Bitti :(

Russel

Onunla ∞
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
149
0
26
İstanbul
Dün gece 1 sene 1 ay 1. günümüz bugün diye mesaj atan adam az önce benden ayrıldı.
Sebepse eski sevgilim.
Sürekli bunun sorunu vardı zaten eski sevgilim onun da arkadaşı oluyo, onu sevdin ona değer verdin onu öptün kabullenemiyorum bunları diye bi senedir beynimi yiyodu ama yaşadığım şeyin ne kadar çocukça olduğunu biliyodu sonuçta çocukla hiçbi şey yaşamadım etmedim hatta ona ilk çıktığımız zamanlar beni sorduğunda iyi kızdır falan demiş. Yani içinde kuşku olucak da hiçbi şey yok.
Az önce de yine aynı sebepten bitti işte. Bu sefer hiçbi şey demedim bi sürü şey dedi ben sadece yolun açık olsun dedim. Beni suçlama hiçbi şey için keşke hayatındaki ilk erkek ben olsaydım dedi, bunu bile bile benimle oldun elimden tuttun şimdi bırakıyosun keşke ellerin kırılsaydı da tutmasaydın ellerimden dedim sinirlisin ondan böyle konuşuyosun dedi aksine huzurluyum dedim.
Ama kendimi çok tuhaf bi boşlukta hissediyorum verdiğim tüm emek bu zamana kadar üzülmelerim her şey boşmuş

bu kadar sorun edecekse arkadasının askıyla cıkmayacaktı

çıkıyorsa da o zaman susmasını bilecekti

demek ki bunc zaman içine sindirememiş,belki de samimiyetle uğraşmış ama başaramamış.

Belki de böylesi ikiniz için de daha iyi.

Geçmiş olsun...

Son düzenleme:
1 yıl bu kuşkuyla ilişkiyi devam ettirdi de şimdi mi kabullenemez hale gelip de ayrıldı?!
Bence altında başka sebep vardır da buna sığınmıştır.
Artık seni sevmiyorum gibi laflar edemiyor çoğu insan ayrılırken.
O yüzden bahanelere başvuruyor.
Çok saçma olmuş.

sonuşta sonradan öğrendiği bişey değil en başından biliyordu. bana ayrılık bahanesi gibi geldi... yoksa seven bir kimsenin yapacağı hareket değil

bu kadar sorun edecekse arkadasının askıyla cıkmayacaktı

çıkıyorsa da o zaman susmasını bilecekti

Ben de öyle söylüyorum madem benle bi adım attın susucaktın diyorum kötü niyetli değildim bu kadar seviceğimi bu kadar ciddiye gidiceğini bilemezdim zamanla unuturum sandım ama hep aynı sorun içimden aklımdan atamıyorum dedi
Madem öyle en baştan hiçbi şey yaşanmamışken bunu deseydi, ailesiyle tanıştım ilk defa birini aileme soktum şimdi mi aklına geldi bu..
Çok boşmuş her şey

seni onunla çıktın diye nerdeyse aşağılamış. ona ne eski hayatından, hem bile bile başla.. sonra yok niye böyle yapmıştın diye rahatsız et.

iyi ki ayrılmış-sın, sakın barışma

Bana barışırsınız gibi geliyor yani öyle hissettim.

Barışmak da çözüm değil ki hep aynı sorun barışsak yine bu yüzden biticek..

demek ki bunc zaman içine sindirememiş,belki de samimiyetle uğraşmış ama başaramamış.

Belki de böylesi ikiniz için de daha iyi.

Geçmiş olsun...

Teşekkür ederim.. Benim de unutmaya çalıştıgım seviyorum diye sindirdiğim içime attığım bi çok şey oldu ama hiçbi zaman bunu yapmadım, nankörlükten başka bişey değil bu

Başka bişeyin bahanesi olması çok yüksek ama sevmemesinin bahanesi değildir sanırım sanmıyorum yani öyle olsa direk söyleyebilicek biri çünkü..
Evet yaşanan her şey çok saçma geri dönse bile ben kabul etmeli miyim bilmiyorum

sonuşta sonradan öğrendiği bişey değil en başından biliyordu. bana ayrılık bahanesi gibi geldi... yoksa seven bir kimsenin yapacağı hareket değil

evet sonradan öğrendiği hiçbi şey yok başından beri her şeyi biliyodu kaldı ki eski sevgilimle aramda hiçbi şey geçmedi normal bi sevgiliydik işte yani cinsel bişey yaşamış olsam kabullenememesini anlarım ama bunun nesi zor geldi bi senedir anlamadım

bence sız saglam durun tavız verıp aramayın hıc cunku nerde ne yasıyorsa su an kesın donecek gerı.asıl ozaman ne yapacagınızı dusunun derım

seni onunla çıktın diye nerdeyse aşağılamış. ona ne eski hayatından, hem bile bile başla.. sonra yok niye böyle yapmıştın diye rahatsız et.

iyi ki ayrılmış-sın, sakın barışma

zaten dün akşam da çok kötü bi tartışma yaşamıştık bu yüzden çok ağır laflar etti aşağılamak ne kelime.
barışmamak en doğrusu gibi geliyo bana da çünkü geçen zamanla hiçbi şey değişmicek geçmişi nasıl değiştirebilirim ki

benim başımdanda böyle bir olay gelmişti ve sevgilim geçmişe cok baglıdır biri ona gelmiş demiş iş yerindeyken o kızla mı cıkıyorsun felan sevgilm evet hayırdır bi sorun mu var diyerek sinirlenmiş. oda o kızla ciddi düşünme sana diyecegim bu demiş erkek arkadaşım o anda allah ne verdiyse indirmiş yere sen benim namusum hakkından asıl konuşursun o şerefsizde bana önceden teklf etmişti kabul etmediğim için şerefsiz adi ifitira attı bana iş yeri birbirine girdi polisler ambulans neler neler .. sonra bana neler dedi önce çok sinirlendi ayrıldı benden bende dedimki allah büyük sunu unutma dedim :.. allah biliyor ya benim hiç bir sucum günahım yok teklifini kabul etmediğim için böyle şeyler oldu ama sende sunu unutma sen beni bir kişinin lafıyla yargıladın ya megerse sen beni hiç tanıyamamışın meger benmi sevdigim insan beni hiç tanıyamamış dedim kapattım telefonu 1 kaç gün geçti kapıda çiceklerle geldi ve özür diledi benden eşşeklik yaptıgını herşeyi ögrendiğini ben bir süre konuşmadm ama seviyordum sonra affetim canm sana niye anlattm bunu erkekler böyledir biraz empati kur hak ver. içinde hep böyle şeyler düşünmüş ve kendine gururuna yedirememiş içinde büyüdkçe büyümüş merak etme ayrılmaz dönecektir göreceksin ama senin ona şöyle okkalı bir mesaj atman lazım bu senin sucun değilki keşke o ilkin olsaydı ama bu senin elindemiydi degil di hayat kader yani hiç üzülme o nasıl bir eşşeklik yaptıgını anlayacaktır sanki sen tövbe tövbe ilişkiye girdn su bu oldu öyle bi ayrılmış ki ama su da var yarın birgün evlenirseniz hep başına kakmasından korkuyorum bizde bu konu birdaha asla açılmadı ama bende hep korkarım biliyormusun birisi gelecek kötü birşey söylecek su bu diye ama ne kadar korkarsan da o kadar başına geliyo .. of of bu konun bana korkularımıda hatırlattı .(

Bu mudur yani ayrılma sebebi? Canım hiç kafana takma sevgilin seni seviyor, kıskanıyor ondan öyle sey etmiş bence :)
Barışcaksınız gibi geliyor bana :)

Bende bunu anlatmak istiyorum ben hep bu korkuyla mı yaşıcam yarın öbür gün söz olsa nişan olsa beni yine yarı yolda bırakır, kadın olmak ne zor ya yaptığın her şey kötü olmasa bile yazılıyo alnına sanki..

yani kafasına yeni mi dank etmiş
sanki başka birşey var gibi geldi bana

Bu mudur yani ayrılma sebebi? Canım hiç kafana takma sevgilin seni seviyor, kıskanıyor ondan öyle sey etmiş bence :)
Barışcaksınız gibi geliyor bana :)

Ama barışsak bile bu bizim yine ayrılma nedenimiz olucak konuşmaya korkuyorum artık her lafımdan bi şey çıkarıyo dinlediğim şarkılara bile bu şarkı geçmişle ilgili onu mu özledin hala onu seviyosun dimi diyo beraber film izledik geçen gün kadın geçmiş ağır bi yüktür dedi kalktı filmi kapattı yok ben rahat rahat film de mi izleyemicem senle yok benim çocuklarımın annesi daha önce başkasını sevmiş olamaz ben çocuğumun annesinin ilk aşkı olmalıyım falan öyle bi konuşuyo ki ben neymişim ya diyorum kendimi iğrenç hissediyorum sanki bin tane erkekle birlikte olmuşum da o da bana aşık olmuş vazgeçemiyomuş gibi davranıyo bana halbuki o kadar ufak bi şey ki bu abarttığı

aynen öyle malesef hele birde geçmiş. peşini bıraksada izi kalıyor bende hep diken üzerindeyim ah ah yaşamayan bilemez ama sevgilin seni çok sevdigi için böyle yapıyor merak etme sen ama dönse bile kafasında herşeyi bitirmesse yani bunları çok mutsuz olursunuz ..

Evet her seferinde öyle oluyo barışıyoruz dayanamayıp ama yine değişen bişey olmuyo :S
Yaa kızlar dönerse tavrım ne olmalı ne demeliyim akıl vermenize ihtiyacım var..

ben bu "keşke ilkin olsaydım" lafına bayılıyorum.. bu tiplere "he canım annemden doğup ilk seni görecektim.. o kadar mühimmişsin çünkü" diyesim geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…