Bitti

Erkekler bir kadını sevmediklerinde hep aynı şeyi söylüyorlar.Ben kimseyi sevemem yok evlenemem.Sonra bir bakıyorsunuz ki başkasıyla evlenmiş.Boşverin,sizi istemeyen biriyle vakit harcamayın.
çok doğru. ben de öyleyim bir bayan olarak. Sevmediğim birine "ben bi ilişki düşünmüyorum şuan" diyordum. Halbuki dobra biri olsaydım. Senden hoşlanmadım, evet arkadaş olarak iyi olabilirsin ama yeterince yakışıklı değilsin, sana karşı bir elektrik hissetmiyorum derdim. Bunları diyemediğimden "şuan düşünümiyiruuum tişikkirler" demişimdir.
Yani adamın durumu da bundan farklı değildir, kalıbımı basarım.

Eski konularinizi bilmiyorum ama adam resmen dramoloji yapmış.... size karşı bir hissi yok gibi ama tam anlamıyla gitmenizi de istemiyor yedek gibi tutuyor sanki bana öle geldi bu adamdan bi cacık olmaz bosa vakit harcamayin bence

ben siz sevgili oldunuz diye hatırlıyorum nedense. esrarengiz olmaya çalıştığnı düşünen bir adam

Üffff ne biçim hoca, öğrenci-hoca ilişkisini aşmış, olabilir koca kız diyelim hadi. Ailelerle tanışılacak kadar yüzgöz olunmuş. Sonra da ben kimseyi sevemem kiiiiii. Kaç canım kaç. Biraz sende de hata var, ne diye yıllarca flörtleşirsin adamla.

Bak benim konumda da var böyle bir hoca (benimki daha bir kaç aylık ama), geçen yanına gittim yine aynı hareketler yanıma oturmalar falan, ama suratına bakmadım, mesafeyi korudum. Hele bir de yine kişisel bir soru sorsun, anında neden merak ettiniz diye soracağım. Çizgin net olsun, ego tatminine yol açma. Zaman kaybı

Yakin bir zamanda kimseyle evlenecegini dusunmuyorum ama bundan 3 5 sene sonra boyle birseyle cikarsa karsima gercekten uzulurum galiiba bundan koekuyorum, birsekilde vazgecerim ama onu bu sekilde gorursemtum dengem bozulur işte
eski konunu bilmiyorum eger boyle hissediyorsan ne onun.ailesi ne de o senden kiymetli degil. insanin bir tame ailesi vardir evleninc kendi ailesini kurar. bir baskasinin ailesi ona aile olamaz. o nedenle duygusala baglayip oyle sacma dusunmeyin. gencsiniz gecen yillara daha cok yanmayin.

Simdi eski konunuza da baktim, yeni gelismeleri de okudum hatta. Bunlar sonucunda yapabildigim tek cikarim: baska bir kadin var.

Ayrıca gerçekten miymiy uyuz mu uyuz bir adammis. Zaten seviyor olsaydi 27473883 senedir beklemezdi. Yolunuza bakmak zorundasiniz.

Eski konularinizi okuyup hic yorum yapmamistim su zamana kadar. Bekli seviyordu belki baska birsey. Belkidesu saatten sonra annesine gonul borcu var ve evlenip onu birakmak istemiyor hersey olabilir. Fakat eger hala seviyorum derseniz siz surekli yippranacaksiniz. Nereye kadar boyle arafta yasanacak bu durum onu dusunmelisin. He hayatina yon verip birini alacaksin nede onunla birsey olacak. Yillarin elinden alip gitmis olacak ve bu araf hali seni mutsuz edecek surekli. Onun yaptigida seninle ayni. Sende onun ailesini onu kotu gununde destek gorup baglndin birakmiyorsun oda ayni sekilde. Arada sevgi varmi bilemem ama aliskanlik var ve ne seninle bir gelecek istiyor nede sana alistigi icin yanindan git istiyor. Bu iskence halini seviyorum yillrim bosa harcansin istiyorsan devm et ama birgun biri karsisina cikinca ve evlenince oylece ortada kalabilirsin. Yaptigi bencillik onu bil yani. Ben ne yapardim. Eger biri bana soz vermisse her aninda yaninda olmussam ve duygusal birseylerde patlasilmissa sonundada bana seninle ayni seyleri paylasmiyorum diyorsa kesinlikle kendime durust olur ve yolumu cizmeye bakardim. Cunku bu adam ne öldürur nede guldurur. Sadece sürüncemede yasarsiniz hayati. Ne zaman bisey yapacak olsaniz hayatinizla ilgili karismaya ve icinde olmaya calisir geri adim atrsiniz seviyor diye dusunup ona yaklasirsiniz o zamanda uzaklasir. Bunu kendinize yapmayin. Ailecek gorusmek zorunda olabiirsiniz gorusun ama hayatiniza birilerini dahil ederek yeni ufuklar acmaya calisin derim. Kusura bakmayin ama ben bencil bir adam gordum istemem yan cebimde dursun elimde olsun ama sevgilimde olmasin. Gel dedigimde gelsin istemedigimde disarda dursun. Siz boylemi yasamak istiyorsunuz ona karar verin

eski konularına baktım. hiç bişey anlamadım. ama bu konudan anladığım şey adam size karş net. görüşmek istemiyosanız görüşmeyin.

Merhaba, burada anlatırken anlattığımız şeyler sınırlı oluyor, ya da yazıya döktüğümüzde farklı anlaşılabiliyor , kabul ediyorum bende de hata var, onu çok sevdiğimi ve ne olursa olsun ondan gitmeyeceğimi söyledim hissettirdim ona, şimdi elde var 1 olarak görüyor beni bu benim en büyük hatam ama bundan sonrası için birşeyler belli kafamda, ona sevgimde değişen birşey yok ama aramızda sınır olmalı, sevgisi benim gibi değilse sınırımızda belli olmalı bundan sonra, bilmiyorum ne olarak görüyor beni, kardeişimi, yakın bir arkadaşımı, benim istediğim birşey varsa o da o benim yoluma gelesiye kadar, daha doğrusu o beni gerçekten sevmediğine ikna edesiye kadar benim sınırım belli olacak...
İkna etmek dedim, diyeceksiniz ki hala mı inanmıyorsun ne kızım, evet hala inanmıyorum, çünkü çelişkili söyledikleri o güçlüyü oynamayı seviyor

eski konularına baktım. hiç bişey anlamadım. ama bu konudan anladığım şey adam size karş net. görüşmek istemiyosanız görüşmeyin.
Adam net değil işte 2 ay önce okulu bitir, bitiremiyorsan bırak, okul bittikten sonra durumumuzu konuşalım diyen adam neden şimdi sevgimiz karşıklı değil diyor... Ve bunu kendisi söylemiyor ben sorunca söylüyor

gerçekçi yorumunuz için çok teşekkür ederim, bunları düşündüm, düşünüyorum be verdiğim bir karar var

Ya konularınıza bir bakayım dedim dikkatimi çekti. 2016 Ocak’ta açtığınız konuda nişanlınızından bahsederken. 2016 Şubat ayında birisine olan karşılıksız aşkınızdan bahsetmişsiniz.

Nedir doğrusu eğrisi? R rengarenkdunyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…