Bitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı olay benim başımdan geçti şükretmelisin senin 1.5 yıl benim 4 yılım gitti. Kısa süre önce nişanı attığım kişiydi bu. Flört dönemimizde bir nedenle yine ayrılmıştık ertesi gün ablasının stroysinde annesiyle karşılıklı çifte telli oynuyolardı ahhh o zaman kafama neden dank etmedi ne güzel senin gibi yıllarım fazla gitmeden şu yoldan dönerdim ağlayıp üzülme şükret

32 yaşında bir kadının yapacağı hareketler mi bu yaptıklarınız?
Biraz yaşınıza göre davranın. Helallik istemek falan baya abartmışsınız.
Kesinlikle katılıyorum bi çizginiz olmalı kendinizi bu kadar niye düşürüyosunuz

Helallik isteyip engellemişsiniz ya herkesi bunlar aralarında hasta bu kadın diye kahkaha atacaklar hatta adama verilmiş sadakan varmış kurtuldun diyecekler.
Erkek milleti bugün sana canımı veririm der yarin siler gider. Kusura bakma da biraz kendinize gelin gururlu olun ve muhattap olmayın. Eski eşimden bosandigimda bu kadar arabeske bağlamamıştım valla.

Akrabalarına resmen bizi barıştirin demek istemissiniz ama onlarin umrunda degilsinizdir hatta arkanizdan gülüyorlardir haberiniz olsun.
Kardesine 'sen nasil salak dersin' diye tepki göstermek yerine, neden takipten çıktın diyen bir erkek var karşınızda. Zaten sizin bitirmeniz gerekirdi. Koskoca kadınsınız kendinize gelin

Hayır kötü niyetle engellemedim zaten dedimki sizi gördükçe herşey devam ediyormus gibi geliyor o yüzden sizde beni silin.böylesi daha iyi toparlandım şükür 3 gün yeterince üzüldüm zaten

Bitiren zaten benim ne hali varsa görsün yolun başında gördüm işte gerçek yüzlerini

32 yaşında bir kadının yapacağı hareketler mi bu yaptıklarınız?
Biraz yaşınıza göre davranın. Helallik istemek falan baya abartmışsınız.
Bana birşey yaptılar hakları var anlamında değil yola çıkarken bile helallik alınır.evlerinde yedim içtim bir teşşekür anlamında senden ögrenecek değilim mal

Kesinlikle katılıyorum bi çizginiz olmalı kendinizi bu kadar niye düşürüyosunuz
Ya siz hellalikten ne anlıyorsunuz ? Illaki besleyip büyütüp üzerime hakkı olmakmı? Pardonda o bir teşşekür anlamında neyi nereye getiriyorsunuz

Yok canım onlarda normal hediye bile gotursen hakkını helal et derler kime neyi anlatıyorum ya

Hangi konuda? Uzaktan akrabada halay çekse ne çekmese ne wallaha istediklerini düşünsünler bitti zaten
Millet düğünde
Oğullarının kız arkadaşı helallik mesajı atıyor
Gerçekten muhatap alacak olsalar yeri bile değil
Normal mi sizce?

O kadar kayıtsızsanız keşle hiçbi şey yazmasaydınız
Yazarak kendinizi komik duruma düşürmüşsünüz

Yoo zaten bitti benim için dün üzgündüm okadar gelipte burda salak saçma yorum yapıyorlar.hakları yok bende 0 ama yedim içtim elveda ettim okadar onlarda normal gelde burdakilerine anlat

Ordayken yazmadım tabiki iyimisiniz evdeyken yazdım

Kaç yaşında kadınsın ne bu arabesk hareketler, bir kendine gel. Ne olmuş 1,5 yıl görüştüyseniz, yıllarca evli kalıp boşananlar var.
Ailesine yazıp helalleşmeler çocuk musun sen ?
Bittiyse bitti dersin ki dünyanın sonu.
Adam tamam dese tıpış tıpış gideceksin peşinden, biraz gururlu ol.

Yaa varya nasıl insanlarsınız ya üzerimde hakları yok yok onlarda normal hediye veren kişiye bile hakkını helal et derler.neyi nereye çekiyorsunuz ya bende suç böyle yere derdimi anlattım bu son zaten ben onlar evdeyken yazdım bitti benim için zaten vedaydı

Ya birgit ya konumuda kapatsınlar böyle mal gibi düşünenlerin fikrini görmek istemiyorum

Ordayken yazmadım tabiki iyimisiniz evdeyken yazdım
Ben iyiyim de siz dün gece hiç iyi değilmişsiniz

Tamam tamam hadi gönlünüz olsun
Çok iyi yapmışsınız helallik mesajı atarak
Onlar da helal etmiştir içlerinden
Özellikle beni engelleyin demeniz çok isabet olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…