bitti ..

ne var yani unutmuştur? hayat gailesi, iş güç. bir nişan tarihi yani komik de bi yandan. allah akıl fikir versin.. bunu yapan kim bilir daha önceleri neler yapmıştır diyerekten size hiç hak veremiyorum.. ayın son günleri bi de adama ver tüm cebindeki parayı alışveriş yapıcam ne demek? ben bu konuda hastalıklı bi ruh hali çıkardım. üzüldüm yazık.

Bak arkadaşım olanlara rağmen eşin senin için birşeyler yapma çabasında, değil asmayı kesmeyi eşin köprü olsa geçme üzerinden evliliğinin eşinin kıymetini bil anne babanın evine gitsen boşanıp onlar seni çekmeye mecbur sana katlanır ama hiçbir mecburiyeti yokken bu adam öfke krizlerine katlanıyor senin için hala acıkmışsındır gel ye karnın ağrıyor süt ısıttım diyorsa ne olur bu adamı başının üzerinde taşı, eşinle birlikte gidin bir aile terapistine evet senin ihtiyacın var sadece anladığım kadarıyla ama eşininde sana saygısı azaldıysa sana kırgınlıkları varsa onlarıda atlatmak için tertemiz geleceğe bakmak eskileri olmamış sayabilmek için beraber gidin mutlaka ve hemen gönlünü almaya bak hatanı anla ama önce tekrar yapma ne olur çok üzüldüm dua edicem senin için hakkında hayırlısı olsun inşallah umarım telafisi vardır olanların ve geriye dönüşüde olmaz bu pişmanlığının pişmanlığını aklından çıkarma; çıkarma ki tekrarlama

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlilik yıldönümünü unutsa tamam derim de(evlilik yıldönümü unutulsa da bu kadar tepki çok ağır bana göre) nişan yıldönümü ne ya? O zaman seni öptüğü ilk günü, elini tuttuğu ilk günü vs vs bunları da kutlayn. Abartmışsnz bana göre.

Bu arada benim babam da annemi aldattı, hem de 14 yaşındaydm ve kendi gözlerimle gördüm insan çok etkileniyo gerçekten ama 5 parmak birbirine benzemiyo, bunun için terapi ile tedavi olursunuz, geçer
Yeter ki eşinizle aranız bozulmasn

Adam merhametliymiş yine,inşallah bırakmaz seni..
Ayrılırsanız çok pişman olursun,onda birini bulamadığın gibi evlenmekte bile zorluk çekersin.Çok acı çekeresin ,aklını başına al..

Fazla mı iyi davranıyor acaba eşiniz size?

Bazısı anlamaz da iyilikten, güzellikten...

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim..
Haklisiniz esim cok iyi biri korkuyorum icimde tutamadigim sinir ofke hersey var anlam veremiyorum sanki icime bi canavar giriyor..Birlikte terapiye gidemeyiz gelmiyor işinde sorun cikarmis.. beni tek yolluyi ama ben tek ise yaramaz istemiyorum..
simdi bi is durumum bama dua edin o hayirlisi ile olsum belki calisirsam evliligim duzelir

Tek te olsa eşinlede olsa terapiye git hayatını evliliğini daha fazla şansa bırakma

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya arkadaşım bak seni kırmamak için özenli cümleler seçicem..
bak neredeyse tüm kadınlar bu tarz günleri önemser bende çok önemsiorum ve artık nişanlımdan beklemek yerine ben organize ediyorum öyle ki çiçeğimi bile kendim alıp masaya koyuyorum baktın olmuyo erkek milleti işte önemsemiyo bizim kadar.

şimdi gelelim sana ya evlenmişin sevdiğin adamla bir gün unutuldu diye böyle afedersin ama terbiyesizlik yapılır mı?
bırak unutsun sen hatırlamışsın git öp sev sen unuttun ama bak ben sana neler aldım de alttan al ölür müsün?

bende bi kaç kez sorun çıkardım sonra herseyı kendım yaptım ve inan ıkı senedir o da değişti en azından beni mutlu etmek için deniyor.

yapmayın böyle saçma sapan sebeplerden yuvanız yıkılacak ya.

Valla arkadasim kusura bakma da yaptiginiz simarikliktan baska birsey degil, nisan yil dönümü ne yahu baska derdiniz mi kalmadi ? Siz nisan günü hesabi yapana kadar biran önce nasil tedavi görürümün hesabini yapin. Siz böyle davranmaya adamin basinin etini yemeye devam ederseniz bu adam eninde sonun da sizi aldatir ki bunu habire adami deli edecek sekilde yüzüne vurup duruyorsunuz. Yok gec geldin, yok barda kizlara mi baktin. Evinde mutlu olmayan adam mutlulugu disari da arar bunu unutma Ben 16 senelik evliyim daha bu sekilde kavga ettigimi bilmem, evi darmadagin edicem, adamin son kurusuna kadar alicam, adamin heryerini tirmaliycam sonra adam bir tokat vurup kapiyi acip bana defol diyecek ben yine de tüm gurursuzlugumda sen defol diyip o evde oturacam ve sonra ee tokat atmasi haklimiydi diyecem!! Bütün bu yaptiklarina karsi adamin seni ödüllendirmesini mi bekliyordun ? Evet siddete cok karsiyim ama siddeti baslatan adami tahrik eden ilk basta siz olmussunuz. Ee kusura bakma da siz 7 ay da iyice yüz göz olmussunuz allah sonunuzu hayir etsin!!!

ben hangi gün nişanlandım acaba, hatırlayamadım şimdi. mayıs ayıydı ama, aaaa mayıstayız belki de bugünlerdedir

kusura bakmayın da eşinizde evliya sabrı varmış, evlenmişsin, bunca yaygara bir nişan için mi??

birlikte terapi diyorsunuz, ne birlikte terapisi, adam o an gerçekten alıp kapıya atmadıysa sizi, melektir zaten, onun terapiye ihtiyacı yok ki.

gerçekten kendinize dert arıyorsunuz, etrafınızda nazınızı çekecek bir adam var, sizde bütün hıncınızı ondan alıyorsunuz.

yazık

Arkadaslar yazılabilecek herseyi yazmişlar bana bişey bırakmamişlar ama iki çift lafta ben edeyim evliligin temel kuralı saygıdır nası bi ev temeli olmadan ev olmassa saygı olmadanda evlilik olmaz yha ne demek yha nişan tarihimi unuttu die tut sen adamin elini yuzunu çiz adam melekmiş kapının onune koymadgna dua et sen yha nası bi ruh halidir bu anlamadımki bnce sizin psikolojiniz kayık bi destek alın altta yatan sebepte ailevi sorunlarındır muhtemelen ama yok sen şimdi yaptklrndn olnlrdan ders almassın buyuk bi darbe yemeyince o gunleri gormeden kendinize çeki duzen verin uzuldum vallahi kocaniza okuyunca ben yapsam aynı seyi adam bnden omur boyu nefret eder biter adamda peygamber sabri varmiş yani bravo umarım aynı hatayı tekrarlamassınız kimse vazgeçilmez degildir bnu unutmayınnn

Siz nisan günü deyince, inanirmisiniz kendi nisan günümü deyil,
Ayini hatirlamak icin düsündüm. Böyle seylere takilip hayatinizi
Ikiniz icinde zorlastirmayin.

allah iyiliğini vrersin emi çok güldüm allahta seni güldürsün

Son düzenleme:
Kişisel fikrim adam haklı. Tokat atması konusunda dahi haklı, çünkü konumlar, cinsiyet vs. ne olursa olsun fiziksel şiddetin karşılığı fiziksel şiddettir. Özellikle bu kadar basit bir mesele yüzünden böyle büyük bir reaksiyon gösterdiğinizde, bunun sonuçları olacağını kabul etmeniz gerek.

sen bizim yasadklarimizi yasasaymsn mahvolurmusun demek ki. erkeklerden kadinlar gbi her guni hatrlamalarni beklememek lazm. adam olsun ezdirmesn sevsin nisan gunumu hatrlamasn razym valla. git gonlunu al ve haline sukret

sen bizim yasadklarimizi yasasaymsn mahvolurmusun demek ki. erkeklerden kadinlar gbi her guni hatrlamalarni beklememek lazm. adam olsun ezdirmesn sevsin nisan gunumu hatrlamasn razym valla. git gonlunu al ve haline sukret

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim..
Buraya yorum yapan herkese..
Esimin kiymetini bir kez daha anlams oldum tum evi toparlamis ben uyurken aksam ise gitti bende rahatsizdim eve gelmis suyu getrmis geri gitti ozur diledi vede soz veriyorum teladi edecegim dedi..
inanin hersy bir nisan guni degildi ben cok sey atlattim cok sey yasasik evliligmin ilk ayini hastanelerde gecirdim sonra gurbete geldm tek bi arkadsm olmadi gece yanlz kaldm zorlandim herdy birikti uzrrimde bu ufak seyler beni farkli noktalara tasidi..
kimse bilmes icimi.. hepinze ayri ayri tesekkr ederim

Agzim acik okudum inanamadim acikcasi gercek mi diye dusundum ama gercekse de cok ilginc geldi bu kadar da cocukca davranmasaydiniz keske. Nisanli degil evlisiniz sonucta.

Eşinize ve en önemlisi kendinize biraz huzur verin. Çok düşünmekten takılmayacak şeylere takılıyorsunuz sanırım kendinize bir meşgale bulun.
Eşinizi de alın karşınıza konuşun
Ve en önemlisi bir doktora görünün

KFkeds'nden sevgilerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…