Aldatmak cok asagilik bi durum. Acaba siz onu aldatsaniz ne yapardi? Ya da bir yildir bi adamla beraber olsaniz size katlanabilir miydi? İyi niyetiniz sayesinde ve sevdiginiz icin katlandiginiza eminim ama o yapar miydi? Bunu bi kendinize sorun.
Boyle uzaktan konusmak kolay affedin ama cok kiziyorum kadinlarimiza.. Kendilerini cok ezdiriyorlar..
Eminim bu zamana kadar tepki verseydiniz bu kadar yipranmazdiniz.
oğlumun yanında hep mutlu bir aileydik.o anlamasın üzülmesin diye onun yanında hiç konuşmadık bu konuları.hiç birsey hissettirmedim ona.biz hiç kavga etmedik zaten.hep sakin konuştuk.ilk öğrendiğimde bile bağıramadım ona.oğlum var diye sustum.kadını buldum.konuştum.ağır hakaretler ettim.karşımda ağladı.güçlü değilim.oğlum için dayanmaya çalışıyorum ama ne kadar.hattımı kırıp attım.oğlum teyzem özlemiş ama babam da özler bizi diyor.yanıt veremiyorum.
herşeyde ondan iz var.almadım birşey.gücüm yoktu birşey toplamaya.sonra da gerek yok dedim.tehdit değil.bırakmayacak mışım.seviyormuş.pişmanmış.oğlum yanımda.niye teyzeme geldik diyor.teyzen bizi özlemiş diyebildim sadece.
canım uzuldum gercekten ama kalbının sesını dınle ve bır cocugun oldugunu unutma zor bır durum daha hersey cok sıcak ofkeyle oturup zararla kalkma dogru bıldıgın seyı bızden daha ıyı bılırsın onu yap herkeste olan sey bu erkeklerı hıc anlamıyorum deger verırsın sımarırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?