Bitti

Rabbim şifa versin üzüldüm..

Şu durumda bi erkek için kocanız dahi olsa üzülmeyin kendinize eskisinden daha iyi davranın

Triska canim, yorumlarini begeniyle okudugum bir uyesin. Allah sifa versin, cok uzuldum gercekten. Annenin evine dondun mu ne oldu? Gittiysende bosanma davasini hemen acma.

Triska canim, yorumlarini begeniyle okudugum bir uyesin. Allah sifa versin, cok uzuldum gercekten. Annenin evine dondun mu ne oldu? Gittiysende bosanma davasini hemen acma.

teşekkür ederim.

kendi evimdeyim. Eşime mesaj attım gel konuşalım diye. Hala ısrarla sen nasıl oraya gidersin benim aileme gitmemek şçin rezillik çıkardın diyo.
benim derdim ailesine gitmemekmiş . Kolumda zincir mi varda gitmemek için saçma salak şeyler yapıyım?
gitmek istemesem sen git yada başka zaman gidelim derşm.

güzel güzel otur evinde sonrada bak başının çaresine dedi.

Canından kıymetli değil, sağlığınla sınandığın bir dönemde yapılmaz bu, ha nedir adam gibi tek celsede boşanır mı sündürür mü

2 saat önce benim güzel karım ballı karım diye mesaj atan adam birden canavara dönüşüyo. Gerçektdn çok yoruldum .

yalnız kalmaktan korkuyorum bile bile yapıyo şuan bunu.

bu saatte gidemiyorumda anneme çıldırıcam

Sokarım ailene de sana da benim canımdan değerli değilsiniz yaz. Aynen böyle yazardım ben olsam. Kafam kızınca şalterim atıyor valla.

Yazıklar olsun o kocaya .sizin desteğine en ihtiyacınız olduğu zamanlarda sizi bu kadar uzuyor allah korkusu da yok demek ki ... böyle vicdansiz bir adamla devam etmeyin de zaten
Rabbim şifalar versin

Ona göre benim hiçbişeye ihtiyacım yokmuş demekki . Son zamanlarda bundan başka hiçbişey anlamadım

Buyuk bi yanlis anlama var ortada.
Ya kocaniz cok dengesiz ve vara yoga bagiran bi kisi; yada siz biraz o napmis su napmis diye didikleyen bi tipsiniz.
Ondan kizdi belkide.

Tırışkam miktiret bu herifi senden değerli mi?? Koca bulunuyor ama can bulunmuyor seni üzecekse bu cüce çağanoz vur tekmeyi gitsin. (Nedense bu herif kısa boyluymuş gibi hissettim haksız mıyım??)

ah canım ya güldürdün beni çok saol.

valla kısa ona göre 1,73 evdeki metreye göre 1.70 o bile kavga sebebi ya neyse :)

Bu gece evinde kal, sabah gidersin annene. Daha once hic boyle küs gittin mi ailenin yanina? Git ki o da yaptigi hatayi anlasin.

ah canım ya güldürdün beni çok saol.

valla kısa ona göre 1,73 evdeki metreye göre 1.70 o bile kavga sebebi ya neyse :)

Ahanda evliya gibi kızım yeminle. Birden söverken cüce çağanoz diyesim geldi ne kadar haklıymışım yarabbi

Pffff boşasan da kayıp değil kısa erkekler beni hiç açmaz. 2. kocayı 1.80 1.90 al da gözün adam görsün be kızım

Ya ben eski konunuzu okudum çok üzüldüm.resmen sizi sömürmüş bu adam maddi anlamda.
ne demek çalışmamak en sevmediğim erkek modeli tembel erkek.
siz çok güçlü bir kadınsınız ne yapacağınızı en iyi siz bilirsiniz.sanırım yıllarca süren alışkanlıklar sevgi var o nedenle ben kolay kopacağınızı düşünmüyorum.
ama eşiniz yardım alabilir öfke kontrolü vs.konusunda.
bir de düşük yaptığınız halde size gülen bir kv ye neden gidiyorsunuz?
gerçekten bu bence ömür boyu görüşmeme sebebi bunu bahane edip küsebilirdiniz.
şu anne görünümlü vampir pisliklere kendinizi ezdirmeyin ya.

Yazıklar olsun eşine,
Başka hiçbirşey demek istemiyorum,üzmek istemiyorum seni. Dilerim hakkında hayırlısı olur bu konuda.
Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Peki ailesiyle sorun yasadiginda arkanda durur mu?
Yoksa sana karsi tavrı hep suclayici mi?

kendim hassas bi dönemdeyin be bana hassas davranılması gerekiyo bunu bile bile bi insan karısına annenin evine git denir mi ?

bunu söylemek hiç hoşuma gitmiyo ama ben kanserim . şu yaptığı öl demekten beter

Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda yenersiniz.

Hassas davranmayı bilmeyen bir adam işte. Bunun için üzülmeye değer mi arkadaşım? Hayatta bazen bencil olmak çoookkk işe yarıyor. Ben eşimi seviyorum ama kendimi daha çok seviyorum, bunu o da bilir. Siz kendinize hassas davranın lütfen, doğarken eşiniz mi vardı yanınızda. Tabi ki hayır. Ee o zaman eşleri, ailelerini, eşin sözlerini, eşin ailesinin davranış ve sözlerini hiç takmamak lazım. Kim ki onlar benim moralimi bozsunlar. Benim huzurumu bozmaya onların asla gücü yetmez, benim keyfim hepsinden önemli. Annesine mi gidilecek, canım gitmek isterse giderim gitmek istemezsem evde yayıla yayıla çekirdeğimi çitler dizimi izlerim. Böyle yapın lütfen. Şuanda mahkeme, boşanma dava avukat falan daha çok sinir bozucu şeyler. Lütfen önce kendinizi sakinleştirin.

önceki konunuzu da okudum. oradaki problemler düzeldi mi?

size karşı sayıgısı sevgisi olmayan bi adam var gibi karşınızda. boşanmayı düşünüyosanız geri adım atmayın.

Ay ne olur böyle bir adamla harcama güzelim yıllarını. Sonra çok pişman olursun

Kiz kisaysak gunahimiz ne?
Ama benim eski koca da kisaydi. Cidden bi o kadar da yerin altinda vardi. Gecen gun Zafer Akinci bi programda yine bol kesesen ozguven salliyodu. Icimden dedim "ne konusuyosun yapragim eski kocam seni de dolandirdi agiz oyunlariyla"
Kisisel gelisimciyi kandiran kisisel gelisimci:))
Ama ben cop konteynirinda kendine yemek arayan kedi kadar masum ve zararsiz oldum ya su hayatta. Butun kisalari harcamayak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…