Uc ay ıcınde ılıskın duzene gırıcek hayatına kaldın yerden devam eder madem kabullenemıo nıe bırnsene bırlıkte oldun öküzzzz demek. Istıyorum yanınbıntıp seylerde ayrılmak ıcın bu tıp bhanelere baswurulıyor bu boleee bı yol olmaz bu ılsıkıden bolesı daha ıyı bır ıkı gun uzulur sonra umursamazsın sende
Bence sız eskı sevgılısınızın arkadasıyla cıkarak zaten bıle bıle lades demışsınız.
Acıkcası aranızda boyle sorunların cıkması bana cok garıp gelmedı.
Yanı bılemıyorum bende arkadasımın eskı askıyla cıksam bende kafamdan arkadasımla neler yasadılar acaba dıye gecırırdım.
Ama sız tum bunları bılerek bır ılıskıye adım atmışsınız o zaman beyfendı bır zahmet susup otursun yerınde sorun edıcekse bastan sıze hıc yanasmıcaktı.
Karmasık bır durum umarım aranızdakı sorun en yakın zamanda cozulur.
En basindan kabul etmicekti, simdi gelipte bu sekilde söylemesi onun zayifligi.
Bosver belki en iyisi böyledir. BU sorunlar hep cikardi belki, hep yüzüne vururdu.
Senden sonra sevgilisi olunca o zaman kızda ona yapsın ilk sevgilisi değil çünkü ayrıca sen onun ilk sevgilisimisin?
Yapma canım yaa adam daha şimdiden takıntılıysa ilerde bittin sen.
Şu kadarını söyleyim hep duyarım bir komşumuz 30 yıldır çekiyor bu yuzden adam kocaman çocukları var hala dövüyor sen eski sevgilinle ne yaptın diye 30 sene boru değil, kadın bir deri ve bir kemik yaşayan bir ceset.
Sana belki birşeyler anlatabilmişimdir.
Gerçekten durumun ciddiyetini daha çok kavradım bu örnekten sonra canım cicimlerine kanıp bunun düzeliceğine inanmıcağım kesin :S Zaten diyodu bana bazen zor tutuyorum kendimi diye :S
Dün gece 1 sene 1 ay 1. günümüz bugün diye mesaj atan adam az önce benden ayrıldı.
Sebepse eski sevgilim.
Sürekli bunun sorunu vardı zaten eski sevgilim onun da arkadaşı oluyo, onu sevdin ona değer verdin onu öptün kabullenemiyorum bunları diye bi senedir beynimi yiyodu ama yaşadığım şeyin ne kadar çocukça olduğunu biliyodu sonuçta çocukla hiçbi şey yaşamadım etmedim hatta ona ilk çıktığımız zamanlar beni sorduğunda iyi kızdır falan demiş. Yani içinde kuşku olucak da hiçbi şey yok.
Az önce de yine aynı sebepten bitti işte. Bu sefer hiçbi şey demedim bi sürü şey dedi ben sadece yolun açık olsun dedim. Beni suçlama hiçbi şey için keşke hayatındaki ilk erkek ben olsaydım dedi, bunu bile bile benimle oldun elimden tuttun şimdi bırakıyosun keşke ellerin kırılsaydı da tutmasaydın ellerimden dedim sinirlisin ondan böyle konuşuyosun dedi aksine huzurluyum dedim.
Ama kendimi çok tuhaf bi boşlukta hissediyorum verdiğim tüm emek bu zamana kadar üzülmelerim her şey boşmuş
Dün gece 1 sene 1 ay 1. günümüz bugün diye mesaj atan adam az önce benden ayrıldı.
Sebepse eski sevgilim.
Sürekli bunun sorunu vardı zaten eski sevgilim onun da arkadaşı oluyo, onu sevdin ona değer verdin onu öptün kabullenemiyorum bunları diye bi senedir beynimi yiyodu ama yaşadığım şeyin ne kadar çocukça olduğunu biliyodu sonuçta çocukla hiçbi şey yaşamadım etmedim hatta ona ilk çıktığımız zamanlar beni sorduğunda iyi kızdır falan demiş. Yani içinde kuşku olucak da hiçbi şey yok.
Az önce de yine aynı sebepten bitti işte. Bu sefer hiçbi şey demedim bi sürü şey dedi ben sadece yolun açık olsun dedim. Beni suçlama hiçbi şey için keşke hayatındaki ilk erkek ben olsaydım dedi, bunu bile bile benimle oldun elimden tuttun şimdi bırakıyosun keşke ellerin kırılsaydı da tutmasaydın ellerimden dedim sinirlisin ondan böyle konuşuyosun dedi aksine huzurluyum dedim.
Ama kendimi çok tuhaf bi boşlukta hissediyorum verdiğim tüm emek bu zamana kadar üzülmelerim her şey boşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?