bitti ..

Ben, sadece özel bir gün unutuldu diye değil de başka şeyler yüzünden böyle yaptığnızı bunun da sadece birikmenin sonucu olduğunu düşünüyorum ve tokat da çok yanlış.
Şiddet olmasa barışmanın yollarını arayın ve öfkenizi kontrol etmeyi öğrenin demek isterdim ama tokat çok kötü olmuş

Geçmiş konularına bi açıp baktım da; bence hiç korkma, bu zamana kadar seni çekmiş bi koca hiç bi yere gitmez, döner geri.
Garibim alışmış sanırım bu duruma.

Bak ne diycem;
- Öfkelendiğinde kocanı parasını çarçur ederek cezalandırma,
- Adamın suratını, kollarını tırmalama,
- Evini, eşyanı parçalama,
- Kalabalıkta adamı millete rezil edecek ya da komşulara aksedecek şekilde olay çıkartma...
Gül gibi geçinir gidersiniz. Azıcık dişini sıkıp Rezilliği, kavgayı, huysuzluğu kararında çıkar.
Dediğim gibi Kocan da mazoşist olmuşa benziyor. Şimdi sen terapiyle filan birden iyileşip normale donersen adam boşluğa filan düşer.

Hem o tokata felan takma hiç.
Erkek olmaya hiç gerek yok; biri benim yüzümü, kollarımı yolacak, üstüme saldıracak... saçlarıyla boğarım o kadını.

Son düzenleme:
Özel günlere fazlasıyla onem veriyorsunuz sanırım ben de öyleyim. Ama bi nişan yıldönümü için bu kadarı fazla geldi bana. Tokat atması hata ama takılmayın çünkü siz çizdiğiniz için tepki olarak göstermiş ve tepki göstermekte haklı..
Kendinize yalnızlığınızı unutturacak bişeyler bulun ve kızmayın ama bence eşinizin gönlünü alın

evlilik yıl dönümü veya dogum günü olsa neysede nişanlılık yıl dönümü için bu kadar abartılırmı be arkadaşım olmş bitmiş ama sendede hata varr tokatı atmasa iyimiş şimdi boşanmayıp gitmessen adamın yanına kar kalcak aradaki saygıyı elinle bitirmişin allah hakkında hayırlısını versin

bence bu patlamada gecmışınde payı olabılır mumkunse destek alın ......

bence de terapi ya da ilaç tedavisi falan almanızda fayda var. yoksa eşinizden ayrılsanız bile başka insanlarla da mutlu olmazsınız. kusura bakmayın ama anlattığınızdan bunu söyledim. öfke kontrolü sizi diğer sosyal ortamlarda da zora sokar bir an önce yardım alın

hayatı kendinle birlikte eşine de zindana çeviriyosun farkında mısın ?
Bu hayat böyle geçmez. Geçmişte birikmişliklerin olabilir ama bunun çözmü bu değil
eşinle mi geçinemiyosun nedir bu ? eşin bişey mi yaptı ?
Ha bu yaptıklarının sebebi eşin değilse ki eşinle ilgili bile olsa psikolojik destek almalısın öfke kontrolün yok.
Ayrıca bu başlığı okurken yıllardır evlisin sanmıştım daha yenisin nerdeyse aynı aylarda evlenmişiz. Kendine hakim ol ve mutlaka yardım al.

of of bu nedenden dolayi tartisilir mi ya, inanamiyorum ben burda okuduklarima artik adama acidim
cileden cikarmissiniz, yani cidden caniniz mi SIKILIYOR böyle bu konu yüzünden evliliginizi bitirme
raddesine getiriyorsunuz, valla cok acidim adama bide haklisin demis hala devam etmissiniz ben
bile sinirlendim, nisan günü unutmasindan evliliginizin temellerini yikmaya degermiydi???

Nisan gunu kutlandigini da ilk kez burda okudum cok gereksiz bence tabi. Cok ayip etmissiniz esinize karsi

Böyle basit bir sebepten evlilik biterse yazık olur
Neden kendinize bunları yaşatıyosunuz ??

oda oyle diyo evet..
neyaptim yaranamadim diyo ama ne yapti dayanamayip tokat atti..

Her şeyden kavga çıkartıyorsun, adamı sürekli evden kovuyorsun. Tamam şiddete karşıyım kesinlikle ama her insanın bir sabrı vardır ve sen eşinin sabrını gerçekten çok zorluyorsun. Adamın görev için gittiği yerden bile kavga çıkarttın. Bak en çok kendine zarar veriyorsun hasta olacaksın yapma böyle. Git ol tedavini sen de mutlu ol eşin de. Ama sizin evliliğiniz bu şekilde zaten asla yürümez sadece biraz daha zaman kazanırsınız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bitmemiştir bence ama sizinde kendinize dikkat etmeniz gerekiyor. Sabır zorlanınca kötü olaylar oluyor işte, nişan unutuldu dye bukadr tepki olmamalıydı, yediğiniz tokatı da karşınızdaki insanın sabrına bağlıyorum. Umarım tekrar yaşanmaz

şakamı yapıyorsunuz.gıdın tedavı olun..bızım gıbı ıyı nıyetlı ınsanlarıda belkı yardımımız dokunur dıye okumakla mesgul etmeyın.basit bır unutanlık yuzunden adama yapmadıgınızı bırakmmamıssınız bırde üşenmemıs burda konu acmıssınız allah akıl fıkır versın...kocanızada sabır versın.

Cok ama cok zor syler yasadim ama atlatmistik..
Benim huyumu biliyodu bana tokat atip kapiyi acti kovdu yani..
komsulara ayrica rezil oldum..

arkadşım 7 ayda bu hale nasıl geldiniz?
sana bi örnek anlatayım.
ben tanışma yıldönümümüzü son gününe kadar eşime hatırlattım.
yetmedi ona danışarak bi otelden yer ayırtıp ödeme yaptım.
günlerce benim için ne kadar özel bi gün olduğundan bahsettim.
eşim ise o günü unuttu.
eve geldiğinde tavır yaptım surat astım ama ne bağırmak ne suçlamak hiçbirini yapmadım. sadece kırıldığım yüzümden belliydi. yine konuştum onunla ama kırgınlığımı anladı.
evden çıktı gitti koca bir buket çiçek yaptırıp gelmiş, özür diledi, ben de güldüm sarıldım anlaştık yani, otele gidemedik, paramız yandı ama evde o günü bana o kadar güzel geçirtti ki...
tavırlarını azıcık kontrol etmelisin.
öfke problemin varsa doktora git.
bak sabah gittim psikiyatra, aldım hapımı başladım bugün. o kadar zor bi olay değil.

tokat atmak yerine evden çıkıp gitseymiş diyeceğim ama benim üstüme başıma saldıran eşime ben de o şekilde bi karşılık verip öyle çeker giderdim.
tek taraflı şiddet yok burada ve sen başlatmışsın şiddeti.
kusura bakma ama düzeltmen gereken hataların var.

Nisan qununu unuttu diye bu jadar yayqara cikarnaya hic qerek yok bence insanlar nasil hayatlar yasiyor qece qunduz kocasindan siddet qoren kadinlar war bunlar dusunulduqunde cok abartmissin

Dogri soluosun allah razi olsin hasta olacam oldum zaten kafayi yedim hastalik hastasi evde hic is yaomam hastayim diye.. simdide oyle

baska sorunlarda var gibi .. :44:
unutabilir ne var ki bunda ..

uni doneminde hap kullanmistim antideprasan ama cok kotu olmustum sersem gibiyfm uykum geliyordu birde asiri kilo almstim..
Haptan urkuyorum.. pskologlarsa cok pahali devlettede hap veriyor sasrdim ne yapvam

Ne kadar da ince düşünüyorsunuz.
Nişan gününüz,hediyeler,parfümler, bilmem neler.
Bu ince düşüncenizi kocanıza saldırırken de tekrarlayamaz mısınız?
Bir de nişan günü yani. Artık evlenmişsiniz ve nişan günü? Ne alaka?
Yıldönümü olsa neyse. Ki unutmuş olsa da kocanıza saldırıp orasını burasını çizme hakkınız yok.
Beklediğiniz şey size vurduğu için sizin arkanızda durmamız sanırım.
Ama ben bunu yapmayacağım.
Bu kadar basit bir sebepten dolayı bu kadar olay çıkartmanız son derece yanlış. Çirkin bir hareket,kusura bakmayın.
ha vurdu diye kocanıza da aferin demiyorum. İkiniz de suçlusunuz.
Ama bu raddeye getiren, suçun büyük bir bölümü sizde.

En önemli şeyi eklemeyi unutmuşum.
"Kadına şiddete karşıyım" ama adam sadece bir tane tokatla yetindiyse çok şanslısınız bence.
Benim bile vurasım geldi buradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…