evet kıskanmak çok kötü birşey aldatılmak çok kötü birşey.
ben erkek arakadaşımla ayrı olduğum süre içinde kısa süreli biriyle görüştüm. sonrasında olmadı. erkek arkadaşımı sevdiğimi anladım ve geri döndüm.
ama o arada görüştüğüm kişi peşimi bırakmadı. hep aramızda bir sürtüşme oldu bu konuda. aldatma değilde mjlarına cevap verdim. duygu sömürüleri yapıyordu. beddua etmesin bana diye hep cvp yazdım iyi bitsin diye. ona da üzüldüm kısa sürede sevdi mi takıntı mıyaptı anlamadım... vs..
ama erkk arkadaşıma söz verdim bir daha asla mjlarına cvp vermiceğime. simdi kesinlikle cvp vermiyrm. ben bile inananıyrum. o kdr duygu sömürüsü yapıyordu ki . sevgiden değil mecbur hissederdim. ama artık umrumda değil. erkek arkdaşımla çok mutluyum çünkü.
bence bir şans çocuğun için sanş verebilirsin. yıpratma kendini üzerek bitti diyorsa belki de gerçekten bitmiştir. hemde ilk bitti deyişiyse
allah yardimcin olsun canim dualarimiz sen'nle
'
şuanda tamda ezan okunuyor ve dua ediyorum senin ve oğlun için
Allah yardımcınız olsun ve içinde bulunduğunuz bu durumdan hayırlısını vererek sizi çıkarsın
ahh canım yaa yaşadığın çok zordinlen, dağıt... biraz zamana ihtiyacın var. o da sürünsün. iyice işin aslını astarını herşeyi öğren. sonra ne yapılabilir iyice bir düşün.
Allah yardımcın olsun inan kelimeler bile tükeniyor. diecek birşey bulamıyorum.
ablamı aradı 1 saat önce.ablam konuşmak istemiyorum seninle dedi.abla dinle demiş.işi bırakıyorum.onunlada bitti.tek aynur oğlum olacak söz demiş.ablamda artık ne istersen onu yap dedi kapattı.ama şimdi oğlun için sanş ver diyor.gücüm yok benim.halim kalmadı.1 yılın yorgunluğu var üzerimde.
Lütfen güzel düşün başkaları istiyor diye eşine şans verme kendin gerçekten istiyorsan eşine şans ver eşini en iyi sen bilirsin 3-5 yıl sonra aynı seyleri yaşar ve ayrılık düşünürsen keşke daha önce yapsaydım dememek için iyice düşün 2. ve 3. şahısları ciddiye alma o evde eşimle yaşayacak olan sensin ve bunun kararını sen vermelisin.
düsünemiyorum ki suan.seviyorum deli gibi.ilk defa mantıgımı dinleyip bıraktım herseyi.kalbim istiyor onu hemde cok.engel oluyorum ona ilk defa.öyle yorgunumki.ablamı arıyor devamlı.bakmıyor ablam.kalbim acıyor.
düsünemiyorum ki suan.seviyorum deli gibi.ilk defa mantıgımı dinleyip bıraktım herseyi.kalbim istiyor onu hemde cok.engel oluyorum ona ilk defa.öyle yorgunumki.ablamı arıyor devamlı.bakmıyor ablam.kalbim acıyor.
1 yıl boyunca eşiniz o kadına her gittiğinde buna göz mü yumdunuz yoksa haberiniz yok muydu bunu merak ettim
çünkü o kadının yanında olduğunu bildiğiniz anlarda buna nasıl katlanılabilir bilmiyorum
çok üzüldüm adınıza ama aldatmanın affı olmaması gerektiğini düşünenlerdenim
dilerim bundan sonra herşey gönlünüzce olur
Allahım yardımcınız olsun
bak en azından pişman. arıyor. uğraşıyor. inşallah iyice burnu sürtülürde herşey içinden geçtiği gibi olur.
biraz soğusun için belki o zaman bir şans verirsin. bence sen eğer bir şans vermezsen içinde kalacak ömür boyu.. keşke diyeceğin birşey yapma tatlım.
ben aldatıldıgımı ögrendigimde onlar 5 aydır görüsüyormus ama sonrasında göz yumdum bisey diyemedim kelimeler hep bogazıma tıkandı her gitmeye karar verdigimde kaldım ama dün birden karar verdim ve bu sabah bıraktım herseyi
bence bunu yapmak için geç bile kalmışsınız..... kocasının başkasıyla olduğunu bile bile insan nasıl aynı evi yatağı paylaşır. Walla taş olsa çatlardı heralde 1 yılda. Keşke daha ilk öğrendiğinizde bu tepkiyi verseydiniz.
Şimdi pişman olması hiç bişey ifade etmiyor bence, hem eşini hem sevgilisini aynı anda idare eden bi adam tekrar aldatma potansiyeline sahiptir.
Lütfen, çok çok iyi düşünüp karar verin, allah yardımcınız olsun.
Neden birşey diyemedin sustun göz yumdun ?ben aldatıldıgımı ögrendigimde onlar 2 aydır görüsüyormus ama sonrasında göz yumdum bisey diyemedim kelimeler hep bogazıma tıkandı her gitmeye karar verdigimde kaldım ama dün birden karar verdim ve bu sabah bıraktım herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?