bence kendine bu kadar lafı söylemeye hakkın yok..
sonuçta sevince her insanın gözü kör oluyor
hakkında hayırlısı olsun canım...
ne hayırlı artık bilmiyorum.dün geldi.telefonunu masaya koydu.bitti oku mesajları herşeyi dedi.sana geldim yemin ederim bitti dedi.tek cevabım ben bittim sen bitirsen ne olur dedim.gidiyorum.dedim.gitme.gidecek olursan öldür kendini dedi.hiçbirşey demedim.paşamın yanına gidip yattım.sabahda evden tek bir eşyamı bile almadan ablama geldim.
ne hayırlı artık bilmiyorum.dün geldi.telefonunu masaya koydu.bitti oku mesajları herşeyi dedi.sana geldim yemin ederim bitti dedi.tek cevabım ben bittim sen bitirsen ne olur dedim.gidiyorum.dedim.gitme.gidecek olursan öldür kendini dedi.hiçbirşey demedim.paşamın yanına gidip yattım.sabahda evden tek bir eşyamı bile almadan ablama geldim.
eşyalarını neden almadın canım? gidecek olursan öldür kendini ne demek? tehdit mi ediyor ? çocuk yanında mı şu an?
kendine haksızlık ediyorsun.
kendine değil ona kız. hatta hiçbirşeye kızma. hayırlısı buymuş de.Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş.
ah canım, belki herşey bitmiştir. bilmiyrum daha önce de bitti demişmiydi.
blki de glmiştir gerçekten. oyy bilemedim şimdi
Gerçekten öldür kendini derken neyi kastetti aba altından sopa göstermekmi bu benmi yalnış anladım.Kendisi herşeyi yaparken sen neden kendini öldürecekmişsin.Herkes layığını bulur işte en güzeli fazla muhattap olmadan çıkıp gitmen olmuş.Oğulcuğuna sağlam bir anne lazım üzülecek zor gunler gecıreceksin aa sen öyle güçlü bir kadın ve hepsinden önemlisi güçlü bir annesin ki hepsini aşacaksın.
anladım ki herşey çok sıcak taze
kafanı toplaman sessiz bir ortamda kalıp düşünmeye ihtiyacın var
artık düşünecek bişey kalmadı deme mutlaka vardır sonuçta bir yavru var ortada
ha bunu diyerek barış demiyorum sadece düşünülecek çok şey var demek istedim
barışmak gelmek gitmek senin kararın buna hiç birimiz müdahale edemeyiz
1 yıldır hayatında o kadın.kadın bekar.kimsesi yokmuş.eşim bir giyim mağazasında müdür.kadın kendini acındırmış buna.bitti diyor ama ben 1 yılda defalarca bittim.içime atmaktan hergün bir kere daha öldüm.kadını kovmadı işten.istese çıkarabilirdi.kafam öyle karışık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?