Bitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ceylanmo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
227
38
13
36
Arkadaşlar yine yeni konu diye lütfen demeyin hiç iyi değilim bunu bile ağlayarak yazıyorum.bütün gün aramadı bir veda konuşmasını bile çok görecek kadar aciz ama demin ablasının storysinde gördüğüm,benim için bitiş noktasıydı düşünmeden.akrabasının düğününe gitmişler ama nasıl eğleniyor halaylar çekiyor gülüyor bumu yani bumu beni deliler gibi sevmek yazıklar olsun! Ben burda yemek yiyemedim stresten yemin ederim onun umrunda değilmişim ailesinden kim varsa helallik istedim engelledim.bunu paylaşacak kimsem yok gerçekten içim çok acıyor 1.5 senem gitti ona bunu haketmedim allaha havale ediyorum

Neden uzatiyorsuniz ki değerinizi düşürmeyin. İşinize okulunuza bakın. Sizi takmayani siz dünden takmayin. Ha eğer onların arasında olup daha da degersiz hissedeyim diyorsanız bilemem
Hayır hepsine veda mesajı yazdım beni sizde engelleyin dedim nasıl içim acıdı anlatamam bu neyin sevinci

Allah aşkına biraz arabesk davranmıyor musunuz ? Aileden falan helallik istemeler ,yapmayın lütfen ..
Bittiyse bitti bak 4 saat sonra güneş doğacak , yeni gün başlayacak ...
Ya sonuçta birdaha görüşmeyeceğim arabesklikten değil ben onu öyle gördümya bende tamamen bitti

Ya sonuçta birdaha görüşmeyeceğim arabesklikten değil ben onu öyle gördümya bende tamamen bitti
Bilmiyorum hakkı mi var ailesinin helallik falan ,anam değil babam değil hiç işim olmaz ..
İnanın ne hakkaniyetli kız dememislerdir ben olsam da demem ..
Yazık falan derim ancak .

Bilmiyorum hakkı mi var ailesinin helallik falan ,anam değil babam değil hiç işim olmaz ..
İnanın ne hakkaniyetli kız dememislerdir ben olsam da demem ..
Yazık falan derim ancak .
Evlerinde yedik içtik hep birlikte ondan öyle dedim allahayakın bana uzak bundan sonra

Hayat çok kısa. Aşırı duygusal olursan ilerde çok uzerler kardeşim yoluna önüne bak
Sadece onu öyle eğlenirken gördüm ya ağır geldi bende tamamen tükendi ama ağlamayacam.yarın güçlü bir şekilde güne başlarım inşallah

Hyir
Herkesten helallik almak falan?!! Bana biraz ortalığı ayağa kaldırmak, barışmanız için araya birilerini sokmak istiyormuşsunuz gibi geldi…
Hayır tabikide helal edin diyip engelledim öyle olsa telefonda dururlardı bitti yani

Ya o yedik içtik ondan öyle dedim yoksa hakları olduğu için değil aynen öyle

Hırsından yaptığını düşünüyorm ama sebep ne olursa olsun sen orda üzülürken bile isteye canını yakabiliyosa zaten bunun adı sevgi olmuyo

Adam düğünde halay çekiyor. Sen yemeden içmeden kesilmiş, salya sümük ağlayarak tüm aileden helallik isteme adı altında bizi barıştırın sinyali çakarken drama queenliğin dibine vurmuşsun. Şimdi veda mesajı yazmayan adam mı aciz sence.
Kendine gel lütfen ya 32 yaşında koca kadınsın.

Hayır hepsine veda mesajı yazdım beni sizde engelleyin dedim nasıl içim acıdı anlatamam bu neyin sevinci
Anla yani değerin ne kadarmış! Aklını başına topla ağlamayı bırak sende.
Umarım dönmez ama hani Olurda döner gelirse, sen ağlarken onların nasıl eğlenebilğini sakın unutma, unutma ki ona karşı yumuşama. Değmeyecek adamlar için gözyaşınıza kıymaya gerek yok.

Ya o yedik içtik ondan öyle dedim yoksa hakları olduğu için değil aynen öyle
Helallik nedir yaa yaşınız kaç çok merak ettim. Düğüne gitmesi gayet normal bişey ayrıldık diye kendini odaya kapatan yemeden içmeden kesilen gecenin bu saatinde ağlayan kaç erkek gördünüz siz??? Ayy lütfen yaa biraz ağırdan satın kendinizi bu kadar çıt kırıldım olmayın güçlü olun hele ki bir erkeğin karşısında bir kadın olarak çok güçlü durun. Hayatınıza bakın yiyin için eylenin bi erkeği merkezinize koymayın… Lütfen kendinize gelin anlamaya çalışıyorum sizi nasıl bi psikolojide olduğunuzu anlıyorum az çok bu saatte buraya bunları yazdığınızdan ama şunu unutmayın en değerli kendinizi görün en özel kendinizi görün bu hayatta sonrası çorap söküğü..

Tavrınız, ilişkide duruşunuz, çıkışlarınız yaşınızı yansıtmıyor.
32 yaşındaki kadının kendi çizgisi aklı selim davranışları olur.
İlişkiyi sevgilisiyle başlatır onunla bitirir
Akrabadan helallik istemek ezik bir duruş
Yedi içtik diyorsunuz yemekten sonra ellerinize sağlık dediyseniz kafi.
Kimse '' Vay efendim! Şukufe Şakir'den ayrılmış evimizde yediği kısır haram olsun'' demez.
Üstüne bir de engellemek nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…