bitti

çok sevdim çok değer verdim.. ne zaman geçecek hep bu şekilde acımıcak dimi
olan işte de olmayanda da bir hayır vardır.Bunu idrak ettiğin gün acın azalacak. Hem daha çok yeni bitmiş.Acı çekmen normal. Ama moda girip sürekli hale getirme.7 sene önce o yokken sen yaşamıyor muydun? Pekte güzel yaşıyordun. Biraz zaman tanı kendine, bak her şey çok daha güzel olacak.

Baş sağlığı dileyecektim. Meger aşk ölmüş adam sağlam.
E o zaman askinizin başı sağolsun

isyanım yok zaten nasip değilmiş diyorum vardır yaradanın bi bildiği yoksa böyle olur muydu. demekki hayırlısı değilmiş benim için.. tüm bunları biliyorum ama hala canım acıyor

En güzel yıllarını bir adama vermiş ve sonra onunla evlenmemiş biri olarak yazıyorum.
Geçer...
Sevmem sanma, daha çok seversin, misal eşimi dünyaya değişmem.
Onu da çok sevmiştim, o yazdığın beylik cümleler var ya, işte öylesiydi benimki de, deli gibi,yere göğe sığmazdım...

Yaşanmış birçok örnek var ki, hayat devam edecek ve kalp attığı sürece bir başkasını daha sevecek..

Bence gerçekten denk değilmişsiniz.
Zaten bu eşitsizlik hayatınızın her noktasına dağılmış ki ayrılmışsınız. Başka şeyler de varmış.
Mesele sadece meslekler olsa," tamam denk değiliz ama biz seviyoruz, anlaşıyoruz, birlikte olacağız" der devam ederdiniz..

27 yaşındayım 19 yaşımdan beri onu hayatımın merkezi yapmıştım şimdi nasıl yaparım bilemiyorum
Acele etmemeni tavsiye ederim. Birde üzüldügun durumu dusunmemeni.
Sakin sakin önce kendini bir tanımaya çalış, 19 yaşından beri Hayatındaysa bence kendini keşfetme zamanı bulamamış olabilirsin.
Rabbim inşallah çok daha güzel şeyler yaşatsin sana. (Yanlışlar için özür dilerim telefondan yaziyorum)

ben de çocuğunuzu filan kaybettiniz sandım, allah korusun.

zamanla geçer yani. kimse aşkından ölmemiş şimdiye kadar.

Herkesin acısı başka..

Her acı aynı olacak diye bir şey yok.

Bunu anne,baba ,evlat acısı ile bir tutanlara söylüyorum.

Üzülmek için illa birini kaybetmek mi gerekiyor?
Bu mu aıc

Her acı,farklıdır.

Bunu anne ,baba ve kardeş acısıyla kıyaslayanalara lafım:

Birine üzülmek için illa ölmesi mi gerekiyor?

Neden mukayese ediyorsunuz,

Bu insan da konu sahibi için ölmedi mi neticede.

Neden üzülmesin,neden ağlamasın? Bu onun kendi duygularına verdiği önem neticede.

Konu sahibi arkadaşım, ilişkinin yasını elbette tut ama dünyanın sonunun olmadığına inan.

Ağlamak istiyorsan ağla,rahatla

Ama şunu unutma,senin kısmetin bu değilmiş demek ki

senin için en doğru kişi bu değilmiş,

Doğru kişinin hayatına girmesi için bu sadece bir sebep.

Herşey daha güzel olacak hayatında buna inan.

Zamanla acın da azalacak,zamanla yeniden seveceksin.

Çünkü sen daha ölmedin,ve hayat devam ediyor.

Herşey gönlünce olsun

hayallerımı mutluluğumu sorarsanız onlar mazıde kaldı sız sız olun bır ınsanın duygularıyla oynamayın belkıde sahıp olduğu tek şey o dur... hayat herşeye ve herkese ragmen devam edıyor evet zor evett çoookkk zor ama hayatınıza bır yon vermeye başlayın....

yazınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.şehit haberlerine bende çok üzülüyorum her şehit haberinde o şehitlerimiz için ağlaya ağlaya hem şehidimiz için hemde ailesi için dua ediyorum. evladım yok evlat acısı nedir bilmem ama dışardan bir çocuğa birşey olsa annesi kadar olmasa da benimde içim acır. herkesin acısı kendine sonuçta szinde dediğiniz gibi. sonuçta bir ilişki ölüyor

nasıl yaparım nerden başlarım bilmiyorum daha çocuk sayılırdım o hayatıma girdiğinde

Alisirsin merak etme insan neye alismiyor ki üstelik bende senin gibiydim ölüyorum bitiyorum triplerindeydim buradakiler abartma diyince deliriyordum ama cidden haklılarmış.

Ah dedim . Evladını kaybeden bir anne Allahım ya kimseye gösterme bu acıyı. Nasıl abartılı bir anlatım şekli bu. Yapmayın lütfen. Açın gözlerinizi silkelenin kendinize gelin .Hiç kimse bu zaman da aşkından ölmüyor. Ayrılsanız da kısmetiniz se zaten dönüp dolanıp bulur sizi. Bu durumlar da en iyi ilaç Zamandır. Rabbim dermansiz dert vermesin.

Ya evladı gitti dedim içimden ya da eşini kaybetti...

Bu nedir ya? Tamam hepimiz sevdik, seviyoruz.
Fakat bu kadar kendini hırpalamanın alemi nedir yani?
Millet evladını veriyor kara toprağa, en sevdiklerini veriyor da bu kadar Ah etmiyor...

Allah başka dert versin!

ayri sehirlerdeyseniz karsilasmaniz imkansizsa bence kaybedilebilecek anilarida kaybedin.
anilari gordukce daha cok canin yaniyor. simdi kaybet hemen diyemem cunku ilk baslarda kiyamazsin kaybetmeye. su an cok duygusal durumdasin.
ama gun gelir ne resmi ne mesaji ne bi "selam" sozu, hicbiseyi kalmaz inan.
ben bi senedir ayiriyim, iki ay oldu resimlerimizi ve bana yazdigi o guzel sozleri sileli dusun.
iki dakika mesafe var evlerimizin arasinda. disari ciksam gorme olasiligim yuzde 90 bile diyebilirim, hele bu ara gunde iki uc kez gordugum oluyor. kalbim oyle hizli atiyoki yerinden çikacak gibi sanki onu gorunce elim ayagim buzz kesiyor ne konustugumu naptigimi bilemiyorum dusun. iyiki ayri sehirdesiniz, belki senin yasadigin sehirdede anilariniz vardir ama inan bana zamanla ucup gidiyor aklindan cogu

canım çok güzel yazmışında,sence o böle olsun ıstermı,bellki yaşı küçük,bilemıyor daha,hep aynı yolladarn geçtik,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…