bitti ..

tokat atti diye haklimi?

Elini kolunu çizdim eşyaları yüzüne fırlattım diyorsunuz bir tokat atmış çok mu? Etkiye tepki olmuş biraz. Belki de sakinleştirmek
için atmıştır. Bence önce yardım almalısınız. Unuttu tamam. İki gün surat yaparsınız o da gönlünüzü almaya çalışır. Bu saldırgınlık neyin nesi anlamadım.

Telafisi olmayan bir şey yok toparlayın sakin olun konuşun sakince birbirinizden özür dileyin. Sıkıntılı bir dönemdesiniz sanırım gerçekten üzüldüm sorununuza ama işleri çıkmaza sokmayın

Cok ama cok zor syler yasadim ama atlatmistik..
Benim huyumu biliyodu bana tokat atip kapiyi acti kovdu yani..
komsulara ayrica rezil oldum..

sakin ol canim benim yaa uzulmeee unutmus olsun insanlik hali okdr buyutme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ALLAH(C.C) yardımcın olsun kardeşim... Senin olayın psikolojik sanırım geçmişten gelen.. ben pek iyi görmedim ruh halini , byle giderse en büük zararı başta kendine , eşine ve evliliğine verirsin.Bir uzmandan yardım alsan ilişkiniz için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Bol bol dua et RABBİM(C.C)'me... ALLAH(C.C) yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...)

galiba bilmiyorum..
ailemde herkes birbirini aldatiyor yani erkekler..
kac gecedirde yanlizim gece ise gidiyor bunaldim bu uzerine tuz biber oldu.. cok mutsizm

benım eşim işi dolayısıyla yurt dışına gidiyor..ayın 15 günü burda 15 günü orda..o yokken yalnız kalıyorum maalesef..bende sıkılıyorum bunalıyorum ama bunu sebep gösteremem..sorunlar konuştukça çözülür.sen kafana "erkekelre güven olmaz"ı yerleştirmişsin bikere..karşına kim çıkarsa çıksın hep böyle düşüneceksin.bence uzman bir doktora görün,cunku eşin ne yaparsa yapsın sana yaranamaz bu gidişle..ailendeki sorunlar senı okadar cok etkilemiş ki bunu evliliğinde devam ettiriyorsun

Adam nişan dönümünü unuttu diye bukadar çirkinleşmeye gerek varmı ? Adama saldırmak, evi darmadağın etmek falan bu ne yaa. Acilen sizin bir doktora gidip görünmeniz lazım. Böyle bir sebepten olayları bu noktaya getirebiliyorsanız bir sinir rahatsızlığınız var demektir. Adam resmen neye uğradığını şaşırmış. Sonuçta karşınızdaki küçük çocuk değil. Her erkek böyle tepkiyi de kaldırmaz ki cebindeki tüm parasını bile haklısın diyerek vermeyi düşünmüş adam. Siz hala sakinleşmemişsiniz. Yok yok normal değil bu. Durduk yere huzurunuzu kaçırmışsınız.

Son düzenleme:
Siz nişan günü mü kutluyorsunuz..Allah aşkına nişan günü ne untunca ne oluyor bu kadar tantana neden bak şimdi sen mutsuzsun az naz yapsaydin yeterdi..Başka birşeye kızmış gibisin içten içe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir daha siz siz olun eşinize ceza vermek için parayı alet etmeyin.

ben senin eşin olsam arkama bakmadan boşardım seni.o nedemek ya adamın elini falan çizmek?bazen hakkaten dayagı hakeden kadınlar var

Esin cileden ciksin diye elinden geleni yapmissin, sonra tokat atti hakli mi yani diyosun. Malesef hakli gibi bunca tahrik karsisinda..

Bence ozur dile ve tedavi olmak istedigini soyle esine.

tokat atti diye haklimi?

Ben öyle bişey söylemedim hem sen niye adamın elini cizdin sende ona şiddet uygulamissin bence sen çok fazla bencilsin işine gelmeyince yaa ama oda bana tokat attı..tabi ki sana vurmamali ama sende ölçüyü baya kacirmissin..bak hak etmişsin demiyorum ama hata sende suçlu sensin

Anneler bayramda bize geldiklerinde bir yerlerden konu açıldı nişan tarihimiz konusunda ne eşim ne ben hatırlamıyoruz. Daha 1 yıllık evliyiz ama inanın yazın oldupunu hatırlıyorum da hangi aydı hatırlayamadım. Kaldı ki günü. Neyse bundan geçtim anlaşılan bu sizin için önemliymiş ama tepkiniz abartı olmuş. Siz olayı fiziksele taşımışsınız önce. Altında yayan sebepleri bulmak güç değil. Mutsuz bir aileden gelmek insana bunları yapar. Kendimden biliyorum ben de hırçınım. Sizin kadar abartmıyorum ama sudan sebeplerden kavga ettiğimi oluyor. Bir psikologdan yardım almalısınız bence. Anne babanızı anlatın zaten o size gereken tedaviyi önerecektir.

çok yorum yapilcak bi durum yok ortada.eski konularinizdan belliydi bu hale geleceginiz
burda çare aramayi birakip birbirinizden özür dileyin ve bi psikiyatristten yardim alin artık.

unuttu diye bunları yapmana gerek yoktu ki, özür dile düzelt kendini :26:

cpk tesekkur ederim

Bir daha siz siz olun eşinize ceza vermek için parayı alet etmeyin.

aklima sadece o geldi bilemiyorum

kusura bakmada sen kaşınıyosun bence.nişan tarihini unutmuş çokmu sorun allah başka dert vermesin.bn bile nişan tarihimi hatırlamıyorum ne oldu yani çokmu kötü bişey.siz böyle yaparak eşinizi kybedersiniz.anlayışlı bi kişide yazdığına göre.bence öfkeniz için bi psikologla görüşün.eşinizide saçma sapan şeylerle kırıp evliliğinizi yıpratmayın.mutluluk kolay elde edilmiyo.bir gün tek başına kalırsan bu hayatta anlarsın adamın değerni.senin yaptığını ben yapsam dayağı yerdim kesin.bu konuda bna fake gibi geldi.ilk böyle birşey duydumda.

Bence hemen toparlayın...Özür dileyin...
Çok aşırı tepkiler olmuş,farkındasınız.
Ben de bir kötü bir tartışma sonucu ayrıldım.
Kadın kolay unutuyor,ama erkekler daha farklı.
O güne gitmeyi çok isterdim..
Olan size olacak..

Evinizdeki cenneti, unutulan bir özel gün için mi cehenneme çevirdiniz?sizi gönülden sevmese ama bütün özel günlerde sizi hediyelere boğsa,istediğiniz herşeyi size alsa ozaman daha mı mutlu olacaksınız?moreliniz bozuk belki güzel şeyler duymaya ihtiyacınız var ama kusura bakmayın burda sizi son derece hatalı buldum.benim eşiminde unuttuğu,son dakikaya sığdırdığı özel günlerimiz çok olmuştur.ama bilirimki aramızda sevgi var en önemlisi SAYGI var.böyle davranarak saygıyı ve manevi duyguları yıkarsınız ve toparlaması imkansız hale getirirsiniz.evlilik bu kadar basit şeylerle yıkılmaz. fedakarlık,sabır olmazsa bir ömür boyu sürebilir mi?kendinize ve eşinize yazık etmeyin zorlaştırmayın bukadar.sizin haklılık payınız yok üzgünüm.öfke probleminizi halletmek için mutlaka destek alın önce kendi mutluluğunuz için sonra eşiniz için.

bence tedavi görmelisiniz. yada sebep sonuçları doğruyu yanlışı iyice düşünüp telkinlerle kendinize yardımcı olabilirsiniz. ben böyle yapıyorum.
aldatılma, güvensizlik sorununuzu en azından bu kadar öfkeli, abartılı bir şekilde göstermemelisiniz.
eğer bunlar için kararlı bir başlangıç yapar ve tedavi olmaya yönelir eşinizle de bunu konuşursanız belki düzelir bir şeyler.
bu şans olmalı diye düşünüyorum en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…