kafasına bir yıldır değilde şimdi mi DANK etmiş,dönse bile barışmandan yana değilim ilerde bunu hep yüzüne vuracak gibi hissettim, boş ver sen onu değil o seni kaybetmiş, ilklerden hiç anlamamışımdır zaten önemli olan sonu olmak....
Onların hep bir bahanesi vardır zaten ya, hepsi sütten çıkma ak kaşıklardır sorsan..
En iyisi seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin..
bana da bahane gibi geldi başka planları var gibi .. ama yine de dönerse 1 yıl boyunca saçma sapan bi durumu büyüterek ilişkinizi yıpratmış bu adamla devam etme derim ..
peki siz onun ilk çıktığı kız mısınız....
katılıorum. bencede....demek ki bunc zaman içine sindirememiş,belki de samimiyetle uğraşmış ama başaramamış.
Belki de böylesi ikiniz için de daha iyi.
Geçmiş olsun...
Yok hayır değilim ama ben bunu sorun etmiyorum sonuçta şuan hayatında ben varım benim için önemli olan bu
aynı durumu bi arkadaşımda yaşamıştı çocuk bile isteye aylarca peşinden koştu tam kızda aşık olduğu sırada sindiremiyorum deyip terk etti. Akılları nerde çok merak ediyorum ya
işte bencilliği buradan belli. onun olur ama sizin asla. erkek ya.. erkek doğmak lazımmış diye yineliyorum bu dünyada .pardon bu ülkede. herşey onlara mübah.
işte bencilliği buradan belli. onun olur ama sizin asla. erkek ya.. erkek doğmak lazımmış diye yineliyorum bu dünyada .pardon bu ülkede. herşey onlara mübah.
Ama barışsak bile bu bizim yine ayrılma nedenimiz olucak konuşmaya korkuyorum artık her lafımdan bi şey çıkarıyo dinlediğim şarkılara bile bu şarkı geçmişle ilgili onu mu özledin hala onu seviyosun dimi diyo beraber film izledik geçen gün kadın geçmiş ağır bi yüktür dedi kalktı filmi kapattı yok ben rahat rahat film de mi izleyemicem senle yok benim çocuklarımın annesi daha önce başkasını sevmiş olamaz ben çocuğumun annesinin ilk aşkı olmalıyım falan öyle bi konuşuyo ki ben neymişim ya diyorum kendimi iğrenç hissediyorum sanki bin tane erkekle birlikte olmuşum da o da bana aşık olmuş vazgeçemiyomuş gibi davranıyo bana halbuki o kadar ufak bi şey ki bu abarttığı
Dün gece 1 sene 1 ay 1. günümüz bugün diye mesaj atan adam az önce benden ayrıldı.
Sebepse eski sevgilim.
Sürekli bunun sorunu vardı zaten eski sevgilim onun da arkadaşı oluyo, onu sevdin ona değer verdin onu öptün kabullenemiyorum bunları diye bi senedir beynimi yiyodu ama yaşadığım şeyin ne kadar çocukça olduğunu biliyodu sonuçta çocukla hiçbi şey yaşamadım etmedim hatta ona ilk çıktığımız zamanlar beni sorduğunda iyi kızdır falan demiş. Yani içinde kuşku olucak da hiçbi şey yok.
Az önce de yine aynı sebepten bitti işte. Bu sefer hiçbi şey demedim bi sürü şey dedi ben sadece yolun açık olsun dedim. Beni suçlama hiçbi şey için keşke hayatındaki ilk erkek ben olsaydım dedi, bunu bile bile benimle oldun elimden tuttun şimdi bırakıyosun keşke ellerin kırılsaydı da tutmasaydın ellerimden dedim sinirlisin ondan böyle konuşuyosun dedi aksine huzurluyum dedim.
Ama kendimi çok tuhaf bi boşlukta hissediyorum verdiğim tüm emek bu zamana kadar üzülmelerim her şey boşmuş
Dün gece 1 sene 1 ay 1. günümüz bugün diye mesaj atan adam az önce benden ayrıldı.
Sebepse eski sevgilim.
Sürekli bunun sorunu vardı zaten eski sevgilim onun da arkadaşı oluyo, onu sevdin ona değer verdin onu öptün kabullenemiyorum bunları diye bi senedir beynimi yiyodu ama yaşadığım şeyin ne kadar çocukça olduğunu biliyodu sonuçta çocukla hiçbi şey yaşamadım etmedim hatta ona ilk çıktığımız zamanlar beni sorduğunda iyi kızdır falan demiş. Yani içinde kuşku olucak da hiçbi şey yok.
Az önce de yine aynı sebepten bitti işte. Bu sefer hiçbi şey demedim bi sürü şey dedi ben sadece yolun açık olsun dedim. Beni suçlama hiçbi şey için keşke hayatındaki ilk erkek ben olsaydım dedi, bunu bile bile benimle oldun elimden tuttun şimdi bırakıyosun keşke ellerin kırılsaydı da tutmasaydın ellerimden dedim sinirlisin ondan böyle konuşuyosun dedi aksine huzurluyum dedim.
Ama kendimi çok tuhaf bi boşlukta hissediyorum verdiğim tüm emek bu zamana kadar üzülmelerim her şey boşmuş
bu insan hastalıklı..
geçmiş ağır bir yük.. dedi filmdeki kadın diye.. kapatıyo
Ayy Allah korusun böylelerinden ya...
neden bu kadar aşağılamasına izin verdin.
kendine 12 yaşında birini bulsun. sonuçta ilk aşık olacağı o olacaksa.. insan çıkar ya da çıkmaz ama beğendiği mutlaka olur
Bir sınasın bakalım kendini..Sensiz mi daha mutlu, seninle mi...Gitme üzerine...Bu zaman zarfında, kendiyle hesaplaşma fırsatı bulacaktır...
Erkekler için bunlar önemlidir....
ama madem sünger çekemeyecekti geçmişe, ne işi vardı arkadaşının aşkıyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?