Bitti :(

bir gün iki gün kadar kısa süreceğini sanmıyorum bu sürenin

Evet başta neler yasadılar diye düşünmesi normaldi ama ben onun aklında ne yaşadığıma dair hiçbi soru işareti bırakmadım ki hala bunu yapması saçma .. teşekkür ederim

En basindan kabul etmicekti, simdi gelipte bu sekilde söylemesi onun zayifligi.

Bosver belki en iyisi böyledir. BU sorunlar hep cikardi belki, hep yüzüne vururdu.

Aynen öyle bi senedir sanki çok kötü bişey yapmışım bi günahım varmış gibi hissettiriyo artık ben de kendimi gerçekten kötü hissetmeye başladım onu seviyorum ama ayrıyken uzakken severken bu konular olmadığı için tartışılmadığı için daha huzurluyum sanki

Gerçekten durumun ciddiyetini daha çok kavradım bu örnekten sonra canım cicimlerine kanıp bunun düzeliceğine inanmıcağım kesin :S Zaten diyodu bana bazen zor tutuyorum kendimi diye :S

Hasta ruhlu adamlar bunlar

Dönsede affetme, yoluna bak, çekilir mi böyle bir ruh hali, ömür boyu bununla mı uğraşacaksın. Verilmiş sadakan varmış, iyi olmuş gittiği

manyak mı ne 1 yılda kabulllenememiş mi.. madem istemiyordu kimseyle çıkmamış birini bulacaktı bu senin duygularınla oynamaktan başka bir şey değil.. ayrıca gelen gideni aratır derler allah ona öyle biri çıkarır ki bişey yaşamamış olsa bile seni arar bence..

bu sorun bana bi yerden tanıdık geldi ya cunku aynısını bende ara sıra nişanlıma yapıyorum:)
aslında ilk balarda daha fazlaydı ama sonradan farkettimki bu durum aramızı bozmaktan baska bi işe yaramıyor. sonuçta eskiydi, eskidi, bitti... böyle düşünülmesi gerekiyor ama sevigilin bunu becerememiş malesef...

hayırlısı olsun ... ıcıne sındıremedıgı halde 1 sene nasıl devam ettı acaba
baska bır sebep olmasın ?

Hic üzülme canim kendisi tipis tipis gelcek nasil basta kabullendiyse bir süre sonra yine yaklascak sen hic birsey deme üzerine gitme ki kendisi pisman olsun..

Ne sinir olurum hem bile bile kabullen asik et kendine sonra bir dayanamicagin an olsun sanki hep onu bekliyormussun gibi senden öncesi olmasin yok el tuttun yok bilmem ne..

Sanki kendisi baska kizla yapmamis.. Hatta bosanip böyle evleneneler bile var beyfendiye bak.

sacmalıkk bu yaa1 sene aklın nerdeydi diye sorarlar adamaniye böyle düşünür bu erkekler cidden anlamıyorum yaa

Kendisi başka kızların elini tutmamış mı!! öpmemiş mi!! tanıdık olunca sorun oluyor da tanıdık olmayınca sorun olmuyor muymuş!!

iyi cevap vermişsin..Boş ver,dönse bile yine aynı sorunları yaşarsınız...Çünkü karşındaki insanın kendine güveni yok..

Barışsanızda bu ilişkinin son adı umutsuz vaka arkadaşım ;film izlerken geçmişle ilgili söz geçiyor ve adam filmi kapatıyor felan yok yapamam çocuklarımın annesinin geçmişi olamaz ilk benim olmalıydın nasıl olur aman tanrım kahroluyorum hahah kusura bakma canım ama erkek arkadaşın biraz geri kafalı buna başka birşey deniliyor ama onu söylememliyim :) böyle çocukca hareket sergileyen bi adamla daha fazla birlikte olma ohh canı isteyince ayrıl sonra gel hesabı ahh ne güzel ne güzel be

Geçmiş geçmişte kalmıştır o çok mu temiz acaba size birşey demiyorum asla normal geçmişte bir ilişkiniz olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…