Bitti :(

1 yıl sonra söylemedi bunu bu sorun hep vardı zaten yani başından beri dank etmiş halde ama bile bile benimle oldu sonuçta . Ben de isterdim ilkim olsun sonum olsun ama olmadı napalım . Bu erkekler ne kadar saçma şeylere takıyolar yaa..

Onların hep bir bahanesi vardır zaten ya, hepsi sütten çıkma ak kaşıklardır sorsan..
En iyisi seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin..

Bende öyle düşünüyorum ona mecbur değilim çok şükür istemezse ben de istemem ama bu yaptığının öfkesi uzun zaman geçmicek içimden belli en başından bana bunu söyleseydi ben seninle yapamam deseydi ona kesinlikle saygı duyardım ama bi sene sonra bunu demesi akıl alır gibi değil

bana da bahane gibi geldi başka planları var gibi .. ama yine de dönerse 1 yıl boyunca saçma sapan bi durumu büyüterek ilişkinizi yıpratmış bu adamla devam etme derim ..

Hem de ne yıprandı en güzel zamanlarımızı yaşayamadık bu yüzden yıldönümümüzde bile beraber değildik sonra yüzük takıcaktık gene bu sebepten kavga ettik annesi aradı konuştu noluyo size böyle diye öyle öyle barıştık yoksa bu bi ay önce de böyle patlak vermişti yine

Yok hayır değilim ama ben bunu sorun etmiyorum sonuçta şuan hayatında ben varım benim için önemli olan bu

işte bencilliği buradan belli. onun olur ama sizin asla. erkek ya.. erkek doğmak lazımmış diye yineliyorum bu dünyada .pardon bu ülkede. herşey onlara mübah.

aynı durumu bi arkadaşımda yaşamıştı çocuk bile isteye aylarca peşinden koştu tam kızda aşık olduğu sırada sindiremiyorum deyip terk etti. Akılları nerde çok merak ediyorum ya

işte bencilliği buradan belli. onun olur ama sizin asla. erkek ya.. erkek doğmak lazımmış diye yineliyorum bu dünyada .pardon bu ülkede. herşey onlara mübah.

aynen sen onun ilki olamazsın ama o senin ilkin olmak zorunda neden acaba çok saçma yaa Allah akıl fikir versin...

bu insan hastalıklı..
geçmiş ağır bir yük.. dedi filmdeki kadın diye.. kapatıyo
Ayy Allah korusun böylelerinden ya...
neden bu kadar aşağılamasına izin verdin.
kendine 12 yaşında birini bulsun. sonuçta ilk aşık olacağı o olacaksa.. insan çıkar ya da çıkmaz ama beğendiği mutlaka olur

O ZAMAN o adamda senden önce kaç kızla çıktı kaç kızın elini tuttu sen niye ses çıkarmadın bu duruma ne yan, senin çıktıgın adam ilk kez senle mi çıkmış daha önce hiç mi bir kızla çıkmamış

Uc ay ıcınde ılıskın duzene gırıcek hayatına kaldın yerden devam eder madem kabullenemıo nıe bırnsene bırlıkte oldun öküzzzz demek. Istıyorum yanınbıntıp seylerde ayrılmak ıcın bu tıp bhanelere baswurulıyor bu boleee bı yol olmaz bu ılsıkıden bolesı daha ıyı bır ıkı gun uzulur sonra umursamazsın sende

Bence sız eskı sevgılısınızın arkadasıyla cıkarak zaten bıle bıle lades demışsınız.

Acıkcası aranızda boyle sorunların cıkması bana cok garıp gelmedı.
Yanı bılemıyorum bende arkadasımın eskı askıyla cıksam bende kafamdan arkadasımla neler yasadılar acaba dıye gecırırdım.

Ama sız tum bunları bılerek bır ılıskıye adım atmışsınız o zaman beyfendı bır zahmet susup otursun yerınde sorun edıcekse bastan sıze hıc yanasmıcaktı.

Karmasık bır durum umarım aranızdakı sorun en yakın zamanda cozulur.

En basindan kabul etmicekti, simdi gelipte bu sekilde söylemesi onun zayifligi.

Bosver belki en iyisi böyledir. BU sorunlar hep cikardi belki, hep yüzüne vururdu.

Senden sonra sevgilisi olunca o zaman kızda ona yapsın ilk sevgilisi değil çünkü ayrıca sen onun ilk sevgilisimisin?

Yapma canım yaa adam daha şimdiden takıntılıysa ilerde bittin sen.

Şu kadarını söyleyim hep duyarım bir komşumuz 30 yıldır çekiyor bu yuzden adam kocaman çocukları var hala dövüyor sen eski sevgilinle ne yaptın diye 30 sene boru değil, kadın bir deri ve bir kemik yaşayan bir ceset.

Sana belki birşeyler anlatabilmişimdir.

Çoook çocuk bir erkekmiş. Kim kimin ilki ki, hepimiz evlenene kadar çıktık ettik. erkeklerde kızlarla çıktı. diğer konulara giremem tabi.

Bir sınasın bakalım kendini..Sensiz mi daha mutlu, seninle mi...Gitme üzerine...Bu zaman zarfında, kendiyle hesaplaşma fırsatı bulacaktır...

Erkekler için bunlar önemlidir....
ama madem sünger çekemeyecekti geçmişe, ne işi vardı arkadaşının aşkıyla?

yarın buluşup konuşucaz bunları söylicem ya tamamen biticek ya da bu şizofrenliklerinden kurtulup öyle devam edicek benle, hayırlısı..

Ben de bunu soruyorum hep bana vazgeçemediğini çok sevdiğini söylüyo arada bi bunlar geliyo aklıma deliriyorum diyo sonra geçiyo diyo ama böyle dengesizlikler bizi en çok da beni çok yıpratıyo dün pazartesi konuşmak istediğini söyledi ben de tamam dedim buluşana kadar telefondan görüşmeyelim yüz yüze konuşunca da ne olucaksa olsun artık dedim tamam dedi o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…