bittim ve gidiyorum

Aynur1984

AnnenSanaKurbanOlurPasam
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
105
0
26
İstanbul
bittiğimi hissediyorum artık.evet bu bir bitiş. en başından beri hep yalnızdım. hiç sevilmedim. sevdim ama aldatıldım,ihanete uğradım,hor görüldüm,hep küçük düştüm. saf kalbim herşeye inandı.oysa hep mantığım engelledi onu. ama kimseyi duymadı.bildiğinden şaşmadı. ağlıyorum.ama bana yapılanlara değil.kendi zavallı halime ağlıyorum.nasıl bu kadar kör olabildim böyle. oysa inanmak istemiştim.mutlu olabilirim demiştim.olmadı.pes ediyorum.evet pes ediyorum.bu evlilik beni bitirdi.elimden geleni yaptım ama olmadı. buraya kadarmış.ona bıraktım seni.mutlu ol son dileğim.ne kadar bırakmam desende bitti.ama aptalım.nasıl kalıyorum hala yanında.her bu son dememde nasıl kandırıyorsun beni hala.yazıklar olsun sana değil bana.herşeye rağmen düzelmeni beklemek.çaresizce eve gelmeni beklemek.onun yanında olduğunu bile bile bir umut beklemek.babam gelecekmi dediğimde oğluma gelecek diyerek beklemek.bıraktım herşeyi.bana ait olan tek oğlum var bu evde.onuda aldım gidiyorum.bu son.kalbimi,sevgimi herşeyimi bırakıp gidiyorum.sana kalsın herşey.buruk içim.kızmıyorum sana.tek suçlu benim.kör olduğum için.sana defalarca inandığım,defalarca son dediğim için suçlu benim.ama bitti.sen değil ben bittim.öldür kendini bırakıp gidecek olursan dedin.ben çoktan öldüm sen görmedin.bitti dedin.sende biten yoktu.bak bana.ben bittim.kaybeden ben oldum ve bittim.bu son.gidiyorum.

bence kendine bu kadar lafı söylemeye hakkın yok..
sonuçta sevince her insanın gözü kör oluyor

hakkında hayırlısı olsun canım...

ne hayırlı artık bilmiyorum.dün geldi.telefonunu masaya koydu.bitti oku mesajları herşeyi dedi.sana geldim yemin ederim bitti dedi.tek cevabım ben bittim sen bitirsen ne olur dedim.gidiyorum.dedim.gitme.gidecek olursan öldür kendini dedi.hiçbirşey demedim.paşamın yanına gidip yattım.sabahda evden tek bir eşyamı bile almadan ablama geldim.

eşyalarını neden almadın canım? gidecek olursan öldür kendini ne demek? tehdit mi ediyor ? çocuk yanında mı şu an?

kendine haksızlık ediyorsun.
kendine değil ona kız. hatta hiçbirşeye kızma. hayırlısı buymuş de.Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş.

ah canım, belki herşey bitmiştir. bilmiyrum daha önce de bitti demişmiydi.
blki de glmiştir gerçekten. oyy bilemedim şimdi

eşyalarını neden almadın canım? gidecek olursan öldür kendini ne demek? tehdit mi ediyor ? çocuk yanında mı şu an?

herşeyde ondan iz var.almadım birşey.gücüm yoktu birşey toplamaya.sonra da gerek yok dedim.tehdit değil.bırakmayacak mışım.seviyormuş.pişmanmış.oğlum yanımda.niye teyzeme geldik diyor.teyzen bizi özlemiş diyebildim sadece.

Gerçekten öldür kendini derken neyi kastetti aba altından sopa göstermekmi bu benmi yalnış anladım.Kendisi herşeyi yaparken sen neden kendini öldürecekmişsin.Herkes layığını bulur işte en güzeli fazla muhattap olmadan çıkıp gitmen olmuş.Oğulcuğuna sağlam bir anne lazım üzülecek zor gunler gecıreceksin aa sen öyle güçlü bir kadın ve hepsinden önemlisi güçlü bir annesin ki hepsini aşacaksın.

anladım ki herşey çok sıcak taze
kafanı toplaman sessiz bir ortamda kalıp düşünmeye ihtiyacın var
artık düşünecek bişey kalmadı deme mutlaka vardır sonuçta bir yavru var ortada
ha bunu diyerek barış demiyorum sadece düşünülecek çok şey var demek istedim
barışmak gelmek gitmek senin kararın buna hiç birimiz müdahale edemeyiz

evet kıskanmak çok kötü birşey aldatılmak çok kötü birşey.
ben erkek arakadaşımla ayrı olduğum süre içinde kısa süreli biriyle görüştüm. sonrasında olmadı. erkek arkadaşımı sevdiğimi anladım ve geri döndüm.
ama o arada görüştüğüm kişi peşimi bırakmadı. hep aramızda bir sürtüşme oldu bu konuda. aldatma değilde mjlarına cevap verdim. duygu sömürüleri yapıyordu. beddua etmesin bana diye hep cvp yazdım iyi bitsin diye. ona da üzüldüm kısa sürede sevdi mi takıntı mıyaptı anlamadım... vs..
ama erkk arkadaşıma söz verdim bir daha asla mjlarına cvp vermiceğime. simdi kesinlikle cvp vermiyrm. ben bile inananıyrum. o kdr duygu sömürüsü yapıyordu ki . sevgiden değil mecbur hissederdim. ama artık umrumda değil. erkek arkdaşımla çok mutluyum çünkü.
bence bir şans çocuğun için sanş verebilirsin. yıpratma kendini üzerek bitti diyorsa belki de gerçekten bitmiştir. hemde ilk bitti deyişiyse

oğlumun yanında hep mutlu bir aileydik.o anlamasın üzülmesin diye onun yanında hiç konuşmadık bu konuları.hiç birsey hissettirmedim ona.biz hiç kavga etmedik zaten.hep sakin konuştuk.ilk öğrendiğimde bile bağıramadım ona.oğlum var diye sustum.kadını buldum.konuştum.ağır hakaretler ettim.karşımda ağladı.güçlü değilim.oğlum için dayanmaya çalışıyorum ama ne kadar.hattımı kırıp attım.oğlum teyzem özlemiş ama babam da özler bizi diyor.yanıt veremiyorum.

1 yıldır hayatında o kadın.kadın bekar.kimsesi yokmuş.eşim bir giyim mağazasında müdür.kadın kendini acındırmış buna.bitti diyor ama ben 1 yılda defalarca bittim.içime atmaktan hergün bir kere daha öldüm.kadını kovmadı işten.istese çıkarabilirdi.kafam öyle karışık ki

1 yıldır hayatında o kadın.kadın bekar.kimsesi yokmuş.eşim bir giyim mağazasında müdür.kadın kendini acındırmış buna.bitti diyor ama ben 1 yılda defalarca bittim.içime atmaktan hergün bir kere daha öldüm.kadını kovmadı işten.istese çıkarabilirdi.kafam öyle karışık ki

ha bide aynı işyerindeler ve sana bitti derken elinde olduğu halde onu işten kovmadı :44:
benim bile kafam karıştı ki seni karışması çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…