- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Sadece ona kirgin oldugun nokta hayatimda biraktigi belirsiz 4 sene degil, 8 mayista bi onunla bu konuyu konustugumuzda okul bitsin bittikten sonra konusalim bu durumu tqbiki senin isteklerin oncelikli demeseydi, o zaman soyleswydi keske diyorumdiğer konularınızı bilmiyorum ama adam size umut verip sonra "ben evlenemem" dese daha kötü olmaz mıydı? nefret ediyorum vs de dememiş,başkasını da sevmiyor. sadece çok realist. ailesi sizin için değerli insanlarsa onlarla görüşün,durum hakkında bir şey soracak olurlarsa kendisi açıklasın.
Defalarca yaptim bunu, yapinca kiymetli oluyorum sonrsi yine ayni yine ayniBir ıssız adam modeli daha. Uzaklaşarak, kendinden mahrum ederek, yok olarak cezalandıracaksın.
Durumum sadece hoca ogrenci hayranligi olsa bende cok çocukça derdim gerçekten ama emin olun hicbisey coxukca degilAdam kibar olmaya çalışmış.
Onun ne istediği düşündüğü değil sizin tavrınız önemli.
İstemediğini söylemiş,kendi kendinize üzülün,geçer.
Adamı daha fazla boğmayın,mutlu olmamlar falan,çok çocukça.
Yakin bir zamanda kimseyle evlenecegini dusunmuyorum ama bundan 3 5 sene sonra boyle birseyle cikarsa karsima gercekten uzulurum galiiba bundan koekuyorum, birsekilde vazgecerim ama onu bu sekilde gorursemtum dengem bozulur iştePff hocan da fazla kasmış.
Yok ben yaşamıyorum yok ben kimseyi sevecek adam değilim.
Başkasıyla gördüğünde ya da evlendiğini gördüğünde bana dedikleri ne alakaydı dersin yani. Adamın dedikleri inandırıcı gelmedi.
Eski konunu da biliyorum adam seviyor ama kaybetmek istemediğinden açılmadı sanmıştım ki çoğu kişi öyle zannetti.
Bu adamın triplerinden sonra en kötü ihtimal adam gay der çıkarım konudan :)
Istemese nefret ettirse hersey daha kolay olurdu benim ic8n, sen farklisin sen ozelsin dedigim gibi işte sohbeti bitirmemesi kotu, aksam babam beni beklerken babamla karsilasmis is cikisi babamın yanina gittim masada bu, bu sekilde iste, ne kadar uzak kalabilirim ki iste bi durumdaykenErkekler bir kadını sevmediklerinde hep aynı şeyi söylüyorlar.Ben kimseyi sevemem yok evlenemem.Sonra bir bakıyorsunuz ki başkasıyla evlenmiş.Boşverin,sizi istemeyen biriyle vakit harcamayın.
Bir dengesizlik oldugu kesin suphem yok ondandengesizmiş kac hemen kac. bunların da kökü bitsin
Hoxa ogrenci hayranligi degil, buma eminim 3 5 aylik konu degil bu gerude biraktigim 4 koca sene varadam direk senden hoşlanmıyorum, bişey hissetmiyorum diyememiş evirip çevirmiş saçmalamış,
bence sizinki de sadece öğrenci/hoca hayranlığı, kısa süre sonra anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?