Bıttı!!!

kadincaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
542
4
46
Almanya
Kizlar suan aglasam mi?bagirsam mi?ne yapsam?ne olur destek bekliyorum kalbimin acisina,umutlarimin öldügüne,ruhumun katledilmesine.

konuyu acmistim burada,esimin kumari ve yalani yüzünden ailemin yanina geldim,gelmeden önce ögrendigimde bir sans vermistim esime ve yalvarmistim bana yalan söyleme diye ama o tekrar yalan söyledi eski yalanlariyla alakali.ve birde kaynanamin hem dügünden önce hemde sonra aileme benim arkamdan hakimda konusmalari coktu.bugün esyalarimin yarisini getirdim,cünkü esim iki bucuk aydan beri sadece bir kere geldi benimle ve ailemle konustu.ve ailesi ise hic arayip sormadi birgün...
benim yaptigim fedakarliklarin sonucunda üzülen ben oldum,ben ve ailem bir sans daha verdik ama o gelmeye tenezül etmedi,neymis efendim,ailem bize konusmaya geldiginde kizmislar,ya normal degilmi arkadaslar??kizlari gözlerinin önünde hergün mahfolurken????
ve bey efendi en iyisi ayrilalim dedi.

o kadar aci birsey ki,umutlarla kurdugun eve gidiyorsun ve esyalari topluyorsun.ve ben bu adama yalvardim önünde aglayarak dedim ki,dürüst ol,yalan söyleme,kumar oynadigini ögrendikten sonra terapi icin arastirdim ve maddi konuda yardimci oldum,hep iyi düsündüm kalbim cok kirikti ama yinede karisi olarak kaldim ama o ise kolay yolu secti sonunda.

ya canım eminim şu an çok zordur sana her geçen dakika ama daha fazla üzme kendini
senin için en iyisi bu zaten.
evet şimdi çok üzüleceksin ama bu evlilik devam ederse şimdikinden kat be kat daha çok üzülürsün.
sana verdiği veya vereceği bir huzurda kalmamış eşinin...senin tüm çabalarına rağmen seni haketmemiş.
boşver kendisi kaybetti.
sen bundan sonra kendi düzenini kendi huzurunu kurmaya çalış herşeyin hayırlısı...
Allah yardımcın olsun

evet benim tüm cabalarim ve yapici olmam yaramadi ona,ya sadece sevgi ve dürüstlük istedim,baska hic ama hic birsey istemedim ki ben.
karsiligi 10 aylik evliyken bu muydu?

kumarla, yalanla bi evlilik ne kadar sürebilir ki... Oysa siz ona şans bile vermişiniz. KEndinizi yıpratmayın, her şerde bir hayır vardır. Demek ki eşine kumardan değil de senden vazgeçmek daha kolay. Evliliklerin bitmesinden yana değilim ama bu kumar illeti alışkanlık ise yarın alkol alımı ve dozu artar, daha sonra şiddet... Sonuç olarak dersiniz niye daha önce bitirmedim evliliğimi, niye hayatımı mahvettim. Şimdi evet üzüleceksiniz, içiniz acıyacak ama yarın karşınıza iyi insanlar çıkınca asıl mutluluk buymuş diyeceksiniz.

uzulmene degmez arkadasım zaten yalanlarıyla evlılıgı temelınden sarmıs bence senın ıcın en hayırlısı bu elbettekı kolay degıl ama atlatıcaksın ve zaman senın en ıyı ılacın olcak

kaybeden o oldu cünkü ben dürüsttüm.

kesınlık le sana katılıyorum kaybeden sen degılsın.............

artık önüne baklısın calısmıyorsan bu sancılı surecte ıs bulamnı tavsıye edebılırım kı dusuncek zamanın kalmaz kendıne zaman vermelısın hayatta kımbılır ne suprızler beklıyo senı hakkında hayırlsı olsun canım

CANIM bigün bu kararın verildiğine sevineceksin..bi ömür böle geçirmek daha mı ii.

Çok üzüldümm... gelmiş geçmiş olsun....
Bi insanı tanıyıp güvenmeye bi ömür yetmez sanırım.. Çok zorr

10 aylık bi evlilik bitiyo he.. ama iyiki bi cocugunuz yok iyiki yıllar geçmemiş yalanlarıyla. hem ugraşmışssın düzelmesi için. demekki hiç birine degmezmiş. üzme kendini dicem ama boşuna tabi..

<sırtından vuranlara kızma onlara güvenp arkanı dönen sensn arkandan konuşanlarada darılma onları adam yerine koyan yine sensn< şimdi suçkimde sendemi ondamı bence sende sılanın şarkısı var şu sözler içinde geçiyor <iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumz< sadece senin için değl hepimiz için ALLAH YARDMCN OLSUN ZARARN NERESNDEN DÖNERSEN KARDR ZÜLMENE DEĞMEZ CANM BOŞVER GİTSN

rabbim yardımcın olsun..ama bir insanın değişeceğine inanmıyorum bu yüzden bence yolunu ayırman lazım..henüz çocuğun yokken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…