canım aklında çok ufak bi umut dahi varsa kocanla tekrar konuşmayı dene.sonunda şunu da yapsaydım demekten iyidir.kocalarımız üç aşağı beş yukarı benzer tipler.senin için mücadele etmiyo.ayrılmayı kurtuluş gibi görüyo ki benimki de aynı seninkinin tavırları içindeydi.hem suçlu hem güçlüydü.bunlardan bişi olmicanı düşünüyorum.ama gene sen bilirsin.kendini yiyip bitirme artık seni seven sana değer veren seni kaybetmekten korkan zaten mücadele eder ne yapar eder seni yanında tutardı.bunlar bizi gözlerinden çıkarmışlar zaten.allah hepimizin yolunu açık etsin inşallah..
bitti herşey...bir yalanı sevmişim bunca zaman ben...pazartesi davayı açıyoruz ve ayrılıyoruz ay sonunda anneme yerleşiyorum...6 aylık bebeğime olan oldu...şimdi herkes neden çocuk yaptın die karşıma dikiliyor...bir ayda yaşlandım resmen...kendime değil ama kızıma çok üzülüyorum...yazık çok yazık...
sen ne kadar vicdanlı bir kızsın.
nerdeyse suçu üzerine alacaksın.
hayatım bu adam senin yüzünden mi 750 tl yi hiç düşünmeden bir kaç saatte barda yedi?
ilk oturduğunuz evin eşyaları gitti.
sınav paralarını bile borca verdin.
bebeni bırakıp işe girdin sırf destek olmak için.
hala niye onu düşünüyorsun.
ha kocan dese hayatım herşeyi düzeltmek için çaba göstereceğim.
ve gösterseydi o çabayı derdim ki az sabret.
sen nelere katlandın düşün.
borrcu var ödemek yerine parasını yemeyi tercih etmiş.
sen bu hayata ne kadar dayanacaktın?
ortada bir ışık yok ki sana sabret diyeyim.
böyle devam ederse bu çileyi hep çekersin.
o gider canım sıkıldı diye para harcar.
sen para gitmesin diye elindekilerle idare edersin.
neden hemen cocuk yaptın dıye karsına dıkılenlere kulak asma bıle,
ıstedgını yapmakta ozgursun ıstersen on cucugun olsun anlasamıyormusun , ayrılmanmı gerekıyor
senın gecmıs yasantınla ılgılı kımse yorum yapma hakkına sahıp degıl
cocuguna aılene yaptıklarına ve yapmak ıstedıklerıne lutfen kımseyı karıstırma , baskalarının dedıklerı ıcın kendını uzme
onlar degıl sen yasayacaksın bu hayatı ve sen neyı nasıl ıstersen oyle olur
en kısa zamanda sıkıntılarını atlatman dılegıyle canım opuyorum senı sevgıler
gerçekten çok zor bir durum insan ruh gibi hissediyor kendini tarifsiz bir his. ilk 6 ay çok zor geçiyor. yaşadıklarım gerçekmi yoksa rüyamı diye düşünüyor malesef ki gerçek. sonra dışarıya veriyor insan kendini ama her ortama girince diğerleri kocasından bahsedince üzülüyor ya da yanlız gezince koyuyor yanlızlık daha birsürü şey .... seni çok iyi anlarım,.......
kpss hazırlandım ve şimdi boşanalı 5 yıl olacak ve 3 yıllık memurum oğlumu aldım geldim istanbulllara tek başıma . oğlumu yazdırdım kreşe, 1,5 yıl önce evlendim ve şimdi 4,5 aylık bir oğlum daha olduve çok mutluyum. ha aradaki çektimlerimi soruyorsan az çekmedim, zannediyorlardı ki ben kös kös evde oturucam onlar mutlu mesut bana gösteriş yapacaklar bende onların haberlerini alıp alıp üzülücem birdaha evlenemiycem. rabbim öyle kapılar açtıki bana inanamazsın. hiç merak etme şimdi tabiki çok zor günler geçireceksin ama herşeyin ilacı zaman...
kafamı yastığa gömüyorum sesim duyulmasın die...iş yerinde tutuyorum kendimi ama yolda minibüste banyoda her yerde ağlıyorum sürekli...ben o kadar zoruluklara göğüs gerdimki onun için...çok şaşkınım 1 ayda herşeyi silip attı ...şoktayım resmen...
canım seni bir ayda silip adam için yıpratma kendini bırak o yıpratsın o kaybetti kendi için fedakarlık yapan insanı. hiçbir acı dayanılmaz değildir insan annesinin babasının hatta evladının ölümüne alışıyor üç kuruş etmeyecek adamın yokluğunamı aışamayacaksın çok dua et Allah zamanı gelince sana güzel kapılar açacaktır Rabbim yar ve yardımcın olsun
evet kendi kardeşi bile şokta kimsweyi konuşturmuyoki...yok güzelim ne umudu artık bende onu istemiyorum sadece şaşırıyorum...o kadar kararlıki...dediğin gibi bu kararlılığı evliliğimiz boyunca sürdürseydi bu hallere gelmezdik zatensen ayrıldınmı...
bana yazman beni çok mutlu ediyo biliyomusun...çünkü ben bunları yaşarken hepsini biliyordun...dün annem msj atmış üzülerek sölüyorum ama içim hiç sızlamıyor artık o şartlarda yaşamayacaksın seni çok seviyorum diene diceğimi şaşırdım oda anne olarak beni düşünüyo tabi napsın...öyle bir evden çıkıp o hallere düşünceki asla bana aksini sölemedi kızım kocana destek ol hiç birşey çekmeden olmuyor bizde çektik ettik vs...bir sürü şey sölerdi bana ....ama baktıki ne ileri ne geri...hep aynı hep aynı...bu işin sonunun böyle olacağı belliydi dedi bana geçen gün yine...yine barışsan yine ayınısı olacak dedi of ne bilim acaba çokmu sölendim çokmu üstüne gittim gururunumu kırdım vs...die düşünüyorum sabahtan beri...
evet canım ben ayrılalı 1 ay 10 gün oldu.inan bende çok yıkıldım.herşeyden çok çabuk vazgeçti.bir anda sildi beni.yanımda durmadı evliliğim boyunca.çok kötü oldum.hala iyi olduüum söylenemez.ama inan eskisinden daha iyiyim.çünkü şöle düşünüyorum,benim fedakarlıklarıma benim yaptıklarıma karşı benim yanımda olmadıysa kendi bilir.allaha havale ettim.sen de öle yap üzme artık kendini.ben şunu anladım evlilikte biraz bencil olacaksın herşeyi ben yaparım demeyeceksin.ama o andaki şartlar bizi fedakarlık yapmaya mecbur bırakıyo.bırak bizi düşünmeyeni bir anda sileni bizde silicez.yeter ki yüce rabbim yanımızda olsun.ben hep allahım kimseyi istemiyorum tek sen yanımda ol yeter diye dua ediyorum sende dua et.güzel günlrimiz olacak inşallah...
kendini boşyere suçlama sen hatalı değilsin hata onda.
bir insan taksit yatıracağı parayı hiç acımadan yiyorsa barda,
o adam bitmiş demektir.
evde karısı kızı onu beklerken o gayet rahattı.
bu kabul edilir bir şey değil.
elbet ne kadar bağırsan çağırsan haklısın.
oh iyi yaptın canın sağolsun demeyecektin.
annen doğru demiş.
evet sıkıntı çekersin ama bişeyler yaparsın.
bak bizde çekiyorumz.
ama durumları biliyorsun.
birde kreş ödememiz var.
elbet geçecek bu günler ama biz gereksiz birşey almıyoruz kendimize.
sen elindekiyle iadre edeicem diye uğraştıkça
o çok rahat davrandı.
mücadele edecek yürek yok onda.
sen evladınla güzel günler yaşarken süründüğü haberini alırsın.
valla benim yaptığım fedakarlığa emeğe saygı göstermeyen adam sürünsün umrumda olmazdı.
deme öle yaben diyemem kimse için diyememki bi tek onun için değil...saygı göstermesede ben onu çok sevdim sevgimin hatrına diyemem...yinede çocuğumun babası ezik bi baba görsün istemem kızım
sanki çok düzgün bi babaymış gibi...ezik olmasa bunları yapmazdı size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?