Ama bilmiyorsun doktorlar anlatmaz ki muayene 5 dk olmuş özeller bile ana baba günü e okumamışında belli yazdıklarından be güzelim :) 14 yılda da öğrenemişin pek anlatmamışlar demekkiBilgi almak istersem doktorumdan alırım, teşekkürler.
Bak troll değilsen ciddi söylüyorum, böyle hayat geçmez. Şurada 15 günde bezdirdin herkesi.
Normal hayatında da böyle yapıyorsan çevrende kimse kalmaz.
Umarım psikiyatriste gidiyorsundur.
Bakın bilmeden sallıyorsunuz alakasız işlem derken bunu çoğu kimse bilmiyor çoğu doktor hastaya yapıyor bu işlemi o konuda da yazmıştım. Hastalarımız araştırmadığı için bilmiyorlar literatür kim tarıyor ki? Ben çalışma çalışma okudum kongrelerdeki vaka sunumlarını dahi. Bilgimi küçümsemeden önce dinleyin benceBenim gittiğim doktor dünyaca ünlü ve deli gibi hastası var. Size yazarım özelden detaylarını öğrenmek isterseniz.
Bakın daha bilmiyorsunuz bile hastalığı hiç. adım atamayacak durumda olan her hasta çok ileri evre değildir. Benim grade 1 ken de adım atamayacak günlerim oldu. Her vaka kendi içinde farklıdır. Kimi evre 4 ağrısızdır kimi evre 2 adım atamaz anladınız mı? Yalan söylemiyorum yani.
Kireç var, kireç var şimdi. Her kireç aynı mı.. Konu sahibininkiynen bir tutmayın litfen
Aynen duruyor apaçık. Saklamadımki her yazdığımın arkasındayımİşlemle ilgili yazdığınız mesajlar duruyor orada.
Aynen bilmiyorum hastalığı. Bu konuda benimle paylaşım yapmaya çalışmazsanız sevinirim
Israrla soruyor zaten. Seninki de kireç mi, kireç çözücü sıkıp 5 dk bekleyip silsen geçer diyecek çünkü sonunda
Ama bilmiyorsun doktorlar anlatmaz ki muayene 5 dk olmuş özeller bile ana baba günü e okumamışında belli yazdıklarından be güzelim :) 14 yılda da öğrenemişin pek anlatmamışlar demekki
Evet şuursuz davrandığımı biliyorum maalesef geçmişte zaten bunun için de çok üzgünümYa sen şaka mısın
16 senedir ağrın olmadığı için şuursuz şuursuz davranan sensin, 14 senedir tedavi görüp latin dansları yapan ben...
Şimdi 10 dk dizin ağrıdı, 2 makale okudun diye doktor mu oldun?
Muayenelerin 5 dk olduğunu bilmiyorum ya ben. Ben hep mahalledeki çıkıkçıya gidiyorum çünkü
Dalgaya almayın gerçek bilgi please azcıkta ya :)
Tedaviler ne mesela. Güncel çalışmalar ne kadar biliyosunuz takip ediyosunuz? Avrupa ekolü mü amerika ekolü mü hangisini araştırdınız dünyada ne yapılıyor filan bunlar yok mu?
Kireç ne Allasen ya :)
Ne bileyim yazdıklarınızdan hastalığı bildiğinize dair bişey çıkaramadım.
Zaten takip eden dünyaca ünlü bir doktor. Ama şunu unutmayın sorumluluk her zaman sizde ben bunu araştırdığım için buldum. Siz gitseniz bulamayacaktınız demekkiBi doktora alakasız bir işlem için 140 bin lira kaptıracak olsam güncel çalışmaları kendim takip etmem, onun takip etmiş olmasını beklerim mesela
Bu da size son mesajım. Allah şifa versin. Vermiyorsa da tez zamanda...
Yani dua etmiş olmak istemem ama gönlünüzden geçen bu madem, ben de onun olmasını dilerim.
Yakşamlar.
Burcunu söyle de git kız, nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?