Bitti...

Tarcinlibalik

Let's Be Mermaids
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
67
0
46
Arkadaşlar uzun zamandır kk'ya üyeyim fakat bu ilk konum.
Öncelikle bunları yazarken ellerim titriyor o yüzden yanlış bir şey yazarsam kusuruma bakmayın.
Yardımlarınıza ihtiyacım var çünkü ben onu unutamıyorum. Bugün hemen hemen bir buçuk senelik ilişkimizi aptal bir güvensizlikten dolayı bitirdi.
İçim içimi yiyor, onu deli gibi özlüyorum. Ne yapmalıyım bana bir akıl verin.

Dün akşam babamın bir arkadaşına iftar yemeğine gittik.
Arkadaşım bahçede oturuyordu yemekten sonra bende yanına indim. Sevgilisi vardı. Onlar oturuyordu bende her zaman ki gibi onunla mesajlaşıyordum. Bi çocuk varmış ismi Duhan. Aşağıya inmiş etrafta dolanıyordu. Çocukla hiçbir samimiyetim olmadı.
Konuşmadık bile. Daha sonra annemlerle eve döndük.
Duhan beni eklemiş şu malum arkadaşlık sitesinden kabul ettim bende.
Durum paylaşmış Duhan ''çok güzeldi yaa'' diye beni ve o akşam dışarıda olanları etiketlemiş.
Sabahta ''nasılsın :)'' yazmış. Sevgilim görmüş bunu (sevgilim diyorum hala of allahım.) Çocukla kavga etmişler.
Sonra ben uyandım. Rüyamda biricik aşkımı görmenin sevinciyle hemen kalkıp mesaj attım.
Cevap vermedi. Birkaç mesaj daha attım. Beni tersledi. ''Bitti buraya kadarmış'' dedi.
Ben ne olduğunu anlamadım. Şaşırdım. Sonra ''sen dün akşam babanın arkadaşında iftardaydın erkeklerle gezmiyordun dimi '' dedi.
''Hayır ne gezmesi'' dedim itiraz ettim. Durumu anlattım. Bana inanmadı.
''Yalancı'' dedi. Ve gitti.
Bunu haketmemiştim. Ona yalan söylememiştim.
Bugün arkadaşımla otururken dayanamadım gizliden aradım. Açmadı.
Arkadaşım konuşup dün akşam olanları anlatıcaktı. 18 kere aradık. En sonunda bi arkadaşı açtı.
Onu veremem dedi. Arkadaşım konuştu. Dinlemediler.
Mesaj attım ''Barışmak gibi bir niyetim yok. Korkma sadece olayı anlatıcam'' dedim, aradım.
Açmadı.

İşin kötü tarafı bana yalancı diyen o adamı çok seviyorum.

Son düzenleme:
canım kaç yaşındaısn sen?birde keşke yemekten sonra dışarı çıktığında sevgilinle mesajlaşmaya devam ediyomuşsun ya o sırada söyleseydin ben dışardayım diye..

offf çok kötü olmuş canım benım şuan okurken içim titredi benımde bır senedrı bırlıkte oldugum bırı var bı an o bana boyle yapsa neolur dıye dusundum mahvoldum bende onu cok sevıyorum..ama aslında soylemesı kolayda yapman gereken kendınden emın durmak hıcbırsey yapmadığını göstermek cunku yapmadın o sapsal cocuğun yazdıklarına ınandı ve sana ınanmadı bence sevgılın hatalı.insan önce dinler sonra hüküm verir yanlış yapmış...ama dirayetli durmalısınn kendınden emın ol ve arama sadece ben kendımden emınım senı uzecek yanlıs bısı yapmadım de msj at ve arama nasıl doğru soyledıgını anlasın

bende senin ve onun yaşını merak ettim

bence bahaneye bakıyormuş, aptal bi bahane bulmuş kendine, sen onu seviyorsun ama o seni sevmiyormuş anlaşılan, bence onu arayıp durmayı kesmelisin, belkide peşinden koşman hoşuna gidiyordur ona bu zevki tattırma derim

Cevap vermeyeceğini bile bile ona mesaj atmak çok zoruma gidiyor Defalarca olayı anlattım. Dinlemiyor.

Sevmediğini söyleyemem. Aramayı kestim zaten. Peşinden koşmam hoşuna gidiyor mu bilmiyorum ama çok sinirli biri. Sinirlendiği zaman gözü hiç kimseyi görmüyor. Olayı toparlamaya çalışıyorum çoğunlukla. Bu kez beni dinlemedi bile.
Benden 2 yaş büyük canım.

Bence çok sinirli olduğu için şu an onu rahat bırakmalısın kalbini kıracak şeyler söyleyebilir şu an söylediklerinde ve senden ayrılışında da ciddi diil.Eğer 1 hafta içinde düzelmezse hala hiç mesaj atmıyor cevap vermiyorsa tafra bile yapmıyorsa o zaman gercekten seni sevmiyor ve ayrılmak için bahane arıyor demektir.Şu an yapman gereken zor biliyorum ama beklemek.:S

valla canım benden sana abla tavsiyesi asla "sinirli" diye tabir edeceğin bir erkekle sevgili ya da arkadaş olma, sinirli olma hali genç kızlara çekici gelsede, o "sinir" dediğin şey bi karakter özelliği değil, başta komplexli olma ve özgüven eksikliğide başta olmak üzere bir sürü kişilik sorununu saklamak için erkeklerin kullandığı bi paravandır
olabilir aşıksındır acı çekiyosundur emin ol bu ilişkiye burda nokta koyarsan seneye hatırlamıcaksın bile o insanı çünkü o kadar küçüksün ki, ve ömrün o kadar uzun ki, böyle bi insanla vakit kaybetmemeli, gücünü ve enerjini böyle bi insan için tüketmemelisin, biliyorum çok böyle büyük gibi abla anne gibi konuştum ama objektif gerçekler bunlar canım

Son düzenleme:

Arkadaşım da aynı şeyi söyledi canım. ''Seni seviyor ama şuan sinirli olduğu için kalbini kırmak istemiyor o yüzden açmamıştır telefonu'' dedi. Aradan 2-3 gün geçtikten sonra tekrar aramayı düşünüyorum. Eğer açmazsa ya da açıp terslerse zaten konuşucak bişey kalmamış demektir. :26:

O kadar haklısınız ki söyleyecek tek bir kelime bile bulamadım. Ama öyle şeyler hissediyorum ki sanki o yokken nefes alamıyorum. Ona o kadar alışmışım ki beni hayatında istemediğini düşünmek canımı çok acıtıyor.

aynen katılıyorum sinirli agresif insanlarla çok ama çok vaktimi ve emeğimi kaybettim..hiç gerek yok..

5 seferden fazla aradın ve açmıyorsa bırak gitsin.

Sana güvenmeyen bir insanla işin olmasın.

17 yaşındasın ve adamı hayatının merkezine koymuşsun anlaşılan.

Geldiği gibi gitsin bırak

5 seferden fazla aradın ve açmıyorsa bırak gitsin.

Sana güvenmeyen bir insanla işin olmasın.

17 yaşındasın ve adamı hayatının merkezine koymuşsun anlaşılan.

Geldiği gibi gitsin bırak

Bende bırakmak istiyorum ama istemekle olmuyor.
Evet başta onu hayatımın merkezine koymakla hata yaptım farkındayım.
Onsuz olmuyor

güzelim bence barışırsınız, üzülme ama bence bu çocuktan da sna yar olmaz. sana güvenmiyormuş hadigüvenmemeyi geçtim,dinlememiş bile seni..

muhabbetin olmayan birini de eklemeseydin canım yaa.. başına iş açmış..
bence artık arayıp sorma. zaten geri dönse de olmaz bu iş. sevdiğin sana güvenmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…