bitti...

mrb burcu ben seni ilk konularından tanıyorum eşin yalancının tekiydi.bak senle aynı zamanlarda aynı sorunları yaşadık ben nişanlıydım o zaman ben yükümden kurtuldum bin kez acılar çektim dönmedim sonra ne mi oldu sağlam durdum asla dönmedim tlf bakmadım kalbim onun için çarparken gözüm görmedi yeniden aşık oldum başkasına şu an eşim olan muhteşem adama çok çok mutluyum sırtımı yaslayacağım sonuna kadar güveneceğim eşime.sende yapabilirsin kendini suçlamayı bırak artık adam adam olsa bu kadar şeyi yapan kadına bunları reva görmez merhamet bile hakedene .şimdi onu hatırlamıyorum bile senin konunu görünce aklıma geldi yazmak istedim sana .lütfen bırak şu adamı ne hali varsa görsün acıma ve emin ol güvencesi kalmayınca sana yapmadıklarını kendine yapacak paşa paşa bakacak korkma sürünmez bi halt olmaz böylelerine.kpss çalış henüz geç değil bu arada ben ondan sonra kpss girdim hemde bu aylarda çalışmaya başladım derslere ve memurum eşimde memur yani hayatıma sihirli değnek dokunmuş gibi hamdolsun Allahın izniyle tabi.LÜTFEN LÜTFEN konuşma onunla dinleme o pis yalanlarını sen daha iyilerini hakediyorsun LÜTFENNNN.

hayatım burda kreşler çok çok pahalı heleki annemin otruduğu semt en aşağısı 850+150 servis ya çok küçük kuzum benim allaha şükür bir süre idare edebilirim evde nasıl idare ediyorduysam annemdede idare ederim bu yaz tatile gidip stres atıcakmışız zaten annem öyle diyo :) hayatmızı yaşayacakmışız artık :)

of ya hakikaten çok pahalıymış. o fiyata mamasını bezini filan karşılıyorlar mı bari?
maaşın direk oraya gidecek.
idare edersin canım biliyorumda hep işini bırakmak zorunda kaldın ona üzüldüm.
allah başka hayırlı kapılar açar inşallah.
annen ne güzel moral veriyor sana ne güzel.
yaşayın tabi o kadar cefa çektin biraz yüzün gülsün.
canım suçlamıyorum diyorsun ama madem böyle hali var evlenip senin yıllarını çalmasaymış.
sen işten ayrılınca yine nete giremeyeceksin sanırım :(

of ya hakikaten çok pahalıymış. o fiyata mamasını bezini filan karşılıyorlar mı bari?
maaşın direk oraya gidecek.
idare edersin canım biliyorumda hep işini bırakmak zorunda kaldın ona üzüldüm.
allah başka hayırlı kapılar açar inşallah.
annen ne güzel moral veriyor sana ne güzel.
yaşayın tabi o kadar cefa çektin biraz yüzün gülsün.
canım suçlamıyorum diyorsun ama madem böyle hali var evlenip senin yıllarını çalmasaymış.
sen işten ayrılınca yine nete giremeyeceksin sanırım :(

yok şekerim maması bezi herşeyi bize ait :) kız tam tersi melisi uyuttukça netteyim annemde var internet :) aslında iide oldu bu iş yerindende hiç memnun değidim :)

mrb burcu ben seni ilk konularından tanıyorum eşin yalancının tekiydi.bak senle aynı zamanlarda aynı sorunları yaşadık ben nişanlıydım o zaman ben yükümden kurtuldum bin kez acılar çektim dönmedim sonra ne mi oldu sağlam durdum asla dönmedim tlf bakmadım kalbim onun için çarparken gözüm görmedi yeniden aşık oldum başkasına şu an eşim olan muhteşem adama çok çok mutluyum sırtımı yaslayacağım sonuna kadar güveneceğim eşime.sende yapabilirsin kendini suçlamayı bırak artık adam adam olsa bu kadar şeyi yapan kadına bunları reva görmez merhamet bile hakedene .şimdi onu hatırlamıyorum bile senin konunu görünce aklıma geldi yazmak istedim sana .lütfen bırak şu adamı ne hali varsa görsün acıma ve emin ol güvencesi kalmayınca sana yapmadıklarını kendine yapacak paşa paşa bakacak korkma sürünmez bi halt olmaz böylelerine.kpss çalış henüz geç değil bu arada ben ondan sonra kpss girdim hemde bu aylarda çalışmaya başladım derslere ve memurum eşimde memur yani hayatıma sihirli değnek dokunmuş gibi hamdolsun Allahın izniyle tabi.LÜTFEN LÜTFEN konuşma onunla dinleme o pis yalanlarını sen daha iyilerini hakediyorsun LÜTFENNNN.

nasıl moral oldun bilemezsin...kara kara düşünüyodum kpss ye girsemmi geçmi kaldım çalışmak için falan die :( çok saol canım çok saol...

yazan herkese çok ama çok teşekkür ederim öyle güzel şeyler yazmışsınızki inanın ağlayarak okudum...dün biraz konuşabildik eşimle...hep aynı tavırlar sen çalışmadın sen etmedin bizi bu hale sen getirdin bir sürü borcum var yine vs...ve aldım onu karşıma konuştum ben çok söyleniyormuşum ben çok dırdır ediyormuşum aza tamah etmiyormuşum...birincisi dedim insan anne olunca değişiyor kendim için istemedim ama elbette kızım için iyisini istiyorum onun hakkı çünkü onu biz getirdik dünyaya kendi gelmedi...sen kızım olduktan sonra 2 ay iş aramak şöyle dursun kolunun altına ganyan bülteni alıp durmadan ganyana giderken benim içim içimi yedi sölendim...2 ay çalışmayıp gittin elalemin kadınından borç aldın ikibin lira bana sölenme sen yaptın bunu...ben aza tamah etmiyo olsaydım gül gibi babamın evinden çıkıp eşyalarımı ilk sattığında beni kapıcı dairesinde oturttuğunda bırakmıştım seni bırakmadım...sonra oradakileride sattın annene taşındık yine bırakmadım...demekki ben aza tamah eden bir insanım...sen gayretsizsin...önceden hep kavga ettiğimizde çalışmadığımı sölerdi 1,5 sene kadar işsiz kaldım isteyerek değil bu tabi ...ve ben lkendimi hep ezik hissederdm gerçekten ben yardımcı olamıyorum edemiyorum vs...şimdi düşünüyorum hayır ya o haklı değil o bana bakmak zorundaaaaaaaaaaaa....bana güvenerekmi evlendi...evlenmeyecekti o zaman...benim sırtıma yük olmayacktı...hem çalışmadım ama aldığım tüm işsizlik maaşları tazminatlar doğum parası ailemin on binden fazla tutan yardımı...bir sürü şey verdim...sonuç hepsini inkar ediyo...aldıysanda yedine getiriyo yani...şimdi fikrim değişti üzülmüyorum ...adım atsam geri dönecek o sinyali verdi bana dün....atmayacağım...kendime kızıma yetebilirim ben...sırtımdaki yükten kurtulucam bunu ben istiyorum artık...özlicem ağlicam ama geçecek...onunla doğmadımki ben neler unutuluyorr...oda geçecek....ve eşim hiç değişmeyecek....hiç...

Bu kadar güçlü olmana çok sevindim :) yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım aynı şeyleri söyler ve aynı şeyleri düşünürdüm..
Allah büyüktür hepsi geçer yeterki sen ne istediğini bil ve o yolda ilerle Allah yardım eder ;)

mama bez yok mu? o zaman her bebekle bir öğretmen ilgileniyor.
bu ne yaaaa milletin parası var sanki. kiradan pahalı.
canım devletin kreşleri yok mu?
polis evi, tedaş gibi.
memnun değilsen sorun yok o zaman.
annende net olması da çok iyiymiş.
kıs maaşını alırsın çıkmadan.
bak hemen kuföre gidip saçlarını değiştiriyorsun.
boyarmısın kestirip şekil mi verdirirsin bilmem.
ama moral olsun biraz havan değişsin.
burda olsaydın eşim yapardı saçını.
canım konu dışı olacak ama halan nasıl?

Son düzenleme:
kpss konusunda takıldığın birşey olursa yardımcı olurum.sağlam dur lütfen inanma o yalanlara aslında yalan olduklarını sende biliyorsun ama duyguların yüzünden inanmış gibi yapıyorsun buna meyil verme.

Allah kolaylık versin canım girmişsin bir yola gerisi gelicek inşallah ayrılmakla en iyisini yapmışsın canım eskilerin bir sözü var elalem getirmiş delisini sana bağlamış uğraş uğraşabilirsen çek çekebilirsen aarkanda ailen var ne güzel iş hayatını biliyorsun kendine güvenin var boş ver düşünme önüne bak miniğin varmış o sana tüm derdini unutturucak emin ol asıl o üzülsün senin gibi fedakar cefakar bir eş kaybettiğine insan bazen ne için yaşar diye düşünürüm bir ailen yoksa bir sofra başında sıcak bir çayı paylaşamıyorsan yok demektir böyle güçlü kadınları gördükçe hayata olan inancım artıyor canımmm

mama bez yok mu? o zaman her bebekle bir öğretmen ilgileniyor.
bu ne yaaaa milletin parası var sanki. kiradan pahalı.
canım devletin kreşleri yok mu?
polis evi, tedaş gibi.
memnun değilsen sorun yok o zaman.
annende net olması da çok iyiymiş.
kıs maaşını alırsın çıkmadan.
bak hemen kuföre gidip saçlarını değiştiriyorsun.
boyarmısın kestirip şekil mi verdirirsin bilmem.
ama moral olsun biraz havan değişsin.
burda olsaydın eşim yapardı saçını.
canım konu dışı olacak ama halan nasıl?

saç faslını falan sonraya bırakıcam şekerim nakliye falanda var daha ödemelerim var yapacağım :( idare etmek zorundayım:( valla halamı bilmiyorum canım bu hengamede konuşamadık hiç...arada bir msj atar saolsun iyiymiş öyle diyo ama tedavisi hiç bitmiyo :(

Allah kolaylık versin canım girmişsin bir yola gerisi gelicek inşallah ayrılmakla en iyisini yapmışsın canım eskilerin bir sözü var elalem getirmiş delisini sana bağlamış uğraş uğraşabilirsen çek çekebilirsen aarkanda ailen var ne güzel iş hayatını biliyorsun kendine güvenin var boş ver düşünme önüne bak miniğin varmış o sana tüm derdini unutturucak emin ol asıl o üzülsün senin gibi fedakar cefakar bir eş kaybettiğine insan bazen ne için yaşar diye düşünürüm bir ailen yoksa bir sofra başında sıcak bir çayı paylaşamıyorsan yok demektir böyle güçlü kadınları gördükçe hayata olan inancım artıyor canımmm

:( çok fazla kırgınım ama...ben onu çok severek evlendim oda beni sevdi biliyorum ama...bu kadarmış işte... :(

:( çok fazla kırgınım ama...ben onu çok severek evlendim oda beni sevdi biliyorum ama...bu kadarmış işte... :(

kıyamam tatlım üzüldüm şimdi bu halde bile birbirinizi sevdiğinizi söylüyorsun erkekler mantıkla bakarlar olaylara biz kadınlar çok duygusalız değilmi öyle çok ince düşünmezler daha doğrusu evlilik müessesesi için çabalamazlar kadınlar idare ederse yuva yürüyor yoksa çok yuva kalmaz ayakta burdaki bayanlar ne kadar fedakar hem çalışıyor hem eşine çocuğuna yetiyor hem eşin ailesini idare ediyorlar bütün yük kadınların sırtında erkekler de eşiz babayız diye ortada geziyor olmamış işte gülüm tek başına fedakarlık nereye kadar eşin aile sorumluluğun alamamış atmış sırtından ne olur üzülme yaradana sığın

kıyamam tatlım üzüldüm şimdi bu halde bile birbirinizi sevdiğinizi söylüyorsun erkekler mantıkla bakarlar olaylara biz kadınlar çok duygusalız değilmi öyle çok ince düşünmezler daha doğrusu evlilik müessesesi için çabalamazlar kadınlar idare ederse yuva yürüyor yoksa çok yuva kalmaz ayakta burdaki bayanlar ne kadar fedakar hem çalışıyor hem eşine çocuğuna yetiyor hem eşin ailesini idare ediyorlar bütün yük kadınların sırtında erkekler de eşiz babayız diye ortada geziyor olmamış işte gülüm tek başına fedakarlık nereye kadar eşin aile sorumluluğun alamamış atmış sırtından ne olur üzülme yaradana sığın

başka çarem yokki...tekrar el uzatamam ona bu saatten sonra olmaz...sonunu bile bile yapamam :(...

Back
X