• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti.

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Avukatların mahkemeyi geri çekmesi talebiyle bugün dava gerçekleşti. .bnm haberim yoktu geri cekileceginden. .Avukatim aradı ve söyledi. .bn de onayladim. .sonra tekrar aradı Hakim dosyayı incelemek istemiş o da mahkeme salonunda hazir bulunmadigi icin bn de yoktum zaten bu yuzdrn davayı ertelemis sonrasında tekrar mahkeme olmuş ve dosya iceriginin gerçekten her şeyi bitirdigine devamının mümkün olmadigina karar vermiş. .

Bitti. .boşandım. .son kez göz yaşı döktüm .. çok garip bir duygu. .son kez islandi yanaklarım. . Koca 9 yıl bitti gitti ..ilkler. ..ilk diye bir şey de yokmuş.

Sizlerle paylaşmak istedim..yanımda oldunuz ..başından beri..her birinize cok tşk ederim ..

Daha güzel günlere uyanmak sizin elinizde. Ne kadar değerli olduğunuzu bilin. Bir tane daha sizden yok. Umarım çok güzel günler görürsünüz.

Hakkında hayırlısı çok klasik ama çok değerli bir cümle

Biz,bizim için ne hayırlı kim hayırlı bilemiyoruz .

Rabbim yolunu açık etsin hayirliarla karşılaş inşaallah

Hayırlı olsun :) Bu dünyada sizden bir tane daha yok. Tabi ki çok şey sığmıştır o kadar yıla ama geçmişi düşünüp geleceği zindan etmenin heba etmenin de bir anlamı yok. Hayatın ne getireceği belli olmuyor belki de çok çok güzel şeyler yaşayacak ve eskileri hatırlayınca gülüp geçeceksiniz. İlk zamanlar sıkıntı yaşayabilirsiniz bu yüzden kendinizi meşgul edin uğraş edinin. Kolay gelsin şimdiden, mutluluklar diliyorum

Hayırlı olsun, geçmiş olsun.

Yeni hayatınıza hoşgeldiniz. Umarım tekrar acı çekmeyeceğiniz güzel bir yeni sayfa olur..

Şu an düştüğünüz boşluk hissini de zamana bırakın, bırakın ki ilaç olsun zaman.

koca 9 yıl bitti demişsiz ama 9 yıl bence geriye kalan mutlu ömrünüze göre hiçbirşey. karın agrısı gibi bişey mide bulantısı gibi böyle garip bir his vardır şuan ama geçip gidecek

9 yıl mı evli kaldın .Ben daha az biliyordum.Yaşın gençti kaç?Bundan sonra çok mutlu ol ve de güzel bir evlilik yap duasıyla..

Back
X