bittim ve gidiyorum

1 yıl onunla oldu.iş yerinde beraberlerdi.akşam hep evine geldi.ama aklı ondaydı.mesajlaşıyordu.hafta sonları gidiyordu hep.akşama kadar yoktu.oğlum babam nerede diyordu.gelecek diyordum sadece.anlamasın diye onu oyalayacak birşeyler yapıyordum.bitti dedi ama bende bittim.

ablamı aradı 1 saat önce.ablam konuşmak istemiyorum seninle dedi.abla dinle demiş.işi bırakıyorum.onunlada bitti.tek aynur oğlum olacak söz demiş.ablamda artık ne istersen onu yap dedi kapattı.ama şimdi oğlun için sanş ver diyor.gücüm yok benim.halim kalmadı.1 yılın yorgunluğu var üzerimde.

şuanda tamda ezan okunuyor ve dua ediyorum senin ve oğlun için
Allah yardımcınız olsun ve içinde bulunduğunuz bu durumdan hayırlısını vererek sizi çıkarsın

ahh canım yaa yaşadığın çok zor dinlen, dağıt... biraz zamana ihtiyacın var. o da sürünsün. iyice işin aslını astarını herşeyi öğren. sonra ne yapılabilir iyice bir düşün.
Allah yardımcın olsun inan kelimeler bile tükeniyor. diecek birşey bulamıyorum.

zamana ihtiyacım var evet.icimde intikam hırsı öfke hiç birşey yok.sadece kocaman bir bosluk var.ogluma tatile geldik babanın isleri yogun gelecek oda dedim. ilk defa karsısında aglıyorum.anne aglama diyor bana.cocugum anlayacak üzülecek diye korkuyorum.

Lütfen güzel düşün başkaları istiyor diye eşine şans verme kendin gerçekten istiyorsan eşine şans ver eşini en iyi sen bilirsin 3-5 yıl sonra aynı seyleri yaşar ve ayrılık düşünürsen keşke daha önce yapsaydım dememek için iyice düşün 2. ve 3. şahısları ciddiye alma o evde eşimle yaşayacak olan sensin ve bunun kararını sen vermelisin.

düsünemiyorum ki suan.seviyorum deli gibi.ilk defa mantıgımı dinleyip bıraktım herseyi.kalbim istiyor onu hemde cok.engel oluyorum ona ilk defa.öyle yorgunumki.ablamı arıyor devamlı.bakmıyor ablam.kalbim acıyor.

1 yıl boyunca eşiniz o kadına her gittiğinde buna göz mü yumdunuz yoksa haberiniz yok muydu bunu merak ettim
çünkü o kadının yanında olduğunu bildiğiniz anlarda buna nasıl katlanılabilir bilmiyorum
çok üzüldüm adınıza ama aldatmanın affı olmaması gerektiğini düşünenlerdenim
dilerim bundan sonra herşey gönlünüzce olur
Allahım yardımcınız olsun

düsünemiyorum ki suan.seviyorum deli gibi.ilk defa mantıgımı dinleyip bıraktım herseyi.kalbim istiyor onu hemde cok.engel oluyorum ona ilk defa.öyle yorgunumki.ablamı arıyor devamlı.bakmıyor ablam.kalbim acıyor.

bak en azından pişman. arıyor. uğraşıyor. inşallah iyice burnu sürtülürde herşey içinden geçtiği gibi olur.

biraz soğusun için belki o zaman bir şans verirsin. bence sen eğer bir şans vermezsen içinde kalacak ömür boyu.. keşke diyeceğin birşey yapma tatlım.

Rabbim içine senin eçin en hayırlı olanın hevesini versin.Denecek birşey yok en iyisini sen bileceksin.Rabbim yardımcın olsun..

ben aldatıldıgımı ögrendigimde onlar 2 aydır görüsüyormus ama sonrasında göz yumdum bisey diyemedim kelimeler hep bogazıma tıkandı her gitmeye karar verdigimde kaldım ama dün birden karar verdim ve bu sabah bıraktım herseyi

Son düzenleme:

herseyi bıraktım o olsun diyormus ablama ama ben ne olacagım kafam karısık bilmiyorum

bence bunu yapmak için geç bile kalmışsınız..... kocasının başkasıyla olduğunu bile bile insan nasıl aynı evi yatağı paylaşır. Walla taş olsa çatlardı heralde 1 yılda. Keşke daha ilk öğrendiğinizde bu tepkiyi verseydiniz.

Şimdi pişman olması hiç bişey ifade etmiyor bence, hem eşini hem sevgilisini aynı anda idare eden bi adam tekrar aldatma potansiyeline sahiptir.

Lütfen, çok çok iyi düşünüp karar verin, allah yardımcınız olsun.

diyorum ya her gidecegim dedigimde kaldım. yapamadım bilmiyorum. evini hic aksatmadı. sorumluluklarınıda. ama bunları yapsa ne fark eder ki.baska bir kadın.1 yılda hep bırakacagım bitecek dedi bana.ama kadın bırakmadı yakasını.kadın da suc yok kabul ediyorum. istese her türlü bırakırdı.bırakmak icin benim gitmemi bekliyormus meger.

Neden birşey diyemedin sustun göz yumdun ?

Bir şans daha ver diyenleride anlayamıyorum

Kolay bir durum değil yaşadığınız, öncelikle Allah yar ve yardımcınız olsun.
Aldatılmak kötü, hele ki bir bayanın buna dayanması çok zor. Karşınızdakine duyulan güven duygusu yitiriliyor maalesef. Ama ben boşanmalardan önce bir müddet ayrı yaşanması taraftarıyım. Çünkü evli olan herkes bilir ki o kurduğumuz yuvalar kolay kolay olmuyor. Nasıl dikenli yollardan geçiyoruz, nelere göğüs geriyoruz. Tabii yine de siz bilirsiniz. Bu benim nacizane fikrim...

ben anlamıyorum
kadın bütün bunlardan sonra bırakıp giderken bilmem kaç bin defa düşünüyorda erkek neden karısından başka biriyle vakit geçirken hiç düşünmüyor
üstelik bir kez degil iki kez değil
üstelik çocuğun varken
hem böyle yapıpta karının hadi onu geçtim çocuğunun yüzüne nasıl bakıp onu öpüp koklayabiliyor
aklım mantığım burda duruyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…