- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Aynı bilgisayardan açılmış farklı hesaplar, bilgim dışında olan bir durum, hesaplar birleştirilince öğrendim bendeO konular benim tarafımdan açılan bir konu değil
Tamamdır, şimdi oturdu yerine taşlar. :)O konular benim tarafımdan açılan bir konu değil
Kolay görünme yazdığınız yere kadar tamamen aynı düşüncemiz amaİçinden söküp atmak kolay olmayabilir , en azından belli etme .. kaldıra kaldıra adamın g.tünü kaf dağına çıkarmışsın. .uzak dur biraz , kolay görünme ..bana kalırsa hiç umut da bağlama ..bi cacık olmaz bundan ..
İşte tam bu noktada küçük bir kız çocuğu gibi davranıyorsun .. beniiiiiiiimmmmm ,diye bağıranlar var ya :) onunsa da değilse de inadından vazgeçmeyen. .. yapma , o , senin değil , olmayacak ..Kolay görünme yazdığınız yere kadar tamamen aynı düşüncemiz ama
tamam o benim değil bunun farkındayım sadece ikna olmadığım bir konu var, hastalığından ötürü kendini uzak tutup tutmadığı konusunda hep bir şüphem varİşte tam bu noktada küçük bir kız çocuğu gibi davranıyorsun .. beniiiiiiiimmmmm ,diye bağıranlar var ya :) onunsa da değilse de inadından vazgeçmeyen. .. yapma , o , senin değil , olmayacak ..
düşündükçe fark ediyorumda benim kırıldığım nokta beni istememesi değil mayıstan bu yana her konu açıldığında okul bitince konuşalım vs.. demesiSizi kirmak istememis dusunmuyorum bir iliski ciddiyet vs demis.
Bende bosandiktan sonra herkese evlenmeyi dusunmuyorum iliski dusunmuyorum diyordum.erkek arkadasim vardi.simdi evleniyorum diye ciktim.hee durustmuydum degil ama kusura bakma hoslanmadim senden diyemedim demek ki.
Hastaligi nekitamam o benim değil bunun farkındayım sadece ikna olmadığım bir konu var, hastalığından ötürü kendini uzak tutup tutmadığı konusunda hep bir şüphem var
Böbrek rahatsızlığı var, ilerleyen zamanlarda böbrek nakline neden olabilirmişHastaligi neki
O durum benimle ilgili değil, aynı evi paylaştığım bir yakınım tarafından haberim olmadan açılan hesaplar, taklit durumuEski konularınızı okudum. Bir sözlülükten bahsetmişsiniz daha önce evlenmek istediğini yaz gelmeden demişsiniz o durum bu beyle mi ilgiliydi?
2 sene önce bir konuşmamızda bir kişi sever diğer kişi sevmezse o kişiler aynı yerde kalmamalı sevene ızdırap olur hayat diyen adam, şimdi sohbetimiz bitsin istemiyor buna anlam veremiyorum , bugün karşılaştık, gözümün içine bakıyor, artık adama nasıl bakıyorsam resmen gözlerimde birşeyler aradı...Türkçe'ye çeviriyorum:
Yanımda olman ve benimle ilgilenmen hoşuma gidiyor ama bu tüm hayatımı seninle harcayacağım anlamına gelmiyor. Evlenmem dediysem senle evlenmem. Annem filan var bilmem ne...
Boşver bu adamı. Adam dediysem lafın gelişi...
Aynen mesafeli davranacağım, tamam hala seviyorum sevgimde en ufak bir değişiklik yok ama karşıma geçipte bizim hislerimiz karşılıklı değil demesini hak etmiyorum yani bugün bu mevzuları ilk konuştuğumuzda söylemeliydi aylar geçtikten sonra değil ....Eski Konunuzu biliyorum çok uzun yıllar bu belirsizlikle geçti. Siz annenizi hocaniz babasını kaybetti. Bu kayıplar birbirinize bagliliginizi arttırdı sanırım. Ben ilk Konunuzu okudugumda da ikilemde kalmıştım hoslanmasa neden hep yaninizda neden kiskancliklar hoslansa neden soylemesin gibi... sizin ona acildiginiz kısmı kacirmisim ancak bundan sonra kesinlikle mesafeli davranmaniz gerektiğini düşünüyorum.
Bu ciddi bir sebep degilki. Benim hayatimda biri boyle yapsa nedeni bu olsa acik ve net konusurum neden bumu diye bunun olmadigini soylediginde o zaman onun benim icin engel teskil etmedigini soylerim olmadi ben kendimi geri cekiyorum derim yaparimda ve gozlemlerim.Böbrek rahatsızlığı var, ilerleyen zamanlarda böbrek nakline neden olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?