- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
mrb burcu ben seni ilk konularından tanıyorum eşin yalancının tekiydi.bak senle aynı zamanlarda aynı sorunları yaşadık ben nişanlıydım o zaman ben yükümden kurtuldum bin kez acılar çektim dönmedim sonra ne mi oldu sağlam durdum asla dönmedim tlf bakmadım kalbim onun için çarparken gözüm görmedi yeniden aşık oldum başkasına şu an eşim olan muhteşem adama çok çok mutluyum sırtımı yaslayacağım sonuna kadar güveneceğim eşime.sende yapabilirsin kendini suçlamayı bırak artık adam adam olsa bu kadar şeyi yapan kadına bunları reva görmez merhamet bile hakedene .şimdi onu hatırlamıyorum bile senin konunu görünce aklıma geldi yazmak istedim sana .lütfen bırak şu adamı ne hali varsa görsün acıma ve emin ol güvencesi kalmayınca sana yapmadıklarını kendine yapacak paşa paşa bakacak korkma sürünmez bi halt olmaz böylelerine.kpss çalış henüz geç değil bu arada ben ondan sonra kpss girdim hemde bu aylarda çalışmaya başladım derslere ve memurum eşimde memur yani hayatıma sihirli değnek dokunmuş gibi hamdolsun Allahın izniyle tabi.LÜTFEN LÜTFEN konuşma onunla dinleme o pis yalanlarını sen daha iyilerini hakediyorsun LÜTFENNNN.