- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi sevgisibitmis
-
olan işte de olmayanda da bir hayır vardır.Bunu idrak ettiğin gün acın azalacak. Hem daha çok yeni bitmiş.Acı çekmen normal. Ama moda girip sürekli hale getirme.7 sene önce o yokken sen yaşamıyor muydun? Pekte güzel yaşıyordun. Biraz zaman tanı kendine, bak her şey çok daha güzel olacak.çok sevdim çok değer verdim.. ne zaman geçecek hep bu şekilde acımıcak dimi
isyanım yok zaten nasip değilmiş diyorum vardır yaradanın bi bildiği yoksa böyle olur muydu. demekki hayırlısı değilmiş benim için.. tüm bunları biliyorum ama hala canım acıyorbu hayatta en değerli kendinsin sonra ailen. Diğer hiçbirşey için o olmazsa nefes alamam deme. onunla doğmadın onunla bu yaşına gelmedin. kimseye kendini bağımlı kılma. o kadar aciz değiliz hiçbirimiz. hepimiz ayrı bireyleriz. tabi ki birlikteliğin bitmiş üzülürsün ama dramatikleştirme, neler neler var ne acılar var hepsine insan alışıyor atlatıyor. merak etme geçer, hatta bakarsın bisüre sonra başkası için üzülüyorsun. Kendine değer ver sadece. Yoluna bak ve bolca dua et, belki Allah senin için senin bilemeyeceğin öngöremeyeceğin çok daha güzel planlar yaptı. İsyan etme dua et:)
Acele etmemeni tavsiye ederim. Birde üzüldügun durumu dusunmemeni.27 yaşındayım 19 yaşımdan beri onu hayatımın merkezi yapmıştım şimdi nasıl yaparım bilemiyorum
canım kanım nefes alma sebebim...
benim tüm dualarım..
derdim ki allahım alma onu benden ben onsuz yaşayamam nefesim kesilir nefessiz kalırım.
rabbim kimi benden çok seversen onu senden alırım diye buyurmuş.. allahım öyle mi yaptım onu senden daha mı çok sevdimde aldın onu benden.. ama ben önce seni sonra bana hediyeni sevmiştim o bana senin bana gönderdiğin bir hediye idi.
herşeyim demiştim ben sana bu muydu böyle mi gidecektin yedi sene sonra mı anlayacaktın yollarımızın farklı olduğunu, yedi sene sonra mı anladın beni sevmediğini..
kızlar kaç gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı canım çok acıyor bana nolur bi yol gösterin. çok sevdim çok seviyorum ama biteli 3 gün olmasına rağmen hala ağlıyorum.. kalbime bıçaklar saplanıyor ruhum daralıyor nefes alamıyorum.
canım kanım nefes alma sebebim...
benim tüm dualarım..
derdim ki allahım alma onu benden ben onsuz yaşayamam nefesim kesilir nefessiz kalırım.
rabbim kimi benden çok seversen onu senden alırım diye buyurmuş.. allahım öyle mi yaptım onu senden daha mı çok sevdimde aldın onu benden.. ama ben önce seni sonra bana hediyeni sevmiştim o bana senin bana gönderdiğin bir hediye idi.
herşeyim demiştim ben sana bu muydu böyle mi gidecektin yedi sene sonra mı anlayacaktın yollarımızın farklı olduğunu, yedi sene sonra mı anladın beni sevmediğini..
kızlar kaç gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı canım çok acıyor bana nolur bi yol gösterin. çok sevdim çok seviyorum ama biteli 3 gün olmasına rağmen hala ağlıyorum.. kalbime bıçaklar saplanıyor ruhum daralıyor nefes alamıyorum.
yazınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.şehit haberlerine bende çok üzülüyorum her şehit haberinde o şehitlerimiz için ağlaya ağlaya hem şehidimiz için hemde ailesi için dua ediyorum. evladım yok evlat acısı nedir bilmem ama dışardan bir çocuğa birşey olsa annesi kadar olmasa da benimde içim acır. herkesin acısı kendine sonuçta szinde dediğiniz gibi. sonuçta bir ilişki ölüyorHerkesin acısı başka..
Her acı aynı olacak diye bir şey yok.
Bunu anne,baba ,evlat acısı ile bir tutanlara söylüyorum.
Üzülmek için illa birini kaybetmek mi gerekiyor?
Bu mu aıc
Her acı,farklıdır.
Bunu anne ,baba ve kardeş acısıyla kıyaslayanalara lafım:
Birine üzülmek için illa ölmesi mi gerekiyor?
Neden mukayese ediyorsunuz,
Bu insan da konu sahibi için ölmedi mi neticede.
Neden üzülmesin,neden ağlamasın? Bu onun kendi duygularına verdiği önem neticede.
Konu sahibi arkadaşım, ilişkinin yasını elbette tut ama dünyanın sonunun olmadığına inan.
Ağlamak istiyorsan ağla,rahatla
Ama şunu unutma,senin kısmetin bu değilmiş demek ki
senin için en doğru kişi bu değilmiş,
Doğru kişinin hayatına girmesi için bu sadece bir sebep.
Herşey daha güzel olacak hayatında buna inan.
Zamanla acın da azalacak,zamanla yeniden seveceksin.
Çünkü sen daha ölmedin,ve hayat devam ediyor.
Herşey gönlünce olsun
nasıl yaparım nerden başlarım bilmiyorum daha çocuk sayılırdım o hayatıma girdiğindehayallerımı mutluluğumu sorarsanız onlar mazıde kaldı sız sız olun bır ınsanın duygularıyla oynamayın belkıde sahıp olduğu tek şey o dur... hayat herşeye ve herkese ragmen devam edıyor evet zor evett çoookkk zor ama hayatınıza bır yon vermeye başlayın....
evet bir ilişki öldü.. ölmek sadece toprağa girmek midir? birini hayatınızın sonuna kadar kaybetmek te ölüm gibi değil midirsandım ki birisi ölmüş
ayri sehirlerdeyseniz karsilasmaniz imkansizsa bence kaybedilebilecek anilarida kaybedin.değmez ona evet biliyorum çok üzdü çok yıprattı.. böyle olmasını hiç istemedim hayallerim biti.. umudum kalmadı.. onu bir daha görmem imkansız farklı şehirlerdeyiz karşılaşmamız bile imkansız.. elimde sadece anılarım kaldı..
canım çok güzel yazmışında,sence o böle olsun ıstermı,bellki yaşı küçük,bilemıyor daha,hep aynı yolladarn geçtik,Alırsın alırsın.. İnsanın annesi babası evladı kayıp gidiyor ellerinden. Yıllarca gözü gibi baktığı evladı veriyor son nefesini.
Şimdi tekrar oku şu yazdıklarını. Utandın mı? Bence utan. Hala olmuyorsa acımıyorsa bu yüzden yüreğin dünkü şehit polislerden birinin fotosuna bak. Taaaa gözlerinin içine. Sabah namazını kılmış Kuranını okumuş oruçlu şehit düşmüş. Şimdi tekrar oku yazdıklarını bi yandan da bu şehidin anasını babasını eşini çocuğunu düşün. Geçti mi acın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?