- 23 Ekim 2010
- 67
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tarcinlibalik
-
canım kaç yaşındaısn sen?birde keşke yemekten sonra dışarı çıktığında sevgilinle mesajlaşmaya devam ediyomuşsun ya o sırada söyleseydin ben dışardayım diye..
offf çok kötü olmuş canım benım şuan okurken içim titredi benımde bır senedrı bırlıkte oldugum bırı var bı an o bana boyle yapsa neolur dıye dusundum mahvoldum bende onu cok sevıyorum..ama aslında soylemesı kolayda yapman gereken kendınden emın durmak hıcbırsey yapmadığını göstermek cunku yapmadın o sapsal cocuğun yazdıklarına ınandı ve sana ınanmadı bence sevgılın hatalı.insan önce dinler sonra hüküm verir yanlış yapmış...ama dirayetli durmalısınn kendınden emın ol ve arama sadece ben kendımden emınım senı uzecek yanlıs bısı yapmadım de msj at ve arama nasıl doğru soyledıgını anlasın
barışırsınız sizsakinleşince açıklarsın
bende senin ve onun yaşını merak ettim
bence bahaneye bakıyormuş, aptal bi bahane bulmuş kendine, sen onu seviyorsun ama o seni sevmiyormuş anlaşılan, bence onu arayıp durmayı kesmelisin, belkide peşinden koşman hoşuna gidiyordur ona bu zevki tattırma derim
Bence çok sinirli olduğu için şu an onu rahat bırakmalısın kalbini kıracak şeyler söyleyebilir şu an söylediklerinde ve senden ayrılışında da ciddi diil.Eğer 1 hafta içinde düzelmezse hala hiç mesaj atmıyor cevap vermiyorsa tafra bile yapmıyorsa o zaman gercekten seni sevmiyor ve ayrılmak için bahane arıyor demektir.Şu an yapman gereken zor biliyorum ama beklemek.:S
valla canım benden sana abla tavsiyesi asla "sinirli" diye tabir edeceğin bir erkekle sevgili ya da arkadaş olma, sinirli olma hali genç kızlara çekici gelsede, o "sinir" dediğin şey bi karakter özelliği değil, başta komplexli olma ve özgüven eksikliğide başta olmak üzere bir sürü kişilik sorununu saklamak için erkeklerin kullandığı bi paravandır
olabilir aşıksındır acı çekiyosundur emin ol bu ilişkiye burda nokta koyarsan seneye hatırlamıcaksın bile o insanı çünkü o kadar küçüksün ki, ve ömrün o kadar uzun ki, böyle bi insanla vakit kaybetmemeli, gücünü ve enerjini böyle bi insan için tüketmemelisin, biliyorum çok böyle büyük gibi abla anne gibi konuştum ama objektif gerçekler bunlar canım
valla canım benden sana abla tavsiyesi asla "sinirli" diye tabir edeceğin bir erkekle sevgili ya da arkadaş olma, sinirli olma hali genç kızlara çekici gelsede, o "sinir" dediğin şey bi karakter özelliği değil, başta komplexli olma ve özgüven eksikliğide başta olmak üzere bir sürü kişilik sorununu saklamak için erkeklerin kullandığı bi paravandır
olabilir aşıksındır acı çekiyosundur emin ol bu ilişkiye burda nokta koyarsan seneye hatırlamıcaksın bile o insanı çünkü o kadar küçüksün ki, ve ömrün o kadar uzun ki, böyle bi insanla vakit kaybetmemeli, gücünü ve enerjini böyle bi insan için tüketmemelisin, biliyorum çok böyle büyük gibi abla anne gibi konuştum ama objektif gerçekler bunlar canım
5 seferden fazla aradın ve açmıyorsa bırak gitsin.
Sana güvenmeyen bir insanla işin olmasın.
17 yaşındasın ve adamı hayatının merkezine koymuşsun anlaşılan.
Geldiği gibi gitsin bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?