bitti ..

Acınızı hissettim burdan ancak bu duygunuzun bugüne ait olmadığını farketmeniz lazım..içinizdeki acının sebebi eşiniz değil..terapi terapi mutlaka terapi

Seni konularından çok iyi biliyorum. Eşine çok üzülüyorum bir kadın olarak. Ne yaptıysa yaranamadı sana garibim. En ufak şeyden kavga çıkartıyorsun zaten şimdide nişan gününü unuttu diye çıkartmışsın ve bu yüzden boşanıcaksın. Kusura bakma ama gerçekten çok komik.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de çok kiskanclik yaptim zamaninda. En son Esim buna birgün gerçekten aldaticam o olacak demişti. O son oldu çektim kendimi. Arada sakalasirim ama o kadar. Kimsenin bir yerlerini kaldiramam. Birak kocan seni kiskansin. Bence eşinin gönlünü almalisin. Boyle kuruntularla takintive korkularla bir omur gecmez... Kendine guven ...

Ben de çok sınırlenince o an sinirlendigim kisinin öldügünü düşünüyorum
şımdı yanimda olmasaydı napardım diyorum o sahneler gözümün önünden geçer.
gerçekten sinirim o an geçiyo
Şimdi esinizin olmamasi mi sizi üzer yoksa nisani hatırlamaması mı?

boyle gunleri kutlamak gercekten cok anlamsiz aslinda.hatirlamak uzerine konusmak iki guzel soz soylemek bile yeterli olmali.guzel bigunu kutluycaksiniz diye mahvetmissiniz herseyi.hakliyken cok daha haksiz duruma dusmussunuz.bu kadar basit bj sebepten yaptiklarinz cok yanlis ama herkes gibi uzerinize gitmek istemiyorum.ofke probleminizi kabul ediyosunuz zaten.psikologa gitmelisiniz.ve bosanma lafini agziniza almayin.once oturtun karsiniza guzelce konusun.gonlunu almaya calisin.yaptiklarinizi unutturun.tabi bugune kadar mutlu bi evliliginiz oldugunu dusunuyosaniz.illa bosanicam derse kabul edip donmesini bekleyin.donmezse yapicak bisey yok.

Sanki bi siz polisle evlisiniz!bendE ewliym bende gurbetteym kimsem yok..benim eşimde gece nöbetlerine gdiyo..ama ertesi gün butn gün evde geziyorz gezmesek evde birlikte vakit geciriyoruz..hatim indriorm resmen uykuya dalana kadr korkumdan ama
Simdi ben bu adama gece yoktu die war olan gününü berbat mi edeym..
Tokat attı diyosunuz..eski konularinizi da biliyorm gerckten başka bi adam olsa size dha kötülerini yapardı.sizinki ne gecmsteki ailenzde aldatilma olayi ne eşiniz durumu siz ŞIMARIKSINIZ !ve eşinize helal olsn ki hala size tahammül edebiliyo..
Ya inşan nişan gününü hatrlamadi die kavga ckartr mi ..kendi yuwasini yikan kadın olarak tarihe geciceksiniz!

Umarım o çiziklerin izi kalmaz.Tokat atması doğru değil ama eminim çizilen değil tokat yiyen taraf olmayı tercih edersiniz.Ayrıca böyle bir duruma tepkisiz kalacak erkek/kadın tanımıyorum.

tokat atti diye haklimi?

onun size tokat atmasının haklı bi tarafı olamaz.

ammmmaaa, size tokat atması, sizin yok yere kavga çıkartıp ortalığı yıkmanızı haklı çıkarmaz.
Adam haklı; tokat atmasına rağmen haklı.
Eğer buraya yazmadığınız bişi varsa bilemem(ki mazeret herkeste bulunur derler).

Geceleri yanlız kalınca ne oluyorki?

Ben evlendiğimden beri yanlızım çok şükür oğlum olduda beraber yürütüyoruz hayatı eşim iş sebebiyle yılın bir ayı sadece bizimle ne yapayım zaten gurbette bizim için didinen adama birde arızamı çıkartayım. Öfke nöbetiydi diyin geçin bence bu kadar şımarmak saçmalamak hakkınız değil ..

anlaşılan kavga etmek için bahane aramışsınnişan günü yıl dönümü ne Allah aşkına .evlilik yıl dönümünü unutmuş bile olsa böyle yapmaya hakkın yok abla tavsiyesi eşinin gönlünü al,saçma sapan şeyler için huzurunu bozma

evlilik yıldönümünü anladrım da ona bile fazla bu tepki ya nişan yıl dönümü ne ya
arkadaşım biraz degil çok abartmışsın

Geçmişteki yaşanmışlıklar yüzünden bu şekilde davrandığınızı düşünüyorum. Bir uzmandan yardım alsanız sizin için gerçekten iyi olur. Eşinizin üzerine çok gitmişsiniz sonuç olarak ikiniz birbirinizi hem ruhen hem fiziken hırpalamışsınız. Bence gidin eşinizin gönlünü alın.

oda oyle diyo evet..
neyaptim yaranamadim diyo ama ne yapti dayanamayip tokat atti..

Umarım o çiziklerin izi kalmaz.Tokat atması doğru değil ama eminim çizilen değil tokat yiyen taraf olmayı tercih edersiniz.Ayrıca böyle bir duruma tepkisiz kalacak erkek/kadın tanımıyorum.

zaten iz kalacak diue soylendi durdu..
Eli ve kolu hep cizik oldu..
keske.... diorm pismanmiyim onu bile bilmiuorm..
tek bildigim nasil toparlanacagimiz

bence siz çok yalnız kalmışsınız, çevrenizdeki insanlar aileniz arkadaşlarınız uzakta olduğundan; anladığım kadarıyla eşinizden de ilgi bekliyosunuz, ama iletişim yönünüz biraz farklı olmuş, konuşamıyosanız duygularınızı ifade eden bi mektup yazabilirsin,
yalnızlık gerçekten çok zor bişey bulunduğunuz yeri tanımama bilmediğiniz bi şehir, tabiki sorunlar problemler olabilir, eşinize kötü davranmak yerine ona tutunarak çok daha güzel bi hale getirebilirsiniz olayları bence

Bir nişan gününü unuttuğu için bu yaptığınız çok ayıp ve yanlış.. Eşiniz adına üzüldüm. Bence bir terapist yada psikiyatra görünmenizde fayda var.

Son düzenleme:
esinden ayrilacaksin, cok aci cekip pisman olacaksin esinse senin gibi sorunlu birinden kurtuldugu icin rahatlatacak. eger bunun gercek plmasini istemiyorsan bir an once silkelen kendine gel. esine git ozur dile terapi alacagina ofke kontrolunu ogrenecegine soz ver. ve bunu gercekten yap. bu dunyaya kimse hayatini sorunlu bir insanin sorunlarini cozmeye adamak icin gelmiyor.

terapiyi diyince guluyo
benim degilde baskasinin dedigmemi inanacaksin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…