- 8 Haziran 2016
- 56
- 41
- 8
- 36
- Konu Sahibi sevgisibitmis
-
Kaç yasindasiniz bilmiyorum ama tavsiyem hayatınızın merkezine kendinizi koyun.canım kanım nefes alma sebebim...
benim tüm dualarım..
derdim ki allahım alma onu benden ben onsuz yaşayamam nefesim kesilir nefessiz kalırım.
rabbim kimi benden çok seversen onu senden alırım diye buyurmuş.. allahım öyle mi yaptım onu senden daha mı çok sevdimde aldın onu benden.. ama ben önce seni sonra bana hediyeni sevmiştim o bana senin bana gönderdiğin bir hediye idi.
herşeyim demiştim ben sana bu muydu böyle mi gidecektin yedi sene sonra mı anlayacaktın yollarımızın farklı olduğunu, yedi sene sonra mı anladın beni sevmediğini..
kızlar kaç gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı canım çok acıyor bana nolur bi yol gösterin. çok sevdim çok seviyorum ama biteli 3 gün olmasına rağmen hala ağlıyorum.. kalbime bıçaklar saplanıyor ruhum daralıyor nefes alamıyorum.
çok sevdim çok değer verdim.. ne zaman geçecek hep bu şekilde acımıcak dimiBen yazınızdan , birinin öldüğünü sandım ilk başta.Offf dedim nasıl zor zamanlar bekliyor onu.Ama sonra aşk acısıymış.amaaan dedim geçtim :) Abartmayın. İnsanların evlilikleri bitiyor, bu kadar yandım imdat modunda değillerdir sanıyorum. 6 yıllık ilişkisi bitmiş biri olarak söylüyorum: ölmeyeceksiniz acıdan, hatta geçince bişeyiniz kalmayacak.
birçok sebep var aslında ama terk etme sebebi ben akademisyen olmak istiyorum onun için çabalıyorum o da çiftçi olmak istiyor o yolda ilerlemeye çalışıyor. ben masterımı tamamladım o ise 2 yıllık mezun. bizim yollarımz bir değil dedi ve gittiSebep neydi?
nişanlımdan ayrıldımNe denirki bilemedim.bosandinmi,sevgilinmi terketti.
Zamanla hersey gececek zamana birak
bi sene oldu ben hâlen agliyorum.yarana tuz basmak degil derdim, ama bende hâlen cok uzgunum, degmez ona biliyorum. ama yinede agliyorum iste. degemeyecegini bile bile agliyorum.canım kanım nefes alma sebebim...
benim tüm dualarım..
derdim ki allahım alma onu benden ben onsuz yaşayamam nefesim kesilir nefessiz kalırım.
rabbim kimi benden çok seversen onu senden alırım diye buyurmuş.. allahım öyle mi yaptım onu senden daha mı çok sevdimde aldın onu benden.. ama ben önce seni sonra bana hediyeni sevmiştim o bana senin bana gönderdiğin bir hediye idi.
herşeyim demiştim ben sana bu muydu böyle mi gidecektin yedi sene sonra mı anlayacaktın yollarımızın farklı olduğunu, yedi sene sonra mı anladın beni sevmediğini..
kızlar kaç gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı canım çok acıyor bana nolur bi yol gösterin. çok sevdim çok seviyorum ama biteli 3 gün olmasına rağmen hala ağlıyorum.. kalbime bıçaklar saplanıyor ruhum daralıyor nefes alamıyorum.
27 yaşındayım 19 yaşımdan beri onu hayatımın merkezi yapmıştım şimdi nasıl yaparım bilemiyorumKaç yasindasiniz bilmiyorum ama tavsiyem hayatınızın merkezine kendinizi koyun.
kabulleneli çok olmuştu ama canımın bu kadar acıyacağını hiç bilmezdim.HEPİMİZ AŞIK OLDUK ZAMNINDA AYNEN BÖLE TARİFSİZ Bİ ŞEKİLDE ACIYORDU CANIMIZ SENİN GİBİ BÜYÜK CÜMLELER KULANIYORDUK BİZDE BÖYLE MALESEFKİ ÇOK APTALMIŞIZ
TATLIM GEÇİYOR BEE NELER YAŞAMDIKKİ NELER GEÇMEDİKİİ ÖLÜM BİLE UNUTULUYOR MALESEF HAYAT DEVAM EDİYOR GEÇİCEKKK BUNA EMİN OL KABULLENMEN ACINI AZALTIR
Ay bırakın allah aşkına peygamberimiz bile evlilikte denklik arayın demiş..birçok sebep var aslında ama terk etme sebebi ben akademisyen olmak istiyorum onun için çabalıyorum o da çiftçi olmak istiyor o yolda ilerlemeye çalışıyor. ben masterımı tamamladım o ise 2 yıllık mezun. bizim yollarımz bir değil dedi ve gitti
değmez ona evet biliyorum çok üzdü çok yıprattı.. böyle olmasını hiç istemedim hayallerim biti.. umudum kalmadı.. onu bir daha görmem imkansız farklı şehirlerdeyiz karşılaşmamız bile imkansız.. elimde sadece anılarım kaldı..bi sene oldu ben hâlen agliyorum.yarana tuz basmak degil derdim, ama bende hâlen cok uzgunum, degmez ona biliyorum. ama yinede agliyorum iste. degemeyecegini bile bile agliyorum.
hergun karsima cikmasi gozgoze gelmemek icin birbirimize bakmadigimiz, yabancidan daha yabanci oldugumuz canimi oyle yakiyorki... o yuzden anlarim seni. Allah sabir versin agla icini bosalt, zamanla aglamaktanda bikiyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?