Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]hakaret derken ne diyo mesela???[/ı]
ya bunun bi köpeği vardı alırkende demiştim bakacaksan al die ozamanda böle delirtti beni neyse sonra taşınmak zorunda kaldı o yüzden köpeği vermek istedi bana verdi emaneten bak die salağım ya ben bende tamam dedim bir kaç gün dedi oldu 15 gün tamam iyi has ama ben köpeğe bakıcak pozisyonda diilim sonuçta ben istiyerek almadım çok sevdim ama vermek zorundaydım neyse biyer buldum gel götür diye yok gelemem bilmem ne adamı aramış ters konuşmuş
bende tekrar aradım adamı tamam araba buldum getircem dedim adamcağız tamam dedi neyse bende aradım söledim hallettim die biraz uzattım ama konuyu bilin istedim bu arada annemle gittim tek değildim mesejına gelelim ben gece adamlarla buluşan sokak kadınıymışım bu yüzden 4 yıldır anlaşaşamıyomuşuz yakında ne olurmuşum bana acıyomuş bilmem nede bilmem ne adiliği burdan belli oldu ben onu çok ama çok ii tanıyorum sırf beni sinirlendirip onu aramam için yapıyor ama aramıcam...
sakın sakın arama hiçbir mesajına cevap yazma.. O hakaretler bir süre sonra yalvarmalara sonra yine hakaretlere dönüşür.. Sağlıklı bir kişilik yapısı yok anladığım kadarıyla..hangi normal insan 4 senesini verdiği birine bu yüzden sokak kadını diye hitap eder ki... Sana gönderdiği her mesajı ailene de göster.. Sakın sakın geri dönme..
derencim yazılanları okudum bana düşmez ama eğer barışırsan hayatının hatasını yaparsın gerçekten seven erkek sevdiği kadına bunları söylemez zaten kaç yıldır birlikteymişiniz anladığım kadarıyla sen onu bırakamazsın sanıyor ve üstüne geldikçe geliyor.geri adım atma seviyorsan eğer bu sevgi değil alışkanlık derim.hayatına başka daha iyi sana değer veren birileri çıkacaktır.bir mecburiyetin yoksa ailenle de konuş ve bitirmen senin için en hayırlı olanı.olaki barışırsanız yaşanan bu olaylar sürekli peşinizde olacak ve belki yüzüne vuracak.o yüzden uzamadan bitir.karşına daha iyi birileri mutlaka çıkacaktır.herkes kalbinin ekmeğini yer unutma tamam...
güzelim sen bu çocuğu seviyor musun ??
ya sorma kafayı yicem tek korkum iş yerime gelmesi beni dışarda sıkıştırması filan yapmadığı şey değil çünkü bikere daha yapmıştı ve dövmüştü offf kafayı yicem ya artık inanın nefret ettim dönmesin diye dua ediyorum...
dövmüşmüydü..:1shok::1shok::1shok:
canım burda eşlerinden dayak yiyenleri okuyosun değil mi? ki seninki şimdiden başlamış.. bir kere kalkan o el bi daha bi daha kalkar. sakın geri dönme.. aileni tembihle işe yalnız gitme.. gerekirse polise şikayet et.. bu adam seni sevmiyor sadece bir psikopat...
ya bunun bi köpeği vardı alırkende demiştim bakacaksan al die ozamanda böle delirtti beni neyse sonra taşınmak zorunda kaldı o yüzden köpeği vermek istedi bana verdi emaneten bak die salağım ya ben bende tamam dedim bir kaç gün dedi oldu 15 gün tamam iyi has ama ben köpeğe bakıcak pozisyonda diilim sonuçta ben istiyerek almadım çok sevdim ama vermek zorundaydım neyse biyer buldum gel götür diye yok gelemem bilmem ne adamı aramış ters konuşmuş
bende tekrar aradım adamı tamam araba buldum getircem dedim adamcağız tamam dedi neyse bende aradım söledim hallettim die biraz uzattım ama konuyu bilin istedim bu arada annemle gittim tek değildim mesejına gelelim ben gece adamlarla buluşan sokak kadınıymışım bu yüzden 4 yıldır anlaşaşamıyomuşuz yakında ne olurmuşum bana acıyomuş bilmem nede bilmem ne adiliği burdan belli oldu ben onu çok ama çok ii tanıyorum sırf beni sinirlendirip onu aramam için yapıyor ama aramıcam...
Ayrılabiliyosan ayrıl derim
hee eğer çok seviyorum ayrılamam diyosan uzun bi süre arama sorma araya mesafeni koy yok dövmekmiş sıkıştırmakmış gibi şeyler söylerse aileme söylerim beni istemediğim şeyler yapmaya zorlama de