Bitti.

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
5 yıllık bir ilişki. 1 yıl nisanlilik dile kolay çok sevdim. Çok mücadele ettim. Ailem arkadaşlarım kimse istemedi hep onu savundum . Çünkü evlenip boşanmıştı , çünkü yemeyi içmeyi seven özgürlüğüne düşkün bir adamdı kimseyi dinlemedim yine de Hayır seviyorum dedim.
Her defasında o benden vazgeçti ayrıldık ama pişman olup döndüğünde kabul ettim.
Düşe kalka bir şekilde buraya kadar geldik ailemi kabul ettirdim taktik yüzükleri çok mutluydum deli gibi hayaller kuruyordum . Kendime Çeyiz almaya başladım aldığım tabaklarla ona yemek yapmayı hayal ediyordum.
Sonra bir anda hiç bir sorun yokken evlenmek istemediğini söyledi ilk başta maddi sıkıntıyı one sürdü sonra yapamayacağını söyledi m Ne desem de geri bu fikrinden vazgeçiremedim . Beni çok sevdiğini söylüyordu pişman olacağımdan eminim çok acı cekicem onuda biliyorum ama evlilik bana göre değil dedi.
Son kez bugün buluştuk . Gözünün içine baktım . Bana Hayır ben sensiz yapamam dese hemen sarilacam boynuna. Demedi aynı şeyleri tekrarlayıp durdu.
Eve bıraktığında arkamdan seslenip Hayır ben yap amayacağım diye seslenmesini bekledim gitti öylece.
Evet bu sefer kesin bitti yok yere , herşey çok güzel giderken bitti.
içim yanıyor, nefes alamıyorum onsuzluk aklıma geldikçe ölecekmisim gibi hissediyorum . Nasıl unutacam nasıl başkasını yerine koyacağım ((

Bu kadar çok fedakarlık yaparsanız adam da kendini böyle bulunmaz hint kumaşı zanneder.

Evlilik ona göre değilse sizin o kadar kişiyi karşınıza almanıza neden ses çıkarmamış.

O zaman neden aklına gelmemiş bu mücadeleye değmeyecek bir adam olduğu.

Acı çekeceğini biliyormuş, yetti bu yandan yemiş ıssız adamlar.

Böyle pat diye giden adam küt diye de dönebilir.

Birilerinden darbe yedikçe sizinle iyileşmeye çalışabilir.

Dikkatli olun, zaafınızdan faydalanmasına izin vermeyin.

Evet hak veriyorum . Çok fazla değer verdim. Çok fedakarlık gösterdim. Arada konuşuruz değil mi dedi. Asla ne konuşurum bundan sonra nede yüzümü görür. Acı çekecek pişman olacak ama artık çok geç . Ne kadar acı ceksemde ben ona son şansı verdim.

Defalarca benden vazgecti, ama hersey cok guzel gidiyordu....

Zamanla geçer , geçecek , geçiyor merak etmeyin. Siz sizi haketmeyen bir adamla fazladan bir gün geçirmedğinize dua edin. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Onu unutmadan asla evlenme baskasi ile.. asla..
onu unuturum belki diye baskasi ile sakin evlenme.. Acini yasa dibine kadar..o dipten oyle bir cikacaksin ki onune cok daha iyisi,hayirlisi cikacak insallah..
O adam gibilerden hayir gelmez. seni ararsa,geri donerse,pismanim derse asla inanma,guvenme.
bu is bitmistir de kendine..
kabul et ve yoluna devam et.. Karsina umarim seni hak edecek kiymetini bilecek cok cok iyi, adam gibi adam ciksin dilerim..
kendini uzme.. icini ferah tut..
seni sevseydi sahiden ellerini birakmazdi, gidisini izlemezdi..
uzgunum canim ama inan boyle.. seven adam herseyi yapar.. sakin seni yeniden kandirmasina asla ama asla izin verme.. gozun acik olsun..
bu acilarinda gececek.. sabret..

Amannn takma kafana sana Kocami yok elini sallasan ellisi

Yok onu unutmadan başkasıyla düşünemem . Uzun süre de dusunecegimi sanmıyorum çünkü tamamiyle güvensizlik yarattı bende . Ona dedim zaten eğer sevseydin suan bu durumda olmazdık dedim . Ben sadece iyiliğin için bunu yaptım ilerde beni daha iyi anlayacaksın diyor.

Cok yeni suan , kabullenemiyosun .
Birden gersey tepe taklak olmus , en kotusude herkes hakli cikmis , ama bunlarla kafani yorma.
Sen elinden geleni yapmissindir , gitmek isteyeni zorla tutanazsinki ..
Evlenipte bosansaydin dahami iyi olurdu?
Acisi gecmeyen dert yok , hersey bir sekilde unutuluyor ..

ayrıldığına değilde, 5 seneni yemesine daha çok üzüldüm!

Ilişkinin bitme nedenini aslında açıklamışsınız. Bu kadar değer rezil bir insanı vezir yapmış. Gereğinden fazla değer vermek iyi değil.

Defalarca senden vazgeçen biri için üzülmeye değer mi?

Anlamıyorum ben mi çok duygusuzum acaba beni istemeyeni ben hiç istemem ve gözümden de bir damla yaş gelmez.

Üzülme diyemem tam tersi acını sonuna kadar yaşa . Ama kendini suçlama sen elinden geleni yapmışsın.
Zamanla her şeyi unutuyorsun istemesen bile .
O yüzden tek yapabileceğim sana sabır dilemek .

boyle diyenleri cok gorduk duyduk..
bir baltaya da sap olamaz boyleleri. dua et sansin varmis da erken gormussun yuzunu kurtulmussun..
kendi agzi ile demis iste, ileride anlayacaksin bak senin icin sahiden de boylesi daha iyi olmus.
boyle korkak erkeklerden koca olmaz. evlensen ne olacakti sanki ?
kimbilir sana ne eziyetler cektirecekti..

hayirlisi olmus bence.

bencede bitmesi en hayırlısı olmuş yol yakınken

Sanki o baskasini koymus bile yerine. Sebep yokken sebep yaratmanin baska aciklamasi yoksa tabi ask lugatinda.

Sanki o baskasini koymus bile yerine. Sebep yokken sebep yaratmanin baska aciklamasi yoksa tabi ask lugatinda.

benimde benzer bir olay başıma gelmişti.1 yıl çıkmıştık.evlenemicem evlilikten korkuyorum falan dedi.sonra aradan bi kaç hafta geçti duydum ki nişanlanmış.şimdi evli.sizinle aynı fikirdeyim
konu sahibi arkadaşım çok üzgünüm ama bu ihtimalide göze almalısın.umutlanma diye söylüyorum.hayırlısı hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…