- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Cocuklugumda ve hala devam eden babamn annemi aldatmasindan sonra..
Esime karsi hep guvensizdim toparlandim dedim artik hata yoktu hersy guzeldi evimde cenneti yasiyordm..
Taki bu gune kadar benim icin degerli olan ozel bi gunumz vardi nisan gunumuz kocam saolsun unutmus!! ustelik daha gecen haftaya kadr asla unutmucni soyleyen adam..
Tabiki ben agladm uzuldum agladim o an sinirliydim ofke soruni var bende..
Cebindeki tum parayi ver hepsine alisveris yapcm dedim oda al istedgini yap haklisin dedi zaten ay sonu cok para yoktu.
cok kuculdum karsisinda elino cizdm ona aldigim parfumu ve bir kac hediyeyi daha firlattim elini yuzunu cizdim cok igrencim farkindayim..
elini cizince oda bana tokati patlatti hadi gidiyorsun buraya kadar dedi..
Bende hala hirs yapip vede ailem cokuzakta oldugi icin kaldim..
sen git dedim..
saatlce agladim..
evde ne varsa kirdim hersey bitti..
oyle istedimki bi arkadas bi dost bi akraba ama yoktu gurbette oldgum icin yapayanlzdm..
Esimde aglamis ama umurmda degil aciksasi ben daha cok agladim..
Simdi ev darmadagin kalbim gururm hersey..
esimde oyle yatti zaten.
Anlasamiyoz herkes bana imrenirken ailemde ben bunlari yasiyorum..
Cok uzgunum yalvaroyorm okuyup gecmeyin iki kelime yazin cok mutsizim kimsem yok..
Herseyi bitirdm hersey bitti
oda oyle diyo evet..
neyaptim yaranamadim diyo ama ne yapti dayanamayip tokat atti..
Cocuklugumda ve hala devam eden babamn annemi aldatmasindan sonra..
Esime karsi hep guvensizdim toparlandim dedim artik hata yoktu hersy guzeldi evimde cenneti yasiyordm..
Taki bu gune kadar benim icin degerli olan ozel bi gunumz vardi nisan gunumuz kocam saolsun unutmus!! ustelik daha gecen haftaya kadr asla unutmucni soyleyen adam..
Tabiki ben agladm uzuldum agladim o an sinirliydim ofke soruni var bende..
Cebindeki tum parayi ver hepsine alisveris yapcm dedim oda al istedgini yap haklisin dedi zaten ay sonu cok para yoktu.
cok kuculdum karsisinda elino cizdm ona aldigim parfumu ve bir kac hediyeyi daha firlattim elini yuzunu cizdim cok igrencim farkindayim..
elini cizince oda bana tokati patlatti hadi gidiyorsun buraya kadar dedi..
Bende hala hirs yapip vede ailem cokuzakta oldugi icin kaldim..
sen git dedim..
saatlce agladim..
evde ne varsa kirdim hersey bitti..
oyle istedimki bi arkadas bi dost bi akraba ama yoktu gurbette oldgum icin yapayanlzdm..
Esimde aglamis ama umurmda degil aciksasi ben daha cok agladim..
Simdi ev darmadagin kalbim gururm hersey..
esimde oyle yatti zaten.
Anlasamiyoz herkes bana imrenirken ailemde ben bunlari yasiyorum..
Cok uzgunum yalvaroyorm okuyup gecmeyin iki kelime yazin cok mutsizim kimsem yok..
Herseyi bitirdm hersey bitti
Cok ama cok zor syler yasadim ama atlatmistik..
Benim huyumu biliyodu bana tokat atip kapiyi acti kovdu yani..
komsulara ayrica rezil oldum..
Her şeyden kavga çıkartıyorsun, adamı sürekli evden kovuyorsun. Tamam şiddete karşıyım kesinlikle ama her insanın bir sabrı vardır ve sen eşinin sabrını gerçekten çok zorluyorsun. Adamın görev için gittiği yerden bile kavga çıkarttın. Bak en çok kendine zarar veriyorsun hasta olacaksın yapma böyle. Git ol tedavini sen de mutlu ol eşin de. Ama sizin evliliğiniz bu şekilde zaten asla yürümez sadece biraz daha zaman kazanırsınız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayatı kendinle birlikte eşine de zindana çeviriyosun farkında mısın ?
Bu hayat böyle geçmez. Geçmişte birikmişliklerin olabilir ama bunun çözmü bu değil
eşinle mi geçinemiyosun nedir bu ? eşin bişey mi yaptı ?
Ha bu yaptıklarının sebebi eşin değilse ki eşinle ilgili bile olsa psikolojik destek almalısın öfke kontrolün yok.
Ayrıca bu başlığı okurken yıllardır evlisin sanmıştım daha yenisin nerdeyse aynı aylarda evlenmişiz. Kendine hakim ol ve mutlaka yardım al.
arkadşım 7 ayda bu hale nasıl geldiniz?
sana bi örnek anlatayım.
ben tanışma yıldönümümüzü son gününe kadar eşime hatırlattım.
yetmedi ona danışarak bi otelden yer ayırtıp ödeme yaptım.
günlerce benim için ne kadar özel bi gün olduğundan bahsettim.
eşim ise o günü unuttu.
eve geldiğinde tavır yaptım surat astım ama ne bağırmak ne suçlamak hiçbirini yapmadım. sadece kırıldığım yüzümden belliydi. yine konuştum onunla ama kırgınlığımı anladı.
evden çıktı gitti koca bir buket çiçek yaptırıp gelmiş, özür diledi, ben de güldüm sarıldım anlaştık yani, otele gidemedik, paramız yandı ama evde o günü bana o kadar güzel geçirtti ki...
tavırlarını azıcık kontrol etmelisin.
öfke problemin varsa doktora git.
bak sabah gittim psikiyatra, aldım hapımı başladım bugün. o kadar zor bi olay değil.
tokat atmak yerine evden çıkıp gitseymiş diyeceğim ama benim üstüme başıma saldıran eşime ben de o şekilde bi karşılık verip öyle çeker giderdim.
tek taraflı şiddet yok burada ve sen başlatmışsın şiddeti.
kusura bakma ama düzeltmen gereken hataların var.
Geçmiş konularına bi açıp baktım da; bence hiç korkma, bu zamana kadar seni çekmiş bi koca hiç bi yere gitmez, döner geri.
Garibim alışmış sanırım bu duruma.
Bak ne diycem;
- Öfkelendiğinde kocanı parasını çarçur ederek cezalandırma,
- Adamın suratını, kollarını tırmalama,
- Evini, eşyanı parçalama,
- Kalabalıkta adamı millete rezil edecek ya da komşulara aksedecek şekilde olay çıkartma...
Gül gibi geçinir gidersiniz. Azıcık dişini sıkıp Rezilliği, kavgayı, huysuzluğu kararında çıkar.
Dediğim gibi Kocan da mazoşist olmuşa benziyor. Şimdi sen terapiyle filan birden iyileşip normale donersen adam boşluğa filan düşer.
Erkek olmaya hiç gerek yok; biri benim yüzümü, kollarımı yolacak, üstüme saldıracak... saçlarıyla boğarım o kadını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?