kendimi sadece ne için suçluyorum biliyormusun keşke en başta ilk evim yıkıldığında bırakıp gitseydim...bu kadar çaba bu kadar emek sinir stres...çoktan kurmuştum kendi hayatımı...yazık çok yazık verilen sevgiye yazık...
merhaba burcu hanım. Bazı erkekler çocuk gibidir ve sorumluluklar onlara çok ağır gelir.Eşiniz zaten sorumluluklarını çok ağır hisseden bir insan. Sanırım eşiniz çocuğun varlığından çok etkilenmiş ve korkmuş buda onu garip bir şekilde zalim yapıyor. Siz çocuk olunca ondan doğal olarak beklentileriniz çok arttı. Bebeğe yakın davranamaması sizi üzdü ve sitem ettiniz. O da bundan çok etkilendi. panik yaptı ve bunalıma girdi. Eminim saçma sapan konuşuyordur ve sizde şok üstüne şok yaşıyorsunuz onun söylediklerinden. Kalbiniz çok kırılıyor ve kafanız bulanıyor gerçek olamaz bunlar diye. Sanırım yabancı da değilsiniz. Şundan emin olun eğer ufak iyi niyetli positif bir konuşma yaparsanız eşiniz sevinçten ağlayacaktır.
hayır öyle düşünme. böyle olsun diye sabretmedin sen. bak bu kadar beklemenin sonucunda güzel bi meleğin var.
şöyle düşün bu kadar yaşadığın sıkıntının en güzel hediyesi kızın var.
burcu sen yuvan için bebeğin için elinden geleni yaptın. sakın farklı şeyler düşünüp de kendini yıpratma daha fazla. sen kaçıp gtmedin doğru olanı yaptın savaşını verdin. bunu bebeğin için yaptın onun yaralanmaması için yaptın. olmadı evet düzelmedi bitti. ama senin vicdanın rahat olsun
kiyamam cnm üzülme.kendin icinde kizin icinde hayirlisi boyleymis demek mi bundan sonra daha guzel seyler olacak belki hayatinizda.
ondan eminim allahın izniyle sırtımdaki kambur kalkmış olacak...o sefil hayattan kurtulucam kira düşünmicem ödenmemiş fatura düşünmicem ay sonunu nasıl getiricez die borç harç nasıl ödenicek die düşünmicem...peki bunları bildiğim halde niye ağlıyorum sürekli
allah yardımcun olsun canım.ben de boşanalı 1 ay 10 gün oldu ve benim de bi kızım var.benim eşim de sorumsuzdu ve şiddet görmüştüm.benda aynı sen gibiyim şu anda.sevgim emeklerim çektiğim sıkıntılar hep boşunaymış beni hiç sevmemiş diyorum.ben çok mücadele ettim ama o hep kaçmayı tercih etti.bıraktım yoluna artık.allahından bulsun.çalışıyorum ailem yanımda çocuğuma bakıyorum hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum.allah yar ve yardımcımız olsun canım.çocuğunla sana ömür boyu mutluluklar dilerim.
Ağlamanın nedeni sevdiğin insanın senin sevgini emeğini hiçe saymaı. Bunu hazmedemiyorsun.
Ama şöyle düşün önceden o sevgiyi karşılıklı yaşadın.
Eşinde seni sevdi öyle olmasa evlenmezdiniz.
Ama eşin zamanla sorumlulukarını bilemedi,
evliliği yürütmeyi başaramadı.
Ve başaramayacakta.
Ayrılmak isteyerek sana iyilik ediyor.
Onunla yaşarsan hep sıkıntı çekeceksin.
O da bunun farkında.
şöyle düşün senin daha fazla sefil olmanı istemiyor.
Her erkek evliliğin sorumluluğunu sırtında taşıyamaz.
Heleki bekar hayatında nerde gece orda sabah yaşıyorsa.
Ağla zaten ağlamazsan daha kötü olursun.
nıhayetınde ınsanız, uygularımız var,alısknlıklarımız var ve bırde hazmedemedıklerımız var..Aglamasan anormal olurdu zaten,bırak agla bagır cagır ama kendı kendıneyken..ohhh ıyıkı kızın var onuna hayat daha guzel emın ol..o olmasaydı daha cok bunalıma gırecektın belkıde.onunla ılgılen onla ılgılendıgınde zaan daha hızlı gecıyor..bende 1 ay annemlerde kaldım esımle kusmustum o 1 ay nasıl gectı anlamadım..aynı sey deıl ama yapabılırım de bunun altından kalkabılırım de sonra gerısı gelıcek emın ol....
oda ayınısını sölüyor...ikimiz içinde en iyisi bu olacak biliyorum diyor...
ama sen bu ceavbı duymak istemiyorsun.
hayatım tamam tekrar hata yapmayacağım demesini bekliyorsun.
o en kolayı seçiyor.
yaraları en iyi saracak şey zaman.
teselliyi kızında bulacaksın.
onunla olmak mı iyi onsuz olmak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?