gerçekten çok zor bir durum insan ruh gibi hissediyor kendini tarifsiz bir his. ilk 6 ay çok zor geçiyor. yaşadıklarım gerçekmi yoksa rüyamı diye düşünüyor malesef ki gerçek. sonra dışarıya veriyor insan kendini ama her ortama girince diğerleri kocasından bahsedince üzülüyor ya da yanlız gezince koyuyor yanlızlık daha birsürü şey .... seni çok iyi anlarım,.......
kpss hazırlandım ve şimdi boşanalı 5 yıl olacak ve 3 yıllık memurum oğlumu aldım geldim istanbulllara tek başıma . oğlumu yazdırdım kreşe, 1,5 yıl önce evlendim ve şimdi 4,5 aylık bir oğlum daha olduve çok mutluyum. ha aradaki çektimlerimi soruyorsan az çekmedim, zannediyorlardı ki ben kös kös evde oturucam onlar mutlu mesut bana gösteriş yapacaklar bende onların haberlerini alıp alıp üzülücem birdaha evlenemiycem. rabbim öyle kapılar açtıki bana inanamazsın. hiç merak etme şimdi tabiki çok zor günler geçireceksin ama herşeyin ilacı zaman...
bitti herşey...bir yalanı sevmişim bunca zaman ben...pazartesi davayı açıyoruz ve ayrılıyoruz ay sonunda anneme yerleşiyorum...6 aylık bebeğime olan oldu...şimdi herkes neden çocuk yaptın die karşıma dikiliyor...bir ayda yaşlandım resmen...kendime değil ama kızıma çok üzülüyorum...yazık çok yazık...
bende hiç tahmin etmezdim hayatımın bu kadar çok değişeceğini ama öyle için nasıl yanıyor biliyorum bağıra bildiğin kadar bağır ağlayabildiğin kadar ağla... bu da bir imtihan.
çok dua et allah sana ummadığın o kadar çok kapı açıyor ki... sana bunları yazarken bile gözlerim doluyor o adama değil yaşadıklarıma çektiklerime....
Canım yaşadıklarına çok üzüldümAma herşey insanlar için.Bizde böyle imtihan olduk.Bende 9 ay olucak eşimle ayrıyım 10 ay evli kaldım baktım yürümüyor davayı açtım.Oda boşanmayı kabul etti.Erkekler bizim kadar duygusal değil.Mart ayında ilk celsem görülücek bakalım.Diyeceğim canım bende ailemin yanına ilk geldiğimde ölüyorum sandım hastahanelik oldum.Gece gizli gizli ağlamalar.Baktığım heryerde o vardı anılar vardı.Tamamen bittimi derseb hayır bitmedi ama ilk günkü acı yok gözyaşı yok.Zaman canım en iyi ilaç.Biliyorum sana şimdi zamanda geçmiyor ama düşün canım beterin beteri var.Beni 1 ay da sildi diyorsun siliyorsa silsin sende sil.Dik dur karşısında.Nafakanı tazminatınıda al.Gurur yapıp parasını istemem deme.Bebeğine sıkıca sarıl.Onun için ayakta durmalısın.Ailenin yanındamısın canım şuan?
Çocuğu ne için yaptığınızdan çok kim için yaptığınız önemli benim için. O sizi mutlu etmiyor mu, O'na bakınca içiniz ısınmıyor mu* Başkasının bu konuda söylediklerini boşverin. elbette zor olacak, büyütürken çok şey yaşayacaksınız. Sorun çocuğun oluşundan çok bunlar olmalı. Her ikiz için de hayırlısı neyse o olsun.
kadınlar ne kadar güçlü varlıklar.
herşeye katlanıyor sevdiği için.
yuvasını kurmak için çabalıyor uğraşıyor katlanıyor.
ama erkeklerin genel yapısında böyle birşey yok.
katlanmasaydı, yapmasaydı. bu kadar basit herşey onlar için.
1 ayda herşeyi silip atması onun güçsüz olduğunu gösterir.
mücadele edemedi hemen yıldı.
çocuğu için birşeyler yapamadı.
senin karşında ezik durumda şu an.
ağla rahatlarsın. ama kocanın karşısında dik dur dimdik.
sakın omuzların çökmesin.
sen başardın, katlandın mücadele ettin.
daha ne yapacaktın ki?
karşındaki odun ne eş olmayı, ne baba olmayı beceremedi.
sen hem eş hem anne oldun.
iyiki çocuğun var. hayatın anlamı mutluluk kaynağı.
elelame ne?
cevap bile verme.
çok zor geçecek ilk aylar.
ama ben inanıyorum ki hayatında çok güzel şeyler olacak buna sende şaşacaksın.
erkek milletini anlamaya çalışma.
karşındaki senin değerini haketmiyor.
kendini suçlama sakın.
kendini bırakma.
herşey prensesin için.
keşke yanında olabilseydim.
ama burdan her türlü destekle yanındayım.
arkadaşım bu kadar üzülme. diğer konunu okudumda eşin ne kadar sorumsuzmuş oyle. Bir erkekte sorumluluk duygusu yoksa sonradanda var olmaz. Evli kalsan nolacaktı bu devran boyle dönüp gidecekti. evet üzüldüğün nokta bebeğinin olması onu yanlız buyutecek olman. ama hayat hepimizin için oyle süprizler hazırlar ki bilemeyiz. sen kendine odaklan bebeğine guzel bir gelecek hazırlamak için çalış. ama geçmişi boşver artık. bu adam ilerde daha çok uzerdi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?