- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Tesekkur ederim burdaki herkese olumli olumsz yorum yapan herkese..
Kocam iyi birisi bem bnu inkar etmedim bakin karnim agriyor sut isitip getrmis ustelik tum gece uyumadk.. gece yarisida kalkip maksrna yapmis gel ye diye..
Ama asamiyorum hep mutsuzum cevremdeki mutsiz evlililikler en guvendiklerim hep yanlis yapti bu adamda yapacak korkusi var..
terapiye gidecegim..
yoksa esim fazla dayanamayacak o dayansada ben dayanamayacagim...
herseyden cok bunaldm cunki
cnm anladığım kadarıyla çok yalnızsın yoksa bu kadar sarmazdın bir de sende kaybetme korkusu var bende ilk yıl saçma sapan şeylerden kavga çıkarıyordum üzgünüm saçma çünkiama eşim eşin gibi yaklaşmadı hep küstü neyse ben kendime çeki düzen verdim benim babamda annemi çok aldattı o yüzden güvenemiyorum erkeklere ama bir gün bende yaşarım diye kompleks yapmadım şükür. bence arkadaş edin yalnızlık seni doldurtuyor kendine karşı bir düşman düşün sürekli kafanın içinde bundan kurtul ama gerçekten bunların farkına vardığında değişim başlıyor umarım senin için güzellikler olur ve sakinleşirsin bu konularda.......
Adam merhametliymiş yine,inşallah bırakmaz seni..
Ayrılırsanız çok pişman olursun,onda birini bulamadığın gibi evlenmekte bile zorluk çekersin.Çok acı çekeresin ,aklını başına al..
ya ilahi krizantem,konularına baktım şöyle geçmişe.Ben bile dayanamam böyle davranışlara,
Adam polis,stresli bir işi var,sen evde de huzur vermiyorsun.
Çalışıyor musun?
ondna kafaya herşeyi takıyorsun belki çalışmıyorsan..yani rahat batıyıor
Çalışsan emin ol,bir de iş sorunların olacaktı..
Belki adama takmaya fırsat bulamayacaktın.
İş sorunu da zordur ha,öyle küçümseme.Nazın geçmez kimseye.Hadi insan kocasına naz eder.
Bak beni de eşim terketti..Ama ben böyle sudan sebeplerle germemiştim hiç.
Ailesinin baskısı çok fazalydı.
Ben ailesine ksuur etmezdim.
Sadece arada buyüzden bazen de hiçbir ricamı yapmamasından tartışırdık.
Bir sorunu konuşmak istesem konuşmazdı hiç,içine kapanıktı ama erkeğim havalarında.
Duyarsız bir adamdı,hiçbir sorunu çözmek isteemzdi.
Ne mektuplar yazdım.
Duyarsız davrandığında sabrım taşıp sinirlenirdim.Bu sefer döverdi.
Ama ben hiç çekip gitmedim,kimseye birşey çaktırmadım.
Özel anlar dışında sarılmazdı,arkasını dönüp yatardı,sevgi ihitiyacımı pek karşılamazdı..
Ki bu tartışmalar 2 yılda 10 kez falan olmuştur.
Trtışmalar derken bazı sorunlar oluyor,konuşmak istiyorum,konuşmuyor,bana yardımcı olmuyor,tek kelime etmiyor ben de sinirleniyorum.Sonra o beni dövüyor..sinsi bir adamdı..
Neyse babam hasta oldu,3 ay ikibuçuk saat uzaklıktaki ailemin bulunduğu hastanede bazen de evde babamın hemşiresi olarak kaldım..Bana sözü vardı zaten.
Kendisinin de erkek kardeşi bizde kalıyor ,liseye gidiyordu..Bazen de aynı yerdeki ablasına gidiyordu..Onu çok güzel ağırladım,incitmedim.
O sırada birkez benim zorumla geldi,ben gidemedim,çünkü sebepler vardı..İlgilenmedi benle..
Döndüğümde babamın riskli ameliyatı için ona''sen de gel ''dedim çok yoruldum,izin al''Dedim..Herşeye ben koşturuyordum zaten.Ailemizde erkek falan da yok.Gelmem''diye diretti.
Neden kötü günümd eyanımda olmuyor diye aramızda tartışma çıktı.Ben de zor bir hastayla çok bunlamıştım.Bu sefer koyverdim,kendimi tutmadım.Beni dövdü.Sonra çekti gitti..Terketti..Gidiş o gidiş..
Yani sen çok şanslıısn,aptallık etme..Benim eşim hem senin kadar iyi değildi hem de terketti,hem d ezor günümde..
Buna rağmen bazı şeyleri yapmamk daha da kötüye götürmemek isterdim,Zamanı döndürmek elimde olsaydı keşke..O da hatalarını anlamıştır sanıyorum..Ama bunu haketmemiştim..Boşanırken anladım ,meğer adam sinsiymiş,içinde bana söylemedikleri varmış..Halbuki ben çok konuşmaya çalışırdım.İletişimde beceriksziliğinin ceazısını ben çektim..Keşke ozamanlar kk olsaymış...Ben de tecrübesizdim.yardım edecek biri yoktu bana..
Ve 6-7 yıl oldu..Çok acı çektim,yeni ilişkiler denedim,yine terkedildim.Yada eski eşim kadarını bile bulamadım.Evlenmek belki nasib olmayacak belki ,çocuğum olmayacak ,yaşım ilerledi..
O ise 2-3 yıl önce evlendi.Bilmem mutlu mudur..
Şimdi evlensem var ya..
Hiçbirşeyi takmayacam gibi..
Çok zorlandığım birşey olmadığı müddetçe..
Eve gidecem gelecem,yine kendimle olacam hep..
İnşallah ben de mutlu olurum..
benim sana tavsiyem profesyonel bir yardım almanız eşinle beraber. öfke sorunun var belli ve kabul ediyorsun bu bile bir aşamadır. ama şunu unutma diyelim ki eşinle ayrıldınız yarın öbür gün sen bu sorunu halletmediğin sürece bir başkasına da bu şekilde davranacaksın. umarım eşinle aranı düzeltip bir psikoloğa gidersiniz.
yazınızı birkaç sefer okudum...
olaylara tarafsız bakınca maalesef siz haksızsınız...
daha birkaç gün önce, kafam o kadar doluki kendime ait çok önemli bir günü kendim unuttum.... hayat zor, yıpratıcı, stres çok ve insanlar artık herşeye yetişemiyor... sanırım sizde uzakta olma duygusuda yıpratıcı bir etki yapmış....
genelde evliliğinizde anlaşmazlık sorununuz varken, kendinizi çok yıpratmayın derim... eğer herşeye rağmen, büyük bir aşkımız var diyorsanız bilemem ama şu kısa dünyada anlaşamayan çiftlerin birbirinin hayatında kalması taraftarı değilim...
anlattığınız nedenden bütün evi ve eşinizi talan ettiğinizden yola çıkarsak; lütfen bir psikiyatrik yardım alın... bunu hayatın güzelliği için yapın, yaşayacağınız kaç günse, o günlerin kaliteli ve güzel geçmesi için yapın... eşinizi seviyor ve bırakmak istemiyorsanız onun için yapın....
lütfen kendiniz için birşeyler yapın
Olaylari cok buyutmussun canim.baslangicta sen hakliydin ama soylemen yeterliydi bunu.bu kadar kavgaya gerek yoktu.ama esinin en buyuk hatasi ne olursa olsun sana el kaldirmamaliydi.eger sana vurdugu icin senden ozur dilerse affet ama eger hala uste cikarsa bi daha dusun derim..Uzuldugunu anlayabiliyorum ama sakin sacma bir sey yapma zamana birak olaylarin nasil gelisecegini izle..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence aile yaşamınızdaki olayınız sizi biraz etkilemiş. Belkide sizin en hassas dönemizine denk gelmiş ve kimse size destek olmamış. Kendi içinizde erkeklere karşı bi kin ve güvensizlik olmuş ve bunu kendi ilişkinize de taşımışsınız. Erken sinire kapılan birisiniz. Nitekim bendede vardı kendi iradenizle bile bu sorunu aşabilirsiniz. Bu önemli günler bayanların daha çok dikkatini çeker. Erkekler bu kadar hevesli değildir. Bence gönlünü almaya çalış ve kendini iyi ifade et. Bu kadar üzülmeyi hak etmiyor. Sende zorla kutlattırma o zaman ne önemi kalır özel günün. Özel günler sevginizi birbirinize göstermek için ama sen özel günde çok kırıcı olmuşsun. Biraz alttan almaya bak. Günümüzde o kadar kötü koşullarda yaşayan evli kadınlar var ki, evi ile hiç ilgilenmeyen kadına bir köleymiş gibi yaklaşan... Ölümlü bir dünya olduğunu kimi zaman unutuyoruz ama bunlar dert olmamalı bi insan için arkadaşım ağlamanıza değecek bir konu değil..
Fazla mı iyi davranıyor acaba eşiniz size?
Bazısı anlamaz da iyilikten, güzellikten...
Bak arkadaşım olanlara rağmen eşin senin için birşeyler yapma çabasında, değil asmayı kesmeyi eşin köprü olsa geçme üzerinden evliliğinin eşinin kıymetini bil anne babanın evine gitsen boşanıp onlar seni çekmeye mecbur sana katlanır ama hiçbir mecburiyeti yokken bu adam öfke krizlerine katlanıyor senin için hala acıkmışsındır gel ye karnın ağrıyor süt ısıttım diyorsa ne olur bu adamı başının üzerinde taşı, eşinle birlikte gidin bir aile terapistine evet senin ihtiyacın var sadece anladığım kadarıyla ama eşininde sana saygısı azaldıysa sana kırgınlıkları varsa onlarıda atlatmak için tertemiz geleceğe bakmak eskileri olmamış sayabilmek için beraber gidin mutlaka ve hemen gönlünü almaya bak hatanı anla ama önce tekrar yapma ne olur çok üzüldüm dua edicem senin için hakkında hayırlısı olsun inşallah umarım telafisi vardır olanların ve geriye dönüşüde olmaz bu pişmanlığının pişmanlığını aklından çıkarma; çıkarma ki tekrarlama
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cocuklugumda ve hala devam eden babamn annemi aldatmasindan sonra..
Esime karsi hep guvensizdim toparlandim dedim artik hata yoktu hersy guzeldi evimde cenneti yasiyordm..
Taki bu gune kadar benim icin degerli olan ozel bi gunumz vardi nisan gunumuz kocam saolsun unutmus!! ustelik daha gecen haftaya kadr asla unutmucni soyleyen adam..
Tabiki ben agladm uzuldum agladim o an sinirliydim ofke soruni var bende..
Cebindeki tum parayi ver hepsine alisveris yapcm dedim oda al istedgini yap haklisin dedi zaten ay sonu cok para yoktu.
cok kuculdum karsisinda elino cizdm ona aldigim parfumu ve bir kac hediyeyi daha firlattim elini yuzunu cizdim cok igrencim farkindayim..
elini cizince oda bana tokati patlatti hadi gidiyorsun buraya kadar dedi..
Bende hala hirs yapip vede ailem cokuzakta oldugi icin kaldim..
sen git dedim..
saatlce agladim..
evde ne varsa kirdim hersey bitti..
oyle istedimki bi arkadas bi dost bi akraba ama yoktu gurbette oldgum icin yapayanlzdm..
Esimde aglamis ama umurmda degil aciksasi ben daha cok agladim..
Simdi ev darmadagin kalbim gururm hersey..
esimde oyle yatti zaten.
Anlasamiyoz herkes bana imrenirken ailemde ben bunlari yasiyorum..
Cok uzgunum yalvaroyorm okuyup gecmeyin iki kelime yazin cok mutsizim kimsem yok..
Herseyi bitirdm hersey bitti
ya adımı 6 ayda ezberledi yani gerizekalı olduğundan deil yapı meselesi melek gibi birisi ama çok unutkan bazen de höyt şüüt diye sesleniyo hala unuttuğunu anlıyorum yani birde hayatta hediye alamaz bırak süprizi kutlamayı hatırlamayı geçtim zaten böyle buldum çareyi napiim
ben hangi gün nişanlandım acaba, hatırlayamadım şimdi. mayıs ayıydı ama, aaaa mayıstayız belki de bugünlerdedir
kusura bakmayın da eşinizde evliya sabrı varmış, evlenmişsin, bunca yaygara bir nişan için mi??
birlikte terapi diyorsunuz, ne birlikte terapisi, adam o an gerçekten alıp kapıya atmadıysa sizi, melektir zaten, onun terapiye ihtiyacı yok ki.
gerçekten kendinize dert arıyorsunuz, etrafınızda nazınızı çekecek bir adam var, sizde bütün hıncınızı ondan alıyorsunuz.
yazık
Arkadaslar yazılabilecek herseyi yazmişlar bana bişey bırakmamişlar ama iki çift lafta ben edeyim evliligin temel kuralı saygıdır nası bi ev temeli olmadan ev olmassa saygı olmadanda evlilik olmaz yha ne demek yha nişan tarihimi unuttu die tut sen adamin elini yuzunu çiz adam melekmiş kapının onune koymadgna dua et sen yha nası bi ruh halidir bu anlamadımki bnce sizin psikolojiniz kayık bi destek alın altta yatan sebepte ailevi sorunlarındır muhtemelen ama yok sen şimdi yaptklrndn olnlrdan ders almassın buyuk bi darbe yemeyince o gunleri gormeden kendinize çeki duzen verin uzuldum vallahi kocaniza okuyunca ben yapsam aynı seyi adam bnden omur boyu nefret eder biter adamda peygamber sabri varmiş yani bravo umarım aynı hatayı tekrarlamassınız kimse vazgeçilmez degildir bnu unutmayınnn
sen bizim yasadklarimizi yasasaymsn mahvolurmusun demek ki. erkeklerden kadinlar gbi her guni hatrlamalarni beklememek lazm. adam olsun ezdirmesn sevsin nisan gunumu hatrlamasn razym valla. git gonlunu al ve haline sukret
Eşinize ve en önemlisi kendinize biraz huzur verin. Çok düşünmekten takılmayacak şeylere takılıyorsunuz sanırım kendinize bir meşgale bulun.
Eşinizi de alın karşınıza konuşun
Ve en önemlisi bir doktora görünün
KFkeds'nden sevgilerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?