Bitti!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

deren23

Ziyaretçi
MERHABA..
BİLEN ARKADAŞLAR BİLİR BİKEREDE YİNE NİŞANLIMLA İLGİLİ KONU AÇMIŞTIM KISKANÇLIĞI İLE İLGİLİ TAM O MEVZU BİTTİ DERKEN BAŞKA ŞEYLER ÇIKTI...KISACASI DÜN ARTIK KESİN BİTİRDİK NEDEN Mİ??NEDENİ ÇOK AMA OFF BENDE NERDEN BAŞLICAMI ŞAŞIRDIM DÜN TARTIŞTIK ONA DEDİM Kİ SEN BAHANE ARIYOSUN AMA SADECE DİLE GETİRMİYOSUN DEDİM BİDE DİLE GETİRSEN TAM OLCAK DEDİM AMA BANA AKSİNİ İDDA EDİCEK BİŞİ SÖLEMEDİ BİLE BENDE ÇEKTİM EVE GELDİM SAATLERCE ARAMADI SONRA BEN ARADIM YİNE TARTIŞTIK YETER DEDİM AYRILMAK İSTİYOSAN AÇIKCA SÖLE BEN SENİ BÖYLE KABUL ETMİYORUM DEDİM BU NEYA İLGİSİZ ALAKASIZ NE MUTLU EDİYOSUN NEE İLGİ GÖSTERİYOSUN NE DE BİŞİ YAPIYOSUN DEDİM YETER ARTIK DEDİM BU İLİŞKİYİ SÜRDÜRMEM İÇİN TEK BİR NEDEN BİLE GÖSTEREMEZSİN DEDİM BUNLARA KARŞILIK TEK DEDİĞİ ŞEY SAÇMALIYOSUN SENİN DERDİN BAŞKA BAŞKA Bİ İLİŞKİMİ İSTİYOSUN BİLMEM NE SONRA BEN YİNE YİNELDİM AYRILMAKMI İSTİYOSUN DİE BANA S***GİT DEDİ TELİ KAPADI BENDE TEKRAR ARADIM AĞZIMA GELENİ SÖLEDİM VE BİRDAHA BENİ ARAMA YETER ARTIK DEDİM TELİ KAPADIM ARTIK GERÇEKTEN KALDIRAMIYORUM LAFLARINI HAREKETLERİNİ SÖZLERİNİ ŞİMDİ CANIM CANIYOMU HAYIR AMA İLERDE NE OLUR BİLEMEM ŞİMDİ KIZDINIM BELKİ ONDAN AMA YAZIP RAHATLAMAK İSTEDİM ARTIK PES ETTİRDİ ARTIK AMA BEN PES EDİNCE BU SEFER O BAŞLIYO SENSİZ YAPAMAM EDEMEM SENİ ÇOK SEVİYORUM ÖLÜRÜM KESERİM BİLMEME NE AMA ARTIK YETER DAHA KANMAK İSTEMİYORUM....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Sana s...git diyen bir adamla gelecek mi planlıyorsun hala ?

Gidene Dur diyemem giden gider zaten
Sevene sev diyemem seven sever zaten

Hic üzülme güzelim bitmesini istemeseydi bitmesine izin vermezdi:teselli:

saygı bütün ilişkilerde ilk sıradadır...
insan sevdiği kişiyi kırmamak için,üzmemek için
daha bir çaba sarfeder....
sizin ilişkiniz şimdiden laçkalaşmış..saygı kalmamış bana göre...
bitmesi iyi olmuş diyebilirim...
sevgiler...

ben normalde çok egoisttimdir ama bunda ne oldu anlamadım hep veren taraf oldum ama artık çook sıkıldım...dayanamıyorum ya artık ona şimdi telimi filanda kapadım yani aramasın die neredeyse dua edicem...

Aranizda saygi yokmuş gördüğüm kadariyla çok saygisiz bir nişanlin var
saygi olmayan yerde sevgide kisa sürede bitecek, pişmanliklar başlayacaktir
onurlu gururlu bir insana yakişani yapmişsin bencede aferin
sakin kararindan dönme arasin yalvarsin barişirsan başa dönüp ayni sahneleri
yaşayacaksin emin ol, seni üzmeyen hakkeden biri birgün çikacaktir karşina:teselli:

saygısızlık bir ilişkiyi yer bitirir.
siz o saygı sınırını aşmışınız.
ne demek S***** G** (Defol) demek, sen başka bir ilişki istiyorsun demek..
bazı şeyleri tüketmişsiniz zaten siz...

Gidene Dur diyemem giden gider zaten
Sevene sev diyemem seven sever zaten

Hic üzülme güzelim bitmesini istemeseydi bitmesine izin vermezdi:teselli:

onun derdi başka gülsümcüm şimdi böyle yapıyo benim ondan gerçekten vazgeçtiğimi gördüğü anda hemen peşime düşüyo yok bırakmam keserim ölürüm öldürürüm ama artıkkk yok valla kanmak istemiyorum artık ona yaaa((

canım benim teşekkür ederim valla hak eden çıkarmı bilmeme ama o çıkanı görmicek kadar ağzım yandı artık kafamı dinlemek istiyorum uzuzzzzzuuuuunnn bi müddet allaha şükür işim var beni seven arkadaşlarım var onlarla vakit geçirmek bile inana bana uzuzn bi müddet yeter...

canım Allah hakkında hayırlısını versin,nişanlılık çok zorlu bir dönemdir,çünkü gerçek yüzler bir bir serilmeye başlanır ortaya bazısı biraz daha saklamayı başarır...arada sevgi kalmadı ise(saygıyı yazmıyorum,o zaten kalmamış.)bitirmen en iyisi olmuş....ama seviyorsan bir daha düşün bence...

Sana s...git diyen bir adamla gelecek mi planlıyorsun hala ?

Kesinlikle katılıyorum arkadaşıma.Bugün bunu der sonra sana sözler verilir bidaha demicem bilmem ne falan ama değişen hiç bişi olmucak hatta ilşkiiniz s...it git dick kadar cıvımışsa sizi evlenince düşünemiyorum.Ne diyim iyi düşün taşın.Umarım şansta mutlulukta senden yana olur.

Allah Allah keserim öldürürüm he, vay be piskopati oynuyor yani

Hic tinlama güzelim, böyle saygisiz bir iliski zaten nereye kadar gidebilirdiki, eger cidden asiri rahatsiz etmeye falan baslarsa ailene söyle...korkma, bu tipler zaten hep böyle piskolojik baski yaparak istedigni yapmak yaptirmak isterler...hic olmadi polise bile git

ya ben ilkdefa bukadar birini koşulsuz sevdim sadce o olduğu için sevdim bunuda ona kanıtladım bu yüzden hep kabul ettim geri döndüm ama yok polise bile gerek yok iş çirkefliğe kalınca valla öle bi yerim ki onu o bile şaşırır:)))

Bu olayın üzerinden zaman geçerde seni ararsa, söylediği o söz gelsin aklına.

Canım en iyisini yapmışsın. Balık baştan kokar. Sevinmelisin hatta, böyle bir kişiyle nasıl evlenecektin. Şimdi sana yalvarıp yakarsa dahi senin için boş olması gerekir. Eğer affedersen hata ilerde senin olur ve ne yaptım diyen taraf olursun.
Yalnız şuda var bu tip ilişkilerde hata tek taraflı olmaz, belki seninde hataların vardır ama o bu hataları söyliyecek cesarette bile değilmiş. Bu tip insanlar çevresindekileri yıpratır.
Verdiğin karardanda dönmemeni tavsiye ederim.

hani bazı şeyleri bilirsiniz ama üstüne gidrsiniz istemiyerekte olsa demek ki sevgili böyle birşwy diyordum hep ama yok bukadarıda körü körüne gitmek denir....tabikide her iki taraftada hata olur bi ilişkide 4 yıl az zaman değil ki ben kabul ettim bu hatalarımı ozaman oda kabul etmicekti zamanında aradan 1 2 yıl geçtükten sonra bişiler gün yüzüne çıkmaz hoş halarda ondan sebep doğan hatalardı kızlar sadece dua edin artık ona resti çektim devamınada getirim...

hakkında hayırlısı olsun canım... elbet bitir demek kolay ; iyi yapmışsın demek kolay... ama yaşamaya gelince özellikle bu kızgınlığın geçince zor ... sen sadece nasıl bir evlilik ; nasıl bir ilişki istediğine karar ver... ona göre davran ... bir süre sonra kızgınlığın geçince güzel günleri aklına getireceksin mutlaka...

ama evlilik kararı için kötü günleri ; onun çözüm yöntemlerini ; iletişiminizi filan getir aklına...

birkaç gün sonra kızgınlığın geçerse yine taviz verebilirsin, bu psikolojiyi çok iyi biliyorum, ama aranızdaki saygı bitmiş, düzelmediği sürece kabul etme.

deren 23, aman sakın ha taviz vermeyesin, şimdi sana böyle laf eden ilerde hayatını mahveder, kararlı ol. Ve şanslısınki en başta görmüşsün saygısızlığı, kaybettiğin bişey yok, unutmaki sen; mutlu olmaya değersin,bırak üzülen üzüldüğüyle kalsın.

canım zaten sevse ...bu konuşmalar karşısında ...
sevgıne sahıp cıkar ve senı üzmezdi...
madem ..kendısı ...seni üzüyor ve artık eskisi gibide degil....
bosver..herkes kendı yoluna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…