- 21 Şubat 2021
- 433
- 413
- 53
- 33
Aynı olay benim başımdan geçti şükretmelisin senin 1.5 yıl benim 4 yılım gitti. Kısa süre önce nişanı attığım kişiydi bu. Flört dönemimizde bir nedenle yine ayrılmıştık ertesi gün ablasının stroysinde annesiyle karşılıklı çifte telli oynuyolardı ahhh o zaman kafama neden dank etmedi ne güzel senin gibi yıllarım fazla gitmeden şu yoldan dönerdim ağlayıp üzülme şükretArkadaşlar yine yeni konu diye lütfen demeyin hiç iyi değilim bunu bile ağlayarak yazıyorum.bütün gün aramadı bir veda konuşmasını bile çok görecek kadar aciz ama demin ablasının storysinde gördüğüm,benim için bitiş noktasıydı düşünmeden.akrabasının düğününe gitmişler ama nasıl eğleniyor halaylar çekiyor gülüyor bumu yani bumu beni deliler gibi sevmek yazıklar olsun! Ben burda yemek yiyemedim stresten yemin ederim onun umrunda değilmişim ailesinden kim varsa helallik istedim engelledim.bunu paylaşacak kimsem yok gerçekten içim çok acıyor 1.5 senem gitti ona bunu haketmedim allaha havale ediyorum
Kesinlikle katılıyorum bi çizginiz olmalı kendinizi bu kadar niye düşürüyosunuz32 yaşında bir kadının yapacağı hareketler mi bu yaptıklarınız?
Biraz yaşınıza göre davranın. Helallik istemek falan baya abartmışsınız.
Hangi konuda? Uzaktan akrabada halay çekse ne çekmese ne wallaha istediklerini düşünsünler bitti zatenAllah bilir erkek ailesi ne düşündü hakkınızda
Hem de düğün zamanı onlar için
Hayır kötü niyetle engellemedim zaten dedimki sizi gördükçe herşey devam ediyormus gibi geliyor o yüzden sizde beni silin.böylesi daha iyi toparlandım şükür 3 gün yeterince üzüldüm zatenHelallik isteyip engellemişsiniz ya herkesi bunlar aralarında hasta bu kadın diye kahkaha atacaklar hatta adama verilmiş sadakan varmış kurtuldun diyecekler.
Erkek milleti bugün sana canımı veririm der yarin siler gider. Kusura bakma da biraz kendinize gelin gururlu olun ve muhattap olmayın. Eski eşimden bosandigimda bu kadar arabeske bağlamamıştım valla.
Bitiren zaten benim ne hali varsa görsün yolun başında gördüm işte gerçek yüzleriniAkrabalarına resmen bizi barıştirin demek istemissiniz ama onlarin umrunda degilsinizdir hatta arkanizdan gülüyorlardir haberiniz olsun.
Kardesine 'sen nasil salak dersin' diye tepki göstermek yerine, neden takipten çıktın diyen bir erkek var karşınızda. Zaten sizin bitirmeniz gerekirdi. Koskoca kadınsınız kendinize gelin
Bana birşey yaptılar hakları var anlamında değil yola çıkarken bile helallik alınır.evlerinde yedim içtim bir teşşekür anlamında senden ögrenecek değilim mal32 yaşında bir kadının yapacağı hareketler mi bu yaptıklarınız?
Biraz yaşınıza göre davranın. Helallik istemek falan baya abartmışsınız.
Ya siz hellalikten ne anlıyorsunuz ? Illaki besleyip büyütüp üzerime hakkı olmakmı? Pardonda o bir teşşekür anlamında neyi nereye getiriyorsunuzKesinlikle katılıyorum bi çizginiz olmalı kendinizi bu kadar niye düşürüyosunuz
Yok canım onlarda normal hediye bile gotursen hakkını helal et derler kime neyi anlatıyorum yaMesaj atmış helallik almış ki onlar da üzülsün, telaş yapsın. Adama söylesin, adam vicdan azabı çeksin. Naptım ben deyip af dilesin. Kız meslek lisesinde çalıştığım dönem çok şahit olurdum bunlara.
Millet düğündeHangi konuda? Uzaktan akrabada halay çekse ne çekmese ne wallaha istediklerini düşünsünler bitti zaten
Biz onlardan değil, sizden bahsediyoruz.Yok canım onlarda normal hediye bile gotursen hakkını helal et derler kime neyi anlatıyorum ya
Yoo zaten bitti benim için dün üzgündüm okadar gelipte burda salak saçma yorum yapıyorlar.hakları yok bende 0 ama yedim içtim elveda ettim okadar onlarda normal gelde burdakilerine anlatAynı olay benim başımdan geçti şükretmelisin senin 1.5 yıl benim 4 yılım gitti. Kısa süre önce nişanı attığım kişiydi bu. Flört dönemimizde bir nedenle yine ayrılmıştık ertesi gün ablasının stroysinde annesiyle karşılıklı çifte telli oynuyolardı ahhh o zaman kafama neden dank etmedi ne güzel senin gibi yıllarım fazla gitmeden şu yoldan dönerdim ağlayıp üzülme şükret
Ordayken yazmadım tabiki iyimisiniz evdeyken yazdımMillet düğünde
Oğullarının kız arkadaşı helallik mesajı atıyor
Gerçekten muhatap alacak olsalar yeri bile değil
Normal mi sizce?
O kadar kayıtsızsanız keşle hiçbi şey yazmasaydınız
Yazarak kendinizi komik duruma düşürmüşsünüz
Helallik istemek ne yahu ? Arkanızdan dalga geçmişlerdir.
Ya birgit ya konumuda kapatsınlar böyle mal gibi düşünenlerin fikrini görmek istemiyorumKaç yaşında kadınsın ne bu arabesk hareketler, bir kendine gel. Ne olmuş 1,5 yıl görüştüyseniz, yıllarca evli kalıp boşananlar var.
Ailesine yazıp helalleşmeler çocuk musun sen ?
Bittiyse bitti dersin ki dünyanın sonu.
Adam tamam dese tıpış tıpış gideceksin peşinden, biraz gururlu ol.
Ben iyiyim de siz dün gece hiç iyi değilmişsinizOrdayken yazmadım tabiki iyimisiniz evdeyken yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?