- Konu Sahibi sevgisibitmis
-
evet bir ilişki öldü.. ölmek sadece toprağa girmek midir? birini hayatınızın sonuna kadar kaybetmek te ölüm gibi değil midir
sen ölüm acısını tatmamışsın canım ondan bu betimlemelerin.Allah gecinden versin canından bir parçanı koy toprağa da bak bakalım o zaman bu hissettiklerin sinek ısırığı acısından öteye geçebiliyor mu?evet bir ilişki öldü.. ölmek sadece toprağa girmek midir? birini hayatınızın sonuna kadar kaybetmek te ölüm gibi değil midir
katılıyorum. bu kadar bahsettiğin kadar büyük sevgiyse vazgeç ideallerinden o zaman. en büyük idealin bu kişiymiş gibi konuşuyosun çünküMadem bu kadar çok seviyorsun kariyerinden vazgeç git onunla çitçilik yap.
Ölüm acısını yaşadım canım merak etme anneannemi toprağa verdiğim gün beni büyüten bu günlere sağlayan kişiydi. Ölüm ölüm diyorsunuz ama onuda yaşadım.sen ölüm acısını tatmamışsın canım ondan bu betimlemelerin.Allah gecinden versin canından bir parçanı koy toprağa da bak bakalım o zaman bu hissettiklerin sinek ısırığı acısından öteye geçebiliyor mu?
Bana sorsaydı belki gider yapardım onunla ama sevgisi bitmiş benim yoluma engel olmak istemiyor muş.katılıyorum. bu kadar bahsettiğin kadar büyük sevgiyse vazgeç ideallerinden o zaman. en büyük idealin bu kişiymiş gibi konuşuyosun çünkü
o zaman bu aşk acısının seni süründürmeyeceğini, öldürmeyeceğini, vız gelip tırs gideceğini biliyor olman lazım. Daha önce de bahsettim insanlar çoluk çocuklarıyla ayrılıyorlar da böyle aman Allah'ım yandım bittim onsuz yapamam moduna girmiyorlar, neden hayatının merkezi bir erkek? Daha büyük acılar, daha büyük mutluluklar, daha derin konular olabilir hayatında bunun farkındasındır.Neden aciz gibi hissettiriyorsun kendi kendine? Bak benimde 6 yıllık ilişkim bitti, ölmedim. O da ölmedi.Gül gibi o kendi hayatında ben kendi hayatımda yaşayıp gidiyoruz.Öl
Ölüm acısını yaşadım canım merak etme anneannemi toprağa verdiğim gün beni büyüten bu günlere sağlayan kişiydi. Ölüm ölüm diyorsunuz ama onuda yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?