Bittim dediniz mi hiç?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
481
219
103
Arkadaşlar bir eklem problemim nüksetti benim de hatalarım varmış ben anlamadım maalesef aptallık ettim. Üzerine başka sağlık sorunu da oldu. Üzerine bu yıl evleneceğim 3 yıllık sevgilim bıraktı. Haliyle de depresyona girdim. Çünkü eklemim eskisi gibi olmayacak hatta kötüleşebilirdi. Ama zamanında çok iyi baksaydım böyle olmayacaktı. Bu düşünce beni mahvediyor. Hayatım bitti gibi geliyor. Nasıl toparlanıcam bilmiyorum. Dibi gördüm dediniz mi nasıl çıktınız?

Bu kadar üst üste gelince insanın toparlanması kolay olmuyor ama zamanla hafifleyecek.
Kendini suçlama, biz çoğu şeyi yaşarken fark edemiyoruz.
Dibi görmek kötü ama oradan çıkmak da mümkün, hatta çoğu zaman insan en çok orada güçleniyor.

Küçük küçük başla, yeter.

Önceki konunuzu okumuştum. Sizden ayrılan eski sevgiliniz her koşulda yanınızda olmayacak birisiymiş. Bunu evlenmeden önce belli etmesi çok iyi olmuş.

Çok geçmiş olsun, en kısa sürede toparlanıp sağlığınıza kavuşup rahatça yürümenizi diliyorum. Bu yaşadığınız zor ve çok sabır isteyen bir süreç. Bunun için de dirayetli olmanız gerekiyor. Hatta gerekirse psikolojik destek almanızı öneririm bu süreçte.

Ben de çok kez dibi gördüm, yine kalktım, düştüm, yine kalktım. Öyle gelgitli bir ruh haliyle yaşıyorum. Ama uyandığımız her yeni bir gün bizim için bir şans, fırsat. Yaşadığımız süre boyunca umut hep var.

2020 pandemi krizinde iflas etmiştim üç yerden icralık olmuştum günde 10 kez aranıyordum sevgilim de yoktu tutunacak dalım da yoktu dua ettim azmettim sonra bi iş bulup bütün borçları kapattım. Şimdi evliyim hep şükrediyorum o dipten çıktığım için.. Hatalar ders vermek için vardır belki de, öyle düşün ve canını sıkmamaya çalış

Öncelikle geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz. Hayattaki en önemli şey sağlık, gerisi bir şekilde yoluna giriyor. Sağlık gittiği zaman diğer hiçbir derdin önemi olmuyor. Sorunuza gelince ise çok zor zamanlar geçirdiğim oldu. Hatta dip sanıp daha da dibin olduğunu gördüğüm zamanlar. Ancak bir söz var ya ''sen mutsuzsun diye dünya durup sana yol vermeyecek'' o misal. Daha fazla dibi görmeyi beklemek yerine bir an önce toparlanıp devam etmeyi bilmek gerekli çünkü her toparlanamamanın sonu daha da çöküntüye sebep oluyor. Bir kapı kapanır, sonrasında başka bir kapı açılır diyerek devam etmeyi bilmek gerekli.

Kesinlikle sağlık beni çok yıprattı maalesef

Ohoooooo hemde kaç kez dedim.
Bittimm... Bu sefer kesin bittimmmm.. Bittim artık geri dönüşü yok, ilerisi yok... dediğim saymadım sayamadım.
Ama her seferinde daha da parlayarak yükseldim.
Hayat böyle çünkü, kalp ritmi bile bir aşağı bir yukarı gidiyor, dümdüz olduğunda bitiyor her şey.

Düzenli olarak iki senede bir dibi görüp tekrar çıkıp oh dediğim anda tekrar dibi görürüm.
Bünyede alışkanlık oldu sanırim üc seneyi bulursa alla alla her şey niye bu kadar sorunsuz acaba derim o derece
insan hayatı hep inişli, çıkışlı hep bir kaos zaten.

İnanın herkes dörr dörtlük değil benim sağlığımda bozuk ama küçükken yaşadığım travmatik olaylardan kaygılı anksiyeteli panik ataklı aklınıza ne gelirse var artık yoruldum bunaldım ama hayat devam ediyor önümüze bakmamız lazım yaşadığımız sürece iyi olmaya odaklanmalıyız

Öyle tabi herkesin hastalığı kendine zor

Kendinizi üzmeyin insan saglikliyken bazı seylere dikkat etmiyor.Aman bir şey olmaz diyor geçiyor hep.Sagligin kıymeti hastayken anlaşılıyor malesef.Bir de iyi yönünden bakın erkek arkadaşınızın ne mal olduğunu gormussunuz.Hayat neler getirir bilinmez inşallah sağlığınıza yeniden kavuşursunuz.

Çok iyi baksaydım böyle olmazdı kısmına katılmıyorum.hem ne yapacaktın ki iyi bakıp? Hergün halısahaya, buz patenine falan gitmiyorsundur heralde.ya da tam tersi hiç doğru dürüst hareket etmeyecek miydin? o konuda sorumluluk hissetmene gerek yok.diğer kısım biraz göreceli olsa da ne fedakar insanların var ben şaşırıp kalıyorum valla.neler neler okuduk buralarda.hatta bir zamanlar ulan bizi sapasağlam halimizle bu kadar seven yok, elin kadınlarına bak dediğimi çok hatırlıyorum.yani hem sağlık hem gönül meselesinde bence herşey olacağına varıyor.kısmet bu.hiçbir şeye bağlı değil işte.bizim de bir sürü ilişkimiz bitti, bitiyor.nedenler değişiyor sadece.

Evet dedim. Dibi görmeden yükselemezsiniz. Bende işte yolun sonu dedim. Sağlık sorunlarım yoktu ama paramparça hissediyordum kendimi. Sonra kendimi sevmeye ve değer vermeye başladım kişisel gelişimime önem verdim. Bana iyi gelmeyen her şeyden kurtulmaya karar verdim. İnşaların yanında kendimden hep övgüyle bahsettim kendimi sevdiğimi hep dile getirdim.

Not: bilinç altının gücü joseph murhpy lütfen okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…