Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama bilmiyorsun doktorlar anlatmaz ki muayene 5 dk olmuş özeller bile ana baba günü e okumamışında belli yazdıklarından be güzelim :) 14 yılda da öğrenemişin pek anlatmamışlar demekki

İşlemle ilgili yazdığınız mesajlar duruyor orada.
Aynen bilmiyorum hastalığı. Bu konuda benimle paylaşım yapmaya çalışmazsanız sevinirim

İşlemle ilgili yazdığınız mesajlar duruyor orada.
Aynen bilmiyorum hastalığı. Bu konuda benimle paylaşım yapmaya çalışmazsanız sevinirim
Aynen duruyor apaçık. Saklamadımki her yazdığımın arkasındayım okuyorum araştırıyorum pek çok kişinin yapmadığı kadar. Diğer yazdıklarımda duruyor sizinkilerde. Kimseyi de aşağılamıyorum daha şunu şöyle yapmış diye
Neden kaçıyorsunuz siz onu diyin hele :))

Israrla soruyor zaten. Seninki de kireç mi, kireç çözücü sıkıp 5 dk bekleyip silsen geçer diyecek çünkü sonunda

Dalgaya almayın gerçek bilgi please azcıkta ya :)
Tedaviler ne mesela. Güncel çalışmalar ne kadar biliyosunuz takip ediyosunuz? Avrupa ekolü mü amerika ekolü mü hangisini araştırdınız dünyada ne yapılıyor filan bunlar yok mu?
Kireç ne Allasen ya :)

Ama bilmiyorsun doktorlar anlatmaz ki muayene 5 dk olmuş özeller bile ana baba günü e okumamışında belli yazdıklarından be güzelim :) 14 yılda da öğrenemişin pek anlatmamışlar demekki

Ya sen şaka mısın
16 senedir ağrın olmadığı için şuursuz şuursuz davranan sensin, 14 senedir tedavi görüp latin dansları yapan ben...
Şimdi 10 dk dizin ağrıdı, 2 makale okudun diye doktor mu oldun?
Muayenelerin 5 dk olduğunu bilmiyorum ya ben. Ben hep mahalledeki çıkıkçıya gidiyorum çünkü

Evet şuursuz davrandığımı biliyorum maalesef geçmişte zaten bunun için de çok üzgünüm
Ama latin dansıda zarar verebilir dikkat edin. Ne tedaviler gördünüz yazın da bilelim
Ne bileyim yazdıklarınızdan hastalığı bildiğinize dair bişey çıkaramadım.

Bi doktora alakasız bir işlem için 140 bin lira kaptıracak olsam güncel çalışmaları kendim takip etmem, onun takip etmiş olmasını beklerim mesela
Bu da size son mesajım. Allah şifa versin. Vermiyorsa da tez zamanda...
Yani dua etmiş olmak istemem ama gönlünüzden geçen bu madem, ben de onun olmasını dilerim.
Yakşamlar.

Zaten takip eden dünyaca ünlü bir doktor. Ama şunu unutmayın sorumluluk her zaman sizde ben bunu araştırdığım için buldum. Siz gitseniz bulamayacaktınız demekki
Biraz daha nazik olabilirsiniz hoş değil dünyanın bin türlü hali var sizde birden kötüleşebilirsiniz başınıza binbir türlü şey gelebilir insan olmak önemli önce üzdünüz beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…