- Konu Sahibi Dilara55333
-
Cocuklugumda ve hala devam eden babamn annemi aldatmasindan sonra..
Esime karsi hep guvensizdim toparlandim dedim artik hata yoktu hersy guzeldi evimde cenneti yasiyordm..
Taki bu gune kadar benim icin degerli olan ozel bi gunumz vardi nisan gunumuz kocam saolsun unutmus!! ustelik daha gecen haftaya kadr asla unutmucni soyleyen adam..
Tabiki ben agladm uzuldum agladim o an sinirliydim ofke soruni var bende..
Cebindeki tum parayi ver hepsine alisveris yapcm dedim oda al istedgini yap haklisin dedi zaten ay sonu cok para yoktu.
cok kuculdum karsisinda elino cizdm ona aldigim parfumu ve bir kac hediyeyi daha firlattim elini yuzunu cizdim cok igrencim farkindayim..
elini cizince oda bana tokati patlatti hadi gidiyorsun buraya kadar dedi..
Bende hala hirs yapip vede ailem cokuzakta oldugi icin kaldim..
sen git dedim..
saatlce agladim..
evde ne varsa kirdim hersey bitti..
oyle istedimki bi arkadas bi dost bi akraba ama yoktu gurbette oldgum icin yapayanlzdm..
Esimde aglamis ama umurmda degil aciksasi ben daha cok agladim..
Simdi ev darmadagin kalbim gururm hersey..
esimde oyle yatti zaten.
Anlasamiyoz herkes bana imrenirken ailemde ben bunlari yasiyorum..
Cok uzgunum yalvaroyorm okuyup gecmeyin iki kelime yazin cok mutsizim kimsem yok..
Herseyi bitirdm hersey bitti
tokat atti diye haklimi?
Seni konularından çok iyi biliyorum. Eşine çok üzülüyorum bir kadın olarak. Ne yaptıysa yaranamadı sana garibim. En ufak şeyden kavga çıkartıyorsun zaten şimdide nişan gününü unuttu diye çıkartmışsın ve bu yüzden boşanıcaksın. Kusura bakma ama gerçekten çok komik.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Umarım o çiziklerin izi kalmaz.Tokat atması doğru değil ama eminim çizilen değil tokat yiyen taraf olmayı tercih edersiniz.Ayrıca böyle bir duruma tepkisiz kalacak erkek/kadın tanımıyorum.
esinden ayrilacaksin, cok aci cekip pisman olacaksin esinse senin gibi sorunlu birinden kurtuldugu icin rahatlatacak. eger bunun gercek plmasini istemiyorsan bir an once silkelen kendine gel. esine git ozur dile terapi alacagina ofke kontrolunu ogrenecegine soz ver. ve bunu gercekten yap. bu dunyaya kimse hayatini sorunlu bir insanin sorunlarini cozmeye adamak icin gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?