Bitti!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saglıklı bir birliktelik
değilmiş canım.
saygı kalmamış.
hakkında hayırlısı olsun.sabret
seni hakeden biri mutlaka çıkacaktır karşına.

Merak etme canim, kimse asktan dolayi kesmiyor, ölmuyor, bitmiyor...
laf bunlar laf
bugun sana o kelimeyi kullanan kisi, yarin evlenince, her tartismadakolundan tutup disari atacak
yani boyle bir tipe benziyor
Aslinda Allah nisanliyken çok kez sinyaller veriyor, bazi seyleri gormemiz için ornek veriyor ama biz anlamiyoruz
Saygi olmayan yerde asla sevgi olmuyor hele evlenince

balık baştan kokar saygı olmadığı yerde sevgi olmaz
güle güle de hayatın tadını çıkar

Bu kadar saygısızlıktan sonra yapman gerekeni yapmışsın.İnsan ilişkide huzur arıyor,daha böyle ilişkide huzursuzluk bu boyutlardaysa evlenince düşün.Hakkında hayırlısı olsun canım...

Her ne olursa olsun saygı olmayınca ilişki yürümüyo ne kadar taviz verirsen ne kadar çaba veririsen boşuna.Bi ilişkiyi ayakta tutan saygı.Sizin ilişkinizde saygı yokmuş yada şöyle diyim eğer saygı olsaydı sana karşı taraf s.... git demezdi çok ayıp yaa hele hele bi bayana sevgiliye bu laf denir mi kendisini kontrol etmek zorundaydı.Canım şimdi biraz üzülürsün ama sonra çok üzülürsün hergün üzülürsün.Bişey daha diyecem ne kadar çabalarsan çabala bi ilişki sürekli kavgalı dövüşlü sarsıntılı geçiyorsa olmuyo sonu ayrılık oluyo.;Olmuyorsa olmuyordur yasakkelime

böyle hayırlıymış canım böyle olmuş.allah hayırlısını versin.zaten nişanlanma süreci tanıma sürecidir.belki böylesi daha hayırlıdır.zaten sana o lafı diyen insandan sana uygun bir eş olacağını düşünmüyorum.inşallah çok mutlu olursun

saygısızlık şimdiden aranıza girmiş bile zaten genel olarakda memnun değildin tekraradan devam etme bitmişken bitsin. evlilikte inan çok daha fazla mutsuzluk yaşarsın.

hakkinda hayirlisi olsun...

sanırım s..gıt demesı bıraz senden kaynaklanıyor yanı anladıgım kadarıyla bır kus bır barışık gelmışınız buralara kadar ve yıne sanırım nışanlın (bana gore artık eskı nışanlın olmalı) barısacagını bılıyor kolaylıkla kı sende ust uste aramakla bıktırmış ve bıtırme olayına getırmışsın..
kotumu oldu dersek bıtmesı konusunda ıyıye ışaret fakat karşılıklı saygısızlık beraberlıgı bır yerde bıtırecekmış zaten..
bu ılişkı devam ederse saygısızlık dahada cıkılmaz bır hal alacak..
evlendıgınızı duşunmek dahı ıstemıyorum..
yol yakınken olmaması gereken bır ılışkıyı bıtırın ve kesınlıkle ılerıde duşunecegınız saygılı bır ilişkı kurun kı mutlu olasınız..
umarım yazdıklarımdan kırılmazsınız cunku bende saygısızlıgın ılışkıyı nerelere getırdıgını bılenlerdenım dıyebılırım..
umarım mutlulugu nışanlılık donemınıze son vererek bulabılırsınız..

bir ilişkide saygı çok önemlidir
sürekli tartışma ve hakaret aradaki sevgiyide bitirir
hakkında hayırlısı olsun

desteğinniz için tşk ederim seviyormu sevmiyormu inanın hala anlamadım diyorum ya ondan vazgeçtiğim anada kafayı yiyo ona ilgisiz olduğum anda üzerime titriyo ama ben sırf o ilgili olsun diyede ilgisiz alakasız olamam ki yani artık ona ilgili olmaya korkar olmuştum inanın neden böyle anlamıyorum ama artık geri dönüş yok diye düşünüyorum inşallah olmaz mübarek günde çok dua ettim ben değil gerçekten o kaybetti bunu avutmak için değil yada kendimi övmek için değil gerçekten bu böle ben hayatıma devam edebilirim ama o zor biraz çünkü onu böyle koşulsuz seven çıkamaz karşısına bunda çok ama çok eminim onun hakkında hayırlısı olsun mutlu olsun ve benden uzak olsun başka birşey istemiyorum ben...

eğer gerçekten böyle düşünüyorsan sakın geri dönme derim ben, çünkü değişmiyor hiçbirşey, tam değiştiğini sandığın anda daha da beter bir olayla karşılaşıyorsun....hem kıskanç erkek çok zordur, ben eşimden biliyorum, insanı canından bezdiriyor, hiç aklına gelmeyecek şeylerle suçluyor seni...

üzülme demenin manası yoktur şu anda senin için sanırım..
elbet üzüleceksin kötü günler geçireceksin ama hepsi geçecek..
saygının bittiği bir ilişkiyi devam ettirmeye çalışmak inan ki senin için daha acı olur..
hakkında hayırlısı olsun...

bittiyse bitti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tamam toparla artık kendini
iyiki de bitmiş dersin belki ilerde

sana nişanlıyken s... git diyen evlenince kim bilir neler sööler
arkana bile bakma derim ben
yolun açık olsun

bir ilişikide ayrılıp barışma oluyorsa
helede böylesine argo sözler sarfediliyorsa :mymeka:
tekrar bir araya gelseniz size bir takım vaatler versede
bi süre sonra eski haline dönecektir
bir ilişkide bitiş varsa gidiş varsa
dönüş olsa bile nafile hiç bir şey eskisi gibi olmaz

en doğrusunu yapmışsın.kaybedicek hiçbişeyin yok.bundan sonrası için hakkında hayırlısı olsun canım

sadece 4 yılımı kaybettim dolu dolu ben onu 19 yaşında tanıdım ama bi 14 yılımı kaybettikten sonra aklım başıma gelsin istemiyorum sadece dua ediyorum canımın şimdi nasıl yanmıyosa sonrada yanmaması için içim hala cız bile etmiyo ama korkmuyoda diilim ya kızgınlığım geçerde onu özlersem ya kötü günleri diil sadce mutlu günleri hatırlayıp canım yanarsa diee off ALLAH'ım yardım et....

Ailene anlattın mı canım benim fikrim anlat annene mesela bana şunları söyledi de s... git dediğini eğer ailenin haberi olursa geri dönme olasılığın düşer kendini tutabilirsin diye düşünüyorum. Güzel günleri düşünüp üzülceğin yerde evlendiğinizde onun sana nsl kaba davranıcağını düşünüp bittiği için sevin derim. Her şeyde bir hayır var derler buna çok inanırım belki bu yaşananlar sana garip geliyo neden yaşadım diyosundur ama bundaki hayırda ilerde birgün çıkar belki sana çok ktü günler yaşatıcak birinden Rabbim seni kurtarmıştır. Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…