Bitti!ve şimdi de arkadaş kalacakmışız!!!!

arkadaş mı kalmak istiyormuş :1:iki arkadaştan sevgili olunurda eski sevgiliden arkadaş olmaz derim hep bırak ya ne arkadaşıymış eskide kaldı bunlar bi ilişki biterse biter :24:senin yerinde olsaydım hiç düşünmezdim ben.hemen hemen herkezin başından geçmiştir böyle şeyler bunları dert etme ne dertler yaşıyor insanlar.bırak giden gitsin canım.sen de kendi hayatına yol çiz çok zor olacak belki ama yarın bir gün başardığında bunları okunyunca bile gülersin kendine:97:

giden gitmiyor işte be canım..
arıyor ben de duygularıma yenik düşüp açıyorum
işin tuhaf tarafı da sevgiliyken günde 1 kere konuşan adam bugün bitirdi biraz önce yine aradı:44:
ama haklısın..bir süre sonra patlak verecek böyle gitse bile..olmuyo arkadaş olamıyorum diycem mutlaka..

Anladığım kadarıyla karşınızdaki insan çok zor durumda her açıdan ve bir çok kez belirttiğim üzere erkekler bizim aksimize birden fazla şeye konsantre olamıyorlar. Haliyle bu sınav meselesi onun için en öncelikli mesele olduğu için sizi arka plana atmış ister istemez. :19:

Bir erkeğin bakış açısıyla düşünmeye çalıştım ve bence kendi açısından çok zor durumda. Çünkü malum, erkeklerin belli bir yaştan sonra artık kendi sorumluluğunu ve zamanı geldiğinde de ailesinin sorumluluğunu alması gerekiyor. O da bunun derdine düşmüş ve şuana kadar maddi bağımsızlığını tam olarak eline alamamış olması bile onun için yeterince özgüven yaralayıcı olabilir. Size arkadaş kalalım demesinin sebebi de sizi kaybetmek istememesi ama aynı zamanda da maddi meseleleri halletmek istemesi. Çünkü biliyor ki maddi meseleyi halletmedikçe bu iş böyle devam edecek ve ilişkinize daha da çok zarar gelecek ama sizin hayatınızda da olduğunu bilmek istiyor kaybetmek istemiyor o yüzden sizi arıyor soruyor. Tavsiyem bence üstüne gitmeyin ama o arayıp sormadıkça da siz de bir harekette bulunmayın. Arkadaş dediyse siz de sıradan bir arkadaşı gibi hareket edin elinizden geldiğince sizi her ne kadar zorlasa da.

Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle. :34:

canım tşk ediyorum..
ben güçsüzüm bunu anladım..
içimden ona ''olmuyor ben senle arkadaş olamam'' demek geliyor ama onu bir daha göremeyecek olma ihtimali beni çok üzüyor:14:
nereye varacak bunun sonu bilmiyorum:50:

bırak gitsin numaranı değiştir hayatta hep zorluklar çıkar her zorlukta arkadaş kalalım diyecekse işin çook zor eniyisi kendi hayatına geleceğine bak, değmez!!!

yapamıyorum..:14:
acaba aklı başına gelir mi diye düşünüyorum hep:18::26:
ben ne zaman bu kdr güçsüz oldum..
biraz önce aradı,yine açtım
kontörü bitti arayamaz zaten yarın bir gün..
pazar günü doğum günüm..ne güzel olacaktı
ama ben artık çok mutsuzum
hiçbir şey yolunda gitmiyo:14:

canm seni böle üzmesi çok kötü arkadaş kalmakta acıtır insanın canını eski sevgilin ve gelecekte ne zaman sevgili olcağınız belli değil... insan kesin bişeyler bilmek ister...bu şekild soru işaretleriyle mutlu olabilirmisin

canm seni böle üzmesi çok kötü arkadaş kalmakta acıtır insanın canını eski sevgilin ve gelecekte ne zaman sevgili olcağınız belli değil... insan kesin bişeyler bilmek ister...bu şekild soru işaretleriyle mutlu olabilirmisin

:50:haklısın olamam..
ben yaralarımı onunla kapatmıştım,kabuk bağlamıştı
şimdi yine kanıyor
çok sorunlarım var canım..annem hasta,işsizim.ilgiye hatta bir 'merhaba' ya çok ihtiyacım var..
kestirip atardım da onun sesine ihtiyaç duyuyorum,yokluğunu çok hissediyorum.
ve en önemlisi sonradan pişman olmaktan korkuyorum..
düzelmişti bir ara,onu moralim bozukken çok boğdum ard arda mesajlar attım,hep daha fazlasını bekledim..ters etki yarattı bu onda,uzaklaştı.
''ders çalışırken mesajların geliyo,üzülüyosun ben daha çok üzülüyorum olmuyo işte yıpranıyoruz'' dedi..
hiç istemezdim böyle olmasını..ama olacakmış işte.:59:

canm inan bu durumda bende kestirip at diyemiyorum manevi olarak ona şu an ihtiyacın var sanırım:14: umarım karşına sana destek olabilecek biri çıkar

canm bunlara çok benzer şeyler yaşayan bi arkadaşım vardı nerdeyse 1 yılı böyle sallantıda geçti şuan beklediği insan evli... akadaşım ise yeni bir sevgili buldu ve mutlu

canm bu süreçte umarım kendi hayatını umursamamazlık yapmazsın... sen çabala işini bul...kendine yeni arkadaşlar bul yeni uğraşlar bul görceksin o insan aslında vazgeçilmez değilmiş ama bunlar birden olmaz çaba göster ve herşeyi kendin için yap..hakkında hayırlısı olsun

canm bu süreçte umarım kendi hayatını umursamamazlık yapmazsın... sen çabala işini bul...kendine yeni arkadaşlar bul yeni uğraşlar bul görceksin o insan aslında vazgeçilmez değilmiş ama bunlar birden olmaz çaba göster ve herşeyi kendin için yap..hakkında hayırlısı olsun

umarım herşey yolunda gider canım..
çok teşekkür ediyorum tekrardan..
:58:

Eski sevgiliden yeni arkadaş olmaz ve bunu herkes bilir. :)
O sadece kopamadığı için böyle bi istekte bulunmuş ve zamanla aramaları da azalacaktır büyük ihtimalle. Ben senin yerinde olsam arayıp sormam. O aradığında da konuşurum ama kısa keser, meşgul havası veririm. Bırak seni merak etsin, o zaman değerini anlayacaktır zaten. Hem sen, hem de o ilişkinizin gidişatını düşünmek için zaman yaratmış olursunuz. Belki sınav stresinden bu şekilde konuşmuştur, ama yine de seven insan sevdiği insanı arkadaş olarak görmek istemez, isteyemez. Yani bu aslında bahane olamaz sınav için. Ama biz kızlar biraz kendimizi kandırıyoruz işte, mutluluk oyunu oynayarak.

Derdi varsa insan sevdiğine anlatır ilk önce, ondan destek bekler. Sen zaten elinden geleni yapmışsın, bırak sıra onda olsun. Eğer biraz zaman geçtikten sonra yanlış yaptığının farkına varmazsa zaten senin için yanlış insan olmuştur kendisi. Umarım herşey güzel sonuçlanır. :)

Eski sevgiliden yeni arkadaş olmaz ve bunu herkes bilir. :)
O sadece kopamadığı için böyle bi istekte bulunmuş ve zamanla aramaları da azalacaktır büyük ihtimalle. Ben senin yerinde olsam arayıp sormam. O aradığında da konuşurum ama kısa keser, meşgul havası veririm. Bırak seni merak etsin, o zaman değerini anlayacaktır zaten. Hem sen, hem de o ilişkinizin gidişatını düşünmek için zaman yaratmış olursunuz. Belki sınav stresinden bu şekilde konuşmuştur, ama yine de seven insan sevdiği insanı arkadaş olarak görmek istemez, isteyemez. Yani bu aslında bahane olamaz sınav için. Ama biz kızlar biraz kendimizi kandırıyoruz işte, mutluluk oyunu oynayarak.

Derdi varsa insan sevdiğine anlatır ilk önce, ondan destek bekler. Sen zaten elinden geleni yapmışsın, bırak sıra onda olsun. Eğer biraz zaman geçtikten sonra yanlış yaptığının farkına varmazsa zaten senin için yanlış insan olmuştur kendisi. Umarım herşey güzel sonuçlanır. :)

teşekkür ederim yorumun için.
böyle bir bahane olamaz biliyorum bunu kendisine de söyledim.
daha geçen hafta düzelmiştik çok iyiydik şimdi niye böyle dedim
'insan gelişim süreci içindedir.dış etkenler var.sınav stresi beni mahvetti,sana yaklaşmamı engelliyor ' dedi..
telefonda sevgili gibi konuşmuyordu benimle.'yapamıyorum' dedi.
yapamasan önceden de yapamazdın dedim.
kısacası aklım almıyor hala,hiçbir zmn da almayacak..:50:

kesinlikle arkadaş kalmazdım sen de kalma bence
bence seni yavaş yavaş hayatından çıkarmaya çalışıyor kendince
iki insan aşıkken okadar şey yaşamışken arkadaş kalmak nedemek ya
çok ama çok anlamsız
:95::95::95::95:

kesınlıkle sevgılıden arkadas olmaz derler ben buna ınanıyorum.ınceldıgı yerden kopsun tamam belkı suan bıze bunlara soylemek kolay gelıyor ama ınceldıgı yerden kopmazsa senın canın yanacak uzulen sen olacaksın canım.hayat cok guzel bos yere can sıkmaya degmıyor :36: :36:

kesinlikle arkadaş kalmazdım sen de kalma bence
bence seni yavaş yavaş hayatından çıkarmaya çalışıyor kendince
iki insan aşıkken okadar şey yaşamışken arkadaş kalmak nedemek ya
çok ama çok anlamsız
:95::95::95::95:

aynen öyle.
tuhaf düşünen ben değilmişim demekki.
beni direkt çıkarmayı deneseydi keşke..
sevgiliyken bni aramayan adam dün ayrıdlık 3 kere aradı
bu nasıl bir mantalitedir aklım almıyor:50:
kalmam,kalamam..dün mesela konuşurken bişey oldu kıskançlık yaptım bişeyden dolayı bunu yapmaya hakkım yokki artık..
ona söylicem.fikrimin arkasındayım.hep böyle olacak bu.beni ararsan kaldığımız yerden devam edeceğimizi anlarım yoksa asıl sen beni kaybetmeyi gözel almışsın diycem

kesınlıkle sevgılıden arkadas olmaz derler ben buna ınanıyorum.ınceldıgı yerden kopsun tamam belkı suan bıze bunlara soylemek kolay gelıyor ama ınceldıgı yerden kopmazsa senın canın yanacak uzulen sen olacaksın canım.hayat cok guzel bos yere can sıkmaya degmıyor :36: :36:

ben de buna inanıyorum..
arkadaştık sevgili olduk
ama sevgiliyken arkadaşlığa dönmem çok zor hatta imkansız..
şu an zaten canım yeterince yanıyor:14:
yarın doğum günüm.ve ben kimseyi görmek hiçbir plana dahil olmak istemiyorum:14:

Ah canım benim inan çok üzüldüm
konunu başından beri biliyorum takip ediyorum
ben sevgilinin sana olan sevgisine inanıyordum gerçi hala da bittiğini düşünmüyorum.
ona biraz zaman ver,bence çıkmazda..
seni aramak istemesi,araması kaybetmek istemediğini gösteriyor.
:34:

Back
X