Bitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ailesinden kim varsa helallik istedim engelledim.
Güne başkası adına utanarak başladık.

Daha önce bir evlilik de yaşamışsınız. Yaşınız küçük değildir. Biraz olgun ve mantıklı davranın. Bu ne böyle

Ailesinden neden helallik istediniz?
Sadece 1.5 senen degil şimdiden sonra üzüldüğün zamanlarda gidecek.

Çok duygusalsn belli .Valla duygusal olupta kazanan görmedim şu hayatta .Bende çok duygusal bir insanım.Cok ağır bedeller ödeyince anlıyorsun matah bişey olmadığını .Kimse aa ne ne naif ,ne duygusal demiyor ne ezik ne silik birazda ben ezeyim diyor .Su gün itibariyle çiz o karaktersizin üzerini .Zaten bu ağzı süt kokanla devam etsen mutlu olamycaktn çok belli.

Evet kıskançlık hastalığımdan bogdugum dogrudur ama korkulacak insan değilim üzülmek denen birşey var çünkü

Aynen öyle canım bir Kaç gün üzüntülü geçer sonra hayat normala döner o yüzden boşver

Güne başkası adına utanarak başladık.

Daha önce bir evlilik de yaşamışsınız. Yaşınız küçük değildir. Biraz olgun ve mantıklı davranın. Bu ne böyle
Adam son şansıydı galiba. Kime mesaj attıysa hepsi adama yetiştirmiştir, adam totosu tavanda geziyor şu an.

Adam son şansıydı galiba. Kime mesaj attıysa hepsi adama yetiştirmiştir, adam totosu tavanda geziyor şu an.
Mesaj atmış helallik almış ki onlar da üzülsün, telaş yapsın. Adama söylesin, adam vicdan azabı çeksin. Naptım ben deyip af dilesin. Kız meslek lisesinde çalıştığım dönem çok şahit olurdum bunlara.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…