- Konu Sahibi Tarcinlibalik
-
güzelim bence barışırsınız, üzülme ama bence bu çocuktan da sna yar olmaz. sana güvenmiyormuş hadigüvenmemeyi geçtim,dinlememiş bile seni..
muhabbetin olmayan birini de eklemeseydin canım yaa.. başına iş açmış..
bence artık arayıp sorma. zaten geri dönse de olmaz bu iş. sevdiğin sana güvenmiyor..
kıskançlık polemiğine girmiş canım yaşından biraz da sanırım barışırsınız
guven olmadımı askta olmamalı unut bence
telefona cevap vermeme olayı en dayanamadığım erkek tipi
sen onu arayıp mesaj attıkça kendini daha da mükemmel seni de daha suçlu görecektir haberin olsun canım. Hiç boşuna ona ulaşmaya çalışma, bırak..Sevdiğin için zor olucaktır ama kendini tut hatta o ararsa mümkünse sen açma
Durup dururken seni dinlemek yerine yalancı demekte noluyo yahu, nasıl bi özgüvenki bu senin onca aramana cevap vermeyip sonunda arkadaşına açtırıyor paşam ?
Biraz gıcık bi yorum gibi gözükse de her zaman kendini 1. planda tutman gerektiğini hatırlatmak için gerçekçi olayım biraz dedimdi
yorum süpertelefona cevap vermeme olayı en dayanamadığım erkek tipi
sen onu arayıp mesaj attıkça kendini daha da mükemmel seni de daha suçlu görecektir haberin olsun canım. Hiç boşuna ona ulaşmaya çalışma, bırak..Sevdiğin için zor olucaktır ama kendini tut hatta o ararsa mümkünse sen açma
Durup dururken seni dinlemek yerine yalancı demekte noluyo yahu, nasıl bi özgüvenki bu senin onca aramana cevap vermeyip sonunda arkadaşına açtırıyor paşam ?
Biraz gıcık bi yorum gibi gözükse de her zaman kendini 1. planda tutman gerektiğini hatırlatmak için gerçekçi olayım biraz dedimdi
Canım benim çokta gençsin.. :)
Diğer kızlar da hemen hemen aynı şeyleri söylemişler zaten.. Yani bırak biraz siniri geçsin. Bir erkeğin en dayanamadığı şey, ikinci bir erkek gerçekten. Çocuğun sinir katsayısı kıskançlığıyla pekişmiş. Sana yalancı demesi elbette kabul edilebilir bir şey değil ama biraz da onun tarafından bak. Yani sen onun profilinde çok güzeldi ya gibi bir mesaj görsen bir kız tarafından atılmış, eminim aynı duyguları yaşardın. Güvensizlik ya da sevgisizlik değil. Anlık bir sinir bu.
Sana tavsiyem, böyle dışarda olduğun zamanlar, ailenle birlikte bile olsan, ekstra durumları da ona haber vermen. Yani küçük bir ayrıntı gibi gelebilir sana ama sen yine de söyle. Çay içmeye dışarı çıktık de, komşunun kızı da geldi de. Hepsini söyle, gerçekten. Küçük şeyler deyip geçme, sonra başın ağrımaz en azından..
Şu an yapacağın şey beklemek. Kesinlikle ezme kendini. Haklı ve güvenli bir duruşun olsun. Hatta trip atan sen ol. Eğer üstüne düşersen, yalan söylediğinden emin olur. Sen suçlu değilsin. Suçluymuş gibi davranma.. Belki son bir mesaj atabilirsin, içinde bolca trip olan. Bana güvenmiyormuşsun demek ki anladım sen bilirsin bilmem ne gibilerinden..
Seviyorsa gerçekten, emin ol bu da geçer.. Sıkma sen canını.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?