bitti

Amma abartmissin çok aşık olduğum eşimden ayrildigim gün Bebeğimi kaybetmiştim bu kadar dibe vurmamistim. Nedir bu yahu hersey hayatimizdaki erkek mi ? Cok bossun herhalde

Babamı toprağa koyduğum gün aile acısı dışında kimse beni yıkamaz dedim ki öyle ! Rabbim ana babanı sana bağışlasin! Anne ya da babanı kaybedince her gece diğer büyüğün erken ölmesin diye gözyaşı içinde Allaha dua edersin... Ama bir aşk ? İkincisini buldun mu diğeri unutulur yine bulutlar ustunde yürürsün! Zamanla unutursun ....

evet bir ilişki öldü.. ölmek sadece toprağa girmek midir? birini hayatınızın sonuna kadar kaybetmek te ölüm gibi değil midir

canım seni çok iyi anlıyorum bak ilk gün benim de ciğerim sökülmüştü sanki 3. gün sanki yumruk oturmuştı mideme sonraki hafta kendimi sorguluyodum bende mi sorun diye. sonra sonra merakından bakıyorsun geçiyo inanki.
Hayat bu kadar arabesk olmak için çok kısa Seni kaybettiğine o yansın sen niye üzülüyosun. Hemen kalk süslen püslen çık dışarı hava çok güzel dışarda ne yakışıklılar var :KK59::oops:

7 yillik biten iliski arkasimdan 3 gun aglaman gayet normal.
Kim ne derse desin suanki aciniz hafiflemeyecek.
Zamanla gectigi zaman amann s.alakmissim diyeceksiniz.ama iste herkesin demesi ile amann demiyor insan. Zamani gelince diyor aman bosuna uzulmussim diye. Ama maalesef suan üzüntun kim.ne dersin hafiflemez.
Herkes yasamistir bu vadeleri. Yas ilerlediginde ancak butun bunlarin bos oldugunu dusunuyor insan

evet bir ilişki öldü.. ölmek sadece toprağa girmek midir? birini hayatınızın sonuna kadar kaybetmek te ölüm gibi değil midir
sen ölüm acısını tatmamışsın canım ondan bu betimlemelerin.Allah gecinden versin canından bir parçanı koy toprağa da bak bakalım o zaman bu hissettiklerin sinek ısırığı acısından öteye geçebiliyor mu?

İleride olacak herbir sorun için ileride atilamayacak her bir adım için en iyidi şimdi bırakmanız olmuş. Bazen de olmaz. Siz sorun yapmam deseniz bile o kişi muhakkak sorun yapacaktı meslek durumlarını. Ki çiftçilik hiç kolay değil siz akademik bi ortamda olunca amaçlar hayata bakışlar hersey degisecek. Çiftçilik güzel tabi küçümsemiyorum ama hani denk olmazdiniz ve kesinlikle belirgin bir fark oluşacaktı ileride

Ne geçmiyor ki şu hayatta
Hangi acı son bulmuyor ki
İnsanoğlunu taparcasına sevmeyin!
Fani olana fani bir sevgi layıktır, ebedi değil. Hele ki bu kişi sadece 'sevgili' niz olarak kalmışsa. Acınızı küçümsemek istemem fakat sadece Zaman lazım size...

Emin ol zamanla geçiyor.Hayırlısı böyleymiş de kendini toplamaya çalış.Yapabileceğimiz bişeyler varsa yardımcı oluruz
Benim burdaki konulardan ve çevremden gözlemlediğim şu ;flört dönemi ne kadar uzatılırsa ilşkiler ve evlilikler o kadar kötü gidiyor.Rabbim izin vermediği şeyi bi yerden çıkarıyor sanki.
O kadar çok duyduk ki 5 10 sene çıkmışlar ayrılmışlar aylar sonra adam nişanlanıp evleniyor ya da 5 10 sene sevgili olup evleniyorlar ilk yıl boşanıyorlar hikayelerini.
Artık şaşırmıyorum bile

Sevdigim bir soz - gelirken gelmesine caba sarfetmediginiz , giderken de gitmesine hic bir sekilde mani olamadiginiz birsey icin iki dunya hayatinizi karartmayin- bu tum dunyalik herseyi kapsar. Kendinize donun , yaratilisiniza ,mananiza ..
Not: Allah'a yalvarirdim dediginizn icin inancli oldugunuzu dusundugumden yazdim..

bu kadar seviyorsunuz madem neden ilişkinizin bitmesine göz yumuyorsunuz.
anladığım onun bitiriş sebebi de sevgisizlik değil.

Öl
sen ölüm acısını tatmamışsın canım ondan bu betimlemelerin.Allah gecinden versin canından bir parçanı koy toprağa da bak bakalım o zaman bu hissettiklerin sinek ısırığı acısından öteye geçebiliyor mu?
Ölüm acısını yaşadım canım merak etme anneannemi toprağa verdiğim gün beni büyüten bu günlere sağlayan kişiydi. Ölüm ölüm diyorsunuz ama onuda yaşadım.

Öl

Ölüm acısını yaşadım canım merak etme anneannemi toprağa verdiğim gün beni büyüten bu günlere sağlayan kişiydi. Ölüm ölüm diyorsunuz ama onuda yaşadım.
o zaman bu aşk acısının seni süründürmeyeceğini, öldürmeyeceğini, vız gelip tırs gideceğini biliyor olman lazım. Daha önce de bahsettim insanlar çoluk çocuklarıyla ayrılıyorlar da böyle aman Allah'ım yandım bittim onsuz yapamam moduna girmiyorlar, neden hayatının merkezi bir erkek? Daha büyük acılar, daha büyük mutluluklar, daha derin konular olabilir hayatında bunun farkındasındır.Neden aciz gibi hissettiriyorsun kendi kendine? Bak benimde 6 yıllık ilişkim bitti, ölmedim. O da ölmedi.Gül gibi o kendi hayatında ben kendi hayatımda yaşayıp gidiyoruz.

Acınızı anlıyorum ama bu kadar abartma neden ?
Okurken evladınız veya anneniz falan öldü sandım.
Hepimiz insanız ,ilişkiler yaşıyoruz,bitiyor ,oluyor vs.
Hayatınızın merkezine onu koyarsanız tabi ki böyle üzülürsünüz.
Dünyada insanlar ne acılar yaşıyor ,annesi babası hatta tüm ailesi sevdikleri ölenler,sevdikleri veya kendisi kanser olanlar,ölümcül hastalığa yakalananlar ,evladını kaybedenler ...
Demek ki o kadar da sorumluluk sahibi vs. biri değilmiş pat diye ayrıldıysa ,sevinmeniz bile gerekir,kendinizi böyle paralamayın ,üzülmeyin :KK43:

Back
X