Bitti!ve şimdi de arkadaş kalacakmışız!!!!

Ah canım benim inan çok üzüldüm
konunu başından beri biliyorum takip ediyorum
ben sevgilinin sana olan sevgisine inanıyordum gerçi hala da bittiğini düşünmüyorum.
ona biraz zaman ver,bence çıkmazda..
seni aramak istemesi,araması kaybetmek istemediğini gösteriyor.
:34:

kontörü yok eve gömüldü ders çalışıyor şimdi
bugün benim doğum günüm
dün mesaj atmıştı,bugün sabah da bir mesaj atmış,tabi ARKADAŞÇA
öğlen yine sordu,''pastanı kestin mi?'' diye
ama ben arkadaş kalmak istemediğimi yinelemedim daha:26:

dogum günün kutlu olsun canim... dilerim tüm hayallerin gercek olur... :16:
neden hala üzüyorsun kendini...
ara bir kac arkadasini, dogum günün oldugunu söylemek zorunda degilsin, cik git gez biraz kafani dagit...
ve mesaj yazarsa disarda oldugunu, cok eglendigini söyle...
ona mutlaka "sensizde cok mutluyum" demelisin bir sekilde...
madem bugün dogum günün, yeni bir sayfa ac, yeni yasinda o olmasin...
neden onun her dedigine eyvallah diyorsun ki, bundan sonra hersey senin istedigin gibi olsun onun degil...
gecen hergün ömürden ve sen bir gününü daha onun icin üzülerek gecirme...

dogum günün kutlu olsun öncelikle
benzer bi durumu bende yasamıstım, inan zaman herseyin ilacı..
şimdi çok saçma geliyor kabullenemiyorsun ya bittgini, zamanla iyki iyki bitmiş diyorsun asıl sebepleri görüyorsun..
söylemesi çok kolay ama düşünmemeye çalış... kendine daha bi özen göster, sevdigin şeyleri yap, kendine hediyeler al, kendini sev...

benim de aşk hikayelerimiz dertlerimiz konusunda uzun bi konum var rica etsem okuyup fikir verebilirmisin?

dogum günün kutlu olsun canim... dilerim tüm hayallerin gercek olur... :16:
neden hala üzüyorsun kendini...
ara bir kac arkadasini, dogum günün oldugunu söylemek zorunda degilsin, cik git gez biraz kafani dagit...
ve mesaj yazarsa disarda oldugunu, cok eglendigini söyle...
ona mutlaka "sensizde cok mutluyum" demelisin bir sekilde...
madem bugün dogum günün, yeni bir sayfa ac, yeni yasinda o olmasin...
neden onun her dedigine eyvallah diyorsun ki, bundan sonra hersey senin istedigin gibi olsun onun degil...
gecen hergün ömürden ve sen bir gününü daha onun icin üzülerek gecirme...

O kadar haklısın ki diyecek bişey bulamıyorum
Ama insan unutup gidemiyor..
Tamamen hayatımdan çıkmış biri de değil çünkü
Ümit de bağladıysan hep bir 'acaba' hatasını anlar mı diye düşünüyor insan..
Kutlamaları aldığımı,pastamı akşam keseceğimi söyledim
'Mutluyum' mesajını almıştır
Onun istediği gibi oldu,üzülmemem için bitti,ve ben mutlu oldum!!:50:
bu arada çok teşekkür ediyorum :54:

dogum günün kutlu olsun öncelikle
benzer bi durumu bende yasamıstım, inan zaman herseyin ilacı..
şimdi çok saçma geliyor kabullenemiyorsun ya bittgini, zamanla iyki iyki bitmiş diyorsun asıl sebepleri görüyorsun..
söylemesi çok kolay ama düşünmemeye çalış... kendine daha bi özen göster, sevdigin şeyleri yap, kendine hediyeler al, kendini sev...

benim de aşk hikayelerimiz dertlerimiz konusunda uzun bi konum var rica etsem okuyup fikir verebilirmisin?

Teşkkür ederim cnm..
Umarım atlatabilirim
Hayırlısı neyse o olsun diyorum artık..
Tek bildiğim bu durumu haketmediğim..
Bu arada konunu okuyorum şimdi..

O kadar haklısın ki diyecek bişey bulamıyorum
Ama insan unutup gidemiyor..
Tamamen hayatımdan çıkmış biri de değil çünkü
Ümit de bağladıysan hep bir 'acaba' hatasını anlar mı diye düşünüyor insan..
Kutlamaları aldığımı,pastamı akşam keseceğimi söyledim
'Mutluyum' mesajını almıştır
Onun istediği gibi oldu,üzülmemem için bitti,ve ben mutlu oldum!!:50:
bu arada çok teşekkür ediyorum :54:

acaba hatasini anlarmi diye bekleyemezsin ki ama...
sen ona o hissi vermelisin, hayatimdan ciktin ben yoluma bakiyorum hissini vermelisin...
yani bunu söyleyerek seni daha da üzmek istemem ama seni gercekten seven adam hic birsey yapamiyorsa bile bir gül alip gelir dogum gününü kutlar... mesajla kutlamak hic samimi degil...
neyse sen dogum günü cocugu olarak bugünü güzel gecirmeye bak...:34:

Teşkkür ederim cnm..
Umarım atlatabilirim
Hayırlısı neyse o olsun diyorum artık..
Tek bildiğim bu durumu haketmediğim..
Bu arada konunu okuyorum şimdi..

atlattım zannedeceksin, tekrar alevlenecek, beklediğinden cok cok zor olacak ama geçiyor..
ben şu anda iyki iyki ayrılmısım yoksa cok mutsuz olurdum diyorum, iyki o sebeplerden ayrılmısım ..
bende böyle küçük bi erkek cocugunu össye hazırladım kazandı ve ayrıldık..
evet haketmiyorsun, kesinlikle...
herseyden önce sen önemlisin ve sana saygı duyan seni önemseyen bi insan olmalı hayat boyu yanında..
çok teşekkür ederim küçücük te olsa fikir almak istiyorum, anlatabileceğim hiç kimsem yok...

acaba hatasini anlarmi diye bekleyemezsin ki ama...
sen ona o hissi vermelisin, hayatimdan ciktin ben yoluma bakiyorum hissini vermelisin...
yani bunu söyleyerek seni daha da üzmek istemem ama seni gercekten seven adam hic birsey yapamiyorsa bile bir gül alip gelir dogum gününü kutlar... mesajla kutlamak hic samimi degil...
neyse sen dogum günü cocugu olarak bugünü güzel gecirmeye bak...:34:

Yorumların için teşekkür ederim canım..
Hayatımdan çıkması için onun telefonlarını açmamam gerek..
Çünkü diğer türlü hep aklımda,arıyor,mesaj atıyor.
Sadece sorumluluk yok,secgili değiliz,ben ona sitem edemiyorum,artık öyle bir hakkım yok..
Radikal bir karar vermem gerekiyor.:26:

atlattım zannedeceksin, tekrar alevlenecek, beklediğinden cok cok zor olacak ama geçiyor..
ben şu anda iyki iyki ayrılmısım yoksa cok mutsuz olurdum diyorum, iyki o sebeplerden ayrılmısım ..
bende böyle küçük bi erkek cocugunu össye hazırladım kazandı ve ayrıldık..
evet haketmiyorsun, kesinlikle...
herseyden önce sen önemlisin ve sana saygı duyan seni önemseyen bi insan olmalı hayat boyu yanında..
çok teşekkür ederim küçücük te olsa fikir almak istiyorum, anlatabileceğim hiç kimsem yok...

İnan bana artık hiç umudum yok..
Ben 4 yıllık ilişkimi bitirmiş,huzuru onunla bulmuştum..
Ve hiç böyle olacağını düşünmemiştim..:50:
Umarım senin dediğin gibi olur cnm

Yorumların için teşekkür ederim canım..
Hayatımdan çıkması için onun telefonlarını açmamam gerek..
Çünkü diğer türlü hep aklımda,arıyor,mesaj atıyor.
Sadece sorumluluk yok,secgili değiliz,ben ona sitem edemiyorum,artık öyle bir hakkım yok..
Radikal bir karar vermem gerekiyor.:26:

rica ederim...
bence artik radikal bir karar vermenin tam zamani...
umarim hersey yoluna girer ve cok mutlu olursun...
unutma senden daha öneml bir sey yok...

canım çok zor bir durum, arkadaş kalmak ise daha çok canını yakar diye düşünüyrum..:50:
bu bahsettiğin kişi senin öğretmenindi değil mi??
niye kpss ye hazırlanıyor ki? üniversitede kalmak varken, niye devleti düşünüyor
??:37:

canım çok zor bir durum, arkadaş kalmak ise daha çok canını yakar diye düşünüyrum..:50:
bu bahsettiğin kişi senin öğretmenindi değil mi??
niye kpss ye hazırlanıyor ki? üniversitede kalmak varken, niye devleti düşünüyor
??:37:

Canım şu an tek amacı kpss o yola baş koymuş bana da saygı duymak düşüyor
Benim dershaneden matematik hocamdı evet..
Dediğin gibi bağı kökten koparıp atsa bu kadar zor olmazdı belki de..
Arayıp soruyor mesaj atıyor onu unutmamı daha da zorlaştırıyor bu..
Çok kötü bir durum..
Ama sanırım bir süre sonra bu duruma müdahale edicem.
''Hayatında sevgili olarak kalamadım,arkadaş olarak da kalmak istemiyorum'' diycem

aslına bakarsan arkadaş kalalım diyip seni hala arayıp sorması senden vazgeçemediğini gösterir. ama ona onun vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen o da kendinden vazgeçemeyeceğini düşünüp seni bir köşede bekletebilir. demek istediklerimi anlatabiliyorumdur umarım. aşkından ölsen bile ondan vazgeçemediğini ona hissettirme. o zaten sana dönecektir, emin ol..
bu durum biraz sancılı da geçse, sonunda sana döneceğine eminim. çünkü gördüğüm kadarıyla o da senden kopamıyor..

Canım şu an tek amacı kpss o yola baş koymuş bana da saygı duymak düşüyor
Benim dershaneden matematik hocamdı evet..
Dediğin gibi bağı kökten koparıp atsa bu kadar zor olmazdı belki de..
Arayıp soruyor mesaj atıyor onu unutmamı daha da zorlaştırıyor bu..
Çok kötü bir durum..
Ama sanırım bir süre sonra bu duruma müdahale edicem.
''Hayatında sevgili olarak kalamadım,arkadaş olarak da kalmak istemiyorum'' diycem

Son düzenleme:
aslına bakarsan arkadaş kalalım diyip seni hala arayıp sorması senden vazgeçemediğini gösterir. ama ona onun vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen o da kendinden vazgeçemeyeceğini düşünüp seni bir köşede bekletebilir. demek istediklerimi anlatabiliyorumdur umarım. aşkından ölsen bile ondan vazgeçemediğini ona hissettirme. o zaten sana dönecektir, emin ol..
bu durum biraz sancılı da geçse, sonunda sana döneceğine eminim. çünkü gördüğüm kadarıyla o da senden kopamıyor..

Canım hiç sesim çıkmıyor zaten
3 gündür o arıyor,mesaj atıyor
Beni arkadaş olarak görmesine tahammül edemiyorum
Ya bunu anlar,ya da birbirimizin hayatından sessizce çıkıp gideriz:18:
Bugün doğum günümdü o yanımda bile yok,neden herşey bu kdr zor anlamıyorum
Atansaydı böyle ol:50:mayacktı

az önce eski yorumlarına baktım, ayrılık zor tahmin edebiliyorum bunu ama biraz da onu anlamaya çalışsan belki olay bu kadar kötü bir hale gelmez. onun açısından düşündüğünde o da haklı. İyi bir geleceğiniz olması için atanmak zorunda. sen de haklısın, ilgi bekliyorsun ama fazla üstüne gitmişsin bence,, biraz sıkma, rahat bırak. hatta açık açık konuş onla, gurur yapma, de ki; ''seni kırdım, fazla sıktım, hatamı anladım. Bu ilişkiye tekrar şans verelim. birdaha senin üstüne bu kadar gelmiycem. Hatta sana bu süreçte, sınava hazırlık döneminde destek olucam''.. bunu der ve uygulayabilirsen herşey düzelecektir diye düşünüyorum. Çünkü bence o da seni seviyor. herşey gönlünce olur inşallah:16:
canım benim doğum günün kutlu olsun bu arada:124:
Canım hiç sesim çıkmıyor zaten
3 gündür o arıyor,mesaj atıyor
Beni arkadaş olarak görmesine tahammül edemiyorum
Ya bunu anlar,ya da birbirimizin hayatından sessizce çıkıp gideriz:18:
Bugün doğum günümdü o yanımda bile yok,neden herşey bu kdr zor anlamıyorum
Atansaydı böyle ol:50:mayacktı

Son düzenleme:
az önce eski yorumlarına baktım, ayrılık zor tahmin edebiliyorum bunu ama biraz da onu anlamaya çalışsan belki olay bu kadar kötü bir hale gelmez. onun açısından düşündüğünde o da haklı. İyi bir geleceğiniz olması için atanmak zorunda. sen de haklısın, ilgi bekliyorsun ama fazla üstüne gitmişsin bence,, biraz sıkma, rahat bırak. hatta açık açık konuş onla, gurur yapma, de ki; ''seni kırdım, fazla sıktım, hatamı anladım. Bu ilişkiye tekrar şans verelim. birdaha senin üstüne bu kadar gelmiycem. Hatta sana bu süreçte, sınava hazırlık döneminde destek olucam''.. bunu der ve uygulayabilirsen herşey düzelecektir diye düşünüyorum. Çünkü bence o da seni seviyor. herşey gönlünce olur inşallah:16:
canım benim doğum günün kutlu olsun bu arada:124:

Evet onu çok kırdım hem de arkadaşlarımın yanında bağırdım,öyle çığrından çıktı zaten olaylar..
Bunu demeyi çok isterim biliyor musun?Ama alacağım cevap beni ürkütüyor
Zaten ona bitmesini istemediğimi söyledim,o işin kolayına kaçtı..
İnşallah yolunda gider cnm herşey.
Bu arada güzel dileklerin için de çokçok teşekkür ederim:54:

biliyor musun, bir söz vardır; yıllar sonra durup düşündüğünüzde yaptıklarınızdan değil,yapmadıklarınızdan pişman olacaksınız diye.
gerçekten aşıksan duyacağım yanıttan ürküyorum diye birşey olamaz. gurur yapmana lüzum yok, hatanı anlamışsın,, belki de cevabı olumlu olacak;bunu yaşamadan bilemezsin..:52:
Evet onu çok kırdım hem de arkadaşlarımın yanında bağırdım,öyle çığrından çıktı zaten olaylar..
Bunu demeyi çok isterim biliyor musun?Ama alacağım cevap beni ürkütüyor
Zaten ona bitmesini istemediğimi söyledim,o işin kolayına kaçtı..
İnşallah yolunda gider cnm herşey.
Bu arada güzel dileklerin için de çokçok teşekkür ederim:54:

Son düzenleme:
Back
X