- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Cocuklugumda ve hala devam eden babamn annemi aldatmasindan sonra..
Esime karsi hep guvensizdim toparlandim dedim artik hata yoktu hersy guzeldi evimde cenneti yasiyordm..
Taki bu gune kadar benim icin degerli olan ozel bi gunumz vardi nisan gunumuz kocam saolsun unutmus!! ustelik daha gecen haftaya kadr asla unutmucni soyleyen adam..
Tabiki ben agladm uzuldum agladim o an sinirliydim ofke soruni var bende..
Cebindeki tum parayi ver hepsine alisveris yapcm dedim oda al istedgini yap haklisin dedi zaten ay sonu cok para yoktu.
cok kuculdum karsisinda elino cizdm ona aldigim parfumu ve bir kac hediyeyi daha firlattim elini yuzunu cizdim cok igrencim farkindayim..
elini cizince oda bana tokati patlatti hadi gidiyorsun buraya kadar dedi..
Bende hala hirs yapip vede ailem cokuzakta oldugi icin kaldim..
sen git dedim..
saatlce agladim..
evde ne varsa kirdim hersey bitti..
oyle istedimki bi arkadas bi dost bi akraba ama yoktu gurbette oldgum icin yapayanlzdm..
Esimde aglamis ama umurmda degil aciksasi ben daha cok agladim..
Simdi ev darmadagin kalbim gururm hersey..
esimde oyle yatti zaten.
Anlasamiyoz herkes bana imrenirken ailemde ben bunlari yasiyorum..
Cok uzgunum yalvaroyorm okuyup gecmeyin iki kelime yazin cok mutsizim kimsem yok..
Herseyi bitirdm hersey bitti
Amaaan nişanlılık gününü unuttu diye mi bütün bunları yaptınız, acıdım eşinize... Bir de siz parayı isterken, "hepsini al haklısın" demiş ya... sizi haklı görmesine de çok üzüldüm... nasıl sindirmişsiniz adamı
Esime karsi hep guvensizdim toparlandim dedim artik hata yoktu hersy guzeldi evimde cenneti yasiyordm..
Taki bu gune kadar benim icin degerli olan ozel bi gunumz vardi nisan gunumuz kocam saolsun unutmus!! ustelik daha gecen haftaya kadr asla unutmucni soyleyen adam..
Cebindeki tum parayi ver hepsine alisveris yapcm dedim oda al istedgini yap haklisin dedi zaten ay sonu cok para yoktu.
cok kuculdum karsisinda elino cizdm ona aldigim parfumu ve bir kac hediyeyi daha firlattim elini yuzunu cizdim cok igrencim farkindayim..
sen git dedim..
saatlce agladim..
oyle istedimki bi arkadas bi dost bi akraba ama yoktu gurbette oldgum icin yapayanlzdm..
esimde oyle yatti zaten.
Cok uzgunum yalvaroyorm okuyup gecmeyin iki kelime yazin cok mutsizim kimsem yok..
yazınızı birkaç sefer okudum...
olaylara tarafsız bakınca maalesef siz haksızsınız...
daha birkaç gün önce, kafam o kadar doluki kendime ait çok önemli bir günü kendim unuttum.... hayat zor, yıpratıcı, stres çok ve insanlar artık herşeye yetişemiyor... sanırım sizde uzakta olma duygusuda yıpratıcı bir etki yapmış....
genelde evliliğinizde anlaşmazlık sorununuz varken, kendinizi çok yıpratmayın derim... eğer herşeye rağmen, büyük bir aşkımız var diyorsanız bilemem ama şu kısa dünyada anlaşamayan çiftlerin birbirinin hayatında kalması taraftarı değilim...
anlattığınız nedenden bütün evi ve eşinizi talan ettiğinizden yola çıkarsak; lütfen bir psikiyatrik yardım alın... bunu hayatın güzelliği için yapın, yaşayacağınız kaç günse, o günlerin kaliteli ve güzel geçmesi için yapın... eşinizi seviyor ve bırakmak istemiyorsanız onun için yapın....
lütfen kendiniz için birşeyler yapın
kız naaaptın, ben konu sahibi değilimbende diyorum ki yazımı bikaç defa okuyacak kadar etkili yazmamıştım ama
he canım
sonradan farkettim ama olan olmuştu
özür dilerim canım
sen git dedim..
saatlce agladim..
esimde oyle yatti zaten.
Kıskanclıklarım guvensizligim icimde sebebini bilmedigim supheler.
Sonunda olan oldu eşim gitti !..
Dışarıya cıkmıstik bugun biraz dolastik ben toka almaya girdim çıktigmda onunden gecip yukari dogru yuruyen kadinin arkasindan bakti..
Cok afedersinz arkasindan kadinin orasina burasina bakmak ne demektir ya? tokaciya girmemi firsatmi bildin dk gozlerine hakim olamadnmi dedim??
[COLOR=#333333]bana yaptigi aciklama;[/COLOR]
kafan oraya buraya gider ya bi araba gelince oyle dedi..
Kes dedim eve gitmek istiyorm dedim..
Benim bu konuda pskolojik sorunlarim vardi asiri kiskancim pskologa gitmemi istemiyo kavgalarima alissin o zaman...
Kavga cikarttim bagirdim cirkinsem neden evlendim benim oram buram guzel degilmi dedim..
Defol git dedim yarinki ise giyecegi kiyafeleri aldi ve gitti..
Elestiriye acigim ama rica ediyorm kalp kirmayin...
yeterince kirginim
buda önceki açtığınız konudan alıntı valla ben adamın yerinde olsam arkama bakmadan kaçardım yanınızdan
ya adımı 6 ayda ezberledi yani gerizekalı olduğundan deil yapı meselesi melek gibi birisi ama çok unutkan bazen de höyt şüüt diye sesleniyo hala unuttuğunu anlıyorum yani birde hayatta hediye alamaz bırak süprizi kutlamayı hatırlamayı geçtim zaten böyle buldum çareyi napiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?