bitti ..

İnanırmısın artık senin konunun yalan olduğunu düşünmeye başladım,
eğer gerçeksede sen daha büyümemişsinn
bütün konuları okuduğumda eşin senle ayrılırsa eşin için çoksevineceğim
neden dersen okadar basit konuları oakadar büyütüyorsunki eşin seni nasıl çekiyor diye düşünüyorum
hiç nişan günümüzü hatırlamadı diye kavga çıkartılırmı ne var hatırlamadıysa
sanki evlilik gününüzü hatırlamadı

krizantemçiçeği alıntı:Hepinize ayri ayri tesekkur ederim..
Buraya yorum yapan herkese..
Esimin kiymetini bir kez daha anlams oldum tum evi toparlamis ben uyurken aksam ise gitti bende rahatsizdim eve gelmis suyu getrmis geri gitti ozur diledi vede soz veriyorum teladi edecegim dedi..
inanin hersy bir nisan guni degildi ben cok sey atlattim cok sey yasasik evliligmin ilk ayini hastanelerde gecirdim sonra gurbete geldm tek bi arkadsm olmadi gece yanlz kaldm zorlandim herdy birikti uzrrimde bu ufak seyler beni farkli noktalara tasidi..

Ay maşallah eşinize yaa..Kıymetini bil..Çok zor iyi birini bulmak..Sabrına taşırma daha fazla..
Başka biri olsa(mesela benimki) şuan boşamıştı seni.Affet desende nafileydi.Şuandan itibaren dul bir kadındın.

Son düzenleme:
bu kadar kötü şeyi boşuna yaşamışsınız
nişan gününü unuttuysa ne var?
benim eşim doğumgünümü zor hatırlar nerde kaldı nişan gününü hatırlamak.kaldı ki ben bile hatırlamıyorum nişan gününü
allah başka dert vermesin. boşuna kötü anı yaratmışsınız kendinize.
size tavsiyem bir an önce kendinize bir dr bulmanız.

he başka birikmişlerin varsa ayrı da öyle bir anlatmışsın ki.. illa ki zordur ama eşin anlayışlı iyi bir adama benziyor canım. geçmişi kapatıp önünüze bakmaya başlayabilirsiniz sanki

biraz sert yorumlar yapmış olabiliriz ama durumunun vehametini anla diyeydi. umarım düzelirsin de yuvana kocana sahip çıkarsın.boş şeyler için eşini üzme sende üzülürsün sonra...

HTML:

Yasınızın cok genc olduğunu düşünüyorum. 7 yıllık evliyim, kocamda ben de Nisan gunümüzü hatirlayip kutlamayız basit şeylerle kendinizi mutsuz etmeyin, küçük seylerden mutlu olmaya çalışın.

psikolojık sorunların var sanırım dedıgın gıbı ofke kontrolun varsa acıl psikiyatrıye gıt.dengesızlık bu yaptıgın.evlilik yıldonumunu unutur anlarım ama bu kadar tepki de absürt...ayrıca nısan tarıhı ne ya..şaka mısıın sen neyse umarım eşine Allah hayırlı bırını nasıp eder..zira okurken sınır oldum eşini düşünemıyorum bıle

çok şaşırdım siz neler yapmışsınız öle şaka gibi kesinlikle yardım almanız lazım ayrıca ben sizin yerinizde olsaydım o madem unutmuş siz hediyesini almışsınız bu kadar patlama kırıcılıklar yerine verseydiniz hediyesini o zaten yeterince ezilirdi anlardı hatasını tamamen gereksiz bir çatışma yaşanmış,ya biraz anlayışlı olmamamız gerekir çiftler olarak herşey karşılıklı sonuçta bir defa olan bir şey değil nişan gününüz bir yılı da böle geçirseydiniz ne vardı sanki umarım aranız sorunlarınız düzelir bu kadar gereksiz bir konudan bir yuvanın yıkılması çok üzücü olur çünkü ((

iste buyuzden diyorlar
deveye diken insana s...ken yaranir diye.

eşin bence bir melek.
kıymetini bil.

nişan günü mü? hangi gün olduğunu ben bile bilmiyorum düşünerek takvime bakarak tespit edebilirim ancak geçenlerde de tanışma günümüz geçmiş üstünden 1 hafta olmuş ikimizde unutmuşuz her yıl üsküdarda kutlardık o günü. 1 hafta geç kutladık napalım iş güç unutulur yani çok normal eşiniz bi de alttan almış tam bir melek cidden.

bence barısırsınız ama sesini cıkarma sakın bundan sonra adam sabırlı kusura bakma çok edepsizsin sevgi bir yere kadar saygı yoksa sabırda sevgide tükenir kendini haklı çıkarmak için yaptıgın bu rezillikler seni gercekten çoooookkkk haksız duruma düşürmüş adamın gönlünü almak için kırk takla at bence ama oo iyi bir adam seni af edecektir

Önceki konularından hatırladığım kadarıyla aşırı kıskançlık sorunun da vardı.
Adamın yüzünü gözünü çizip seni okşamasını beklemiyordun sanırım.
Tokat attığı için adamı suçlayamayacağım.
Çok büyük bir hata değil. İnsanlık hali unutabilir özel gününüzü..

Kırıldım dersin, dudak büzüp naz yaparsın. Adama da gönlünü almak için bir fırsat vermiş olursun.

Bu nedir hemen saldırı. Düşmanın yok karşında.
Kusura bakma ama bence öfke kontrolü konusunda acilen yardım almalısın..

Evet doğru söylüyor polis olduğu için işinde sıkıntı yaratır.
Ayrıca adam melek, sorun tamamen sende arkadaşım.
Kusura bakma tek başına git. Ve acilen bir iş bul, çalış.
Yorgunluktan her şeye takacak halin kalmaz.

Eşine çok üzüldüm inan ki.
Kolay kolay bir erkeğe üzülmem..

Bende uzuluyorum hem kendime hem ona..
İs bulcagim insallah bekledgm bi yer var olursa rahata erecegiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…