Bitti

Annemle konuşurdu yani mecbur kaldığı zaman, şimdi babamla olduğu gibi, gördüğü yerde selam verir, konuşur.. Evet ben annemi kaybettim benden 2 ay sonra o babasını kaybetti...
Geçen senede söylediği şeydi bu aslında ben ona duygularımdan bahsetmeden önceki konuşmalarımızda... Babasını kaybettikten 1 ay sonra felan birgün ben karşına evleneceğim nişanlanacağım diye çıkarsü am benden uzak dur olur mu, çünkü ben kötü bir insan olmuşumdur o zaman...
Bir adam neden böyle düşünür ki, evlenince neden bir adam kötü olsun ki... Anlamıyorum, hasta olabilir, onun tabiriyle bir kızı yarı yolda bırakmak istemiyor olabilir ama anlamıyprum işte ortada kötü bir durum yok ki sadece bir ihtimal var, tedavi imkanı, nakil imkanı var ama bunu düşünmüyor bence...
Ya insanoğluyuz ya ben çok sağlıklıyım diyorum belki ben hasta olacağım 1 saniye sonramızın garantisi yok neden bunları düşünmez bu adam anlamıyorum...
Burda herkese saçma geliyor bunları yazmam, söylemem, sevmiyorsa yüzüne bakma diyorlar... Tamam böyle diyenlerede hak veriyorum, gurursuz değilim sonuçta ama bu adam hala bana bakarken gözlerimin içine içine bakıyor, sanki o konuşmayı yapmamışız gibi, soğuk duruyorum hatta onun kafasındaki reyhan algısını yıkmak için benden beklediği hareketlerin tam tersini yapıyorum, mesela önceden kırmamak için susardım şimdi çat çat konuşuyorum, sözde uzak duruyorum ama aklım hep onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…