz ortak nerdeyse aldığımız para ayni ama tam salakmisim

Yaa neye üzülüyorum biliyor musun, bazen kadınlar çirkef edepsiz oluyor gık diyemiyor ne kv ne eşler ağzının içine bakıyor, sen bu kadar alttan al sakin davran adam bağırıp çağırsın.
Evet canim bende ona üzülüyorum...
Sessiz sakin kendi halinde biriyim.
Vur kafasına al ekmegini tabi son olaylar beni yaralasada değiştirsede..
Ama yok salaklik bende baska kimsede degil yüz verdim tepeme çıkardım..
Birde bana nankör diyo aksam, sen kimsin ki falanda dedi.
Icinde ne varsa kustu aksam aksam..
Laflarıni kaldiramiyorum artik

Size böyle yaklaşması sadece bu sorularınızamı tahammül edememesi.yoksa başka şeylermi var acaba.
Kapıyıda kilitleme. Dışarda kalmasın geldiginde.
Eski konularima göz gezdir bi bacim anlarsin..
Artik bana karşı tahammülsuz a desem b anlayıp bağırıp çağırıyor yani..
Ailesine acayip düşkün tapiyor desem yeridir...
Benim yerimi koyduramadi 1 bucuk yilda..

O yüzük çıktı mı, tekrar takılmamalı kolay kolay. Yoksa tak-çıkar yalama olur
Her kavgamizda aynısını yapıyor..
27 yaşında ama 3 yaşındaki çocuk yapmaz belki yaptıklarını...
Yüzüğü her kavgada çıkartır gecen hatta duvara firlatti o da tepemden geçti yani

eski konularınada bakmıştım, kocanda senden resmen faydalanıyor, boşver gitsin. Erkek olsunda önce karısının yanında olsun.

Ama zaten senin onun annesine tepkini bildigi icin , tavrinda hosuna gitmemis...cnm.bak ne diyicem.ac kapiyi.ve yarinda git kay.v.evliligini yipratma.zaten uzaktalar.nie esine de kendinede hayati zorlastiriyorsun.annemisin bilemiyorum.seninde cocuklarin sana gelince boyle olaylar yasamasini istermisin.

Ama oraya gittiginde de mutsuzmussun gibi yapma.aksine mutlu ol ki esinde seni mutlu etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…