ben anlamıyorum
kadın bütün bunlardan sonra bırakıp giderken bilmem kaç bin defa düşünüyorda erkek neden karısından başka biriyle vakit geçirken hiç düşünmüyor
üstelik bir kez degil iki kez değil
üstelik çocuğun varken
hem böyle yapıpta karının hadi onu geçtim çocuğunun yüzüne nasıl bakıp onu öpüp koklayabiliyor
aklım mantığım burda duruyor :26:
Kolay bir durum değil yaşadığınız, öncelikle Allah yar ve yardımcınız olsun.
Aldatılmak kötü, hele ki bir bayanın buna dayanması çok zor. Karşınızdakine duyulan güven duygusu yitiriliyor maalesef. Ama ben boşanmalardan önce bir müddet ayrı yaşanması taraftarıyım. Çünkü evli olan herkes bilir ki o kurduğumuz yuvalar kolay kolay olmuyor. Nasıl dikenli yollardan geçiyoruz, nelere göğüs geriyoruz. Tabii yine de siz bilirsiniz. Bu benim nacizane fikrim...
Neden birşey diyemedin sustun göz yumdun ?
Bir şans daha ver diyenleride anlayamıyorum
sabrettim.ben bu yuvayı kolay kurmadım.biz evlenmeyelim diye cok ugrasan oldu zamanında.dua ettim.ama bırakamadım.oglum babasına cok düskün.hic ayrılmadılar bugüne dek.kıyamadım yavruma.hic ilgisiz olmadıki oglunada banada.hep icime attım.dün de son dedim iste.
Aynur, aldatılma üzerinden ayrılık söz konusuysa yorum yazmamaya çalışıyorum çoğu kez,çünkü herkes kendi yaşanmışlığı ve o an ki yaşamına göre karar vermek zorunda kalıyor.
Fakat burada haddim olmayarak onu affetmemeniz gerektiğini düşünüyorum.
Bakın tam bir yıl boyunca siz göz yummuşsunuz beklemişsiniz ama değişen birşey olmamış.
O hala evde eşi ve çocuğu varken bunu yapmış. Ne old ki bırakmaya karar verdi ?
Cicim ayları bittide anladı mı yanındaki kadının yuvasını bozmaya değer olmadığını ? !!!
Affedilmeyi hak etmiyor eşiniz. Siz öğrenip öğrenmez çabalaması gerekirken uzattı.
Bunu siz yapsaydınız ne yapardı eşiniz, canı nasıl yanardı hiç sordunuz mu ona ?
Şuan güçsüzsünüz, kırgın ve yorgun. Zihniniz oyun oynuyor size, sevdiğinizi düşünüyorsunuz.
Belki farkında değilsiniz ama eşyalarınızı almamanız bile belkide kararsız olmanızdan kaynaklanıyor.Bu zamanı bir atlatın.
Yeniden oğlunuzla birlikte kendinize bambaşka bir hayat kurun.
Bu zor olur fakat yapılabilir.Sonra bir dönüp ardınıza bakarsınız ki geçmiş gitmiş.
Affedip o evin içine tekrar gittiğinizde bu kırgınlık nöbetleriniz hep devam edecek.
Yanan canınızı daha çok yaktıysam sözlerimle bağışlayın.
İnşaallah çok çok mutlu olursunuz.
Nasıl saplantılı bir sevgi bu böyle .Kocan aldatmış sesini çıkartmamışsın ,devam etmişsin içine atmışsın herşeyi .
Affetsen ne değişecek beynini kemiren düşüncelerden ,acabalardan kurtulabilecek misin ?
Çalışıyor musun ,ekonomik özgürlüğün var mı ?
hayır canımı yakmadı sözleriniz cok haklısınız.ben sadece su sıra ne dogru bilmiyorum.hayat kurmaya kalksam cok da güzel hayat kurarım kendime.bana ve ogluma yetecek kadar iyi maddi durumum.benim olan ama.bugüne kadar gerekmedikce para harcamadım.aileden iyiydi maddi durumum ama yine de kendi cabamla biriktirdim para.evlenirken de vardı param.esim hic dokunmadı.onunda maddi durumu iyi.yani iyidi maddi durumumuz.ama oglumu düsünüyorum.ben kaldırırım bu yükü zamanla.4,5 yaşında pasam.babasını soruyor devamlı.görüyorum aile bagları kopan cocukları canım acıyor.bilemiyorum.ama zamanla kendi hayatımı kurmam gerek.
Ne olur, ne olur, ''çocuğum için'' deyip kendinizi hiçe saymayın.
Anne olmadığım için sizin gibi bakamam belki ama en azından uzaktan bakan biri olarak bu kararı veren annelerin evlatları daha mutsuz büyüyor.
Babasını soran evladınız (Allah bağışlasın) büyüdükçe anne babanın ayrıldığını ama çocuklarından ayrılmadığını öğrenecek.
Büyüdükçe size hak verecek..
Babası ölen çocukların anneleri daha zor zamanlar yaşıyorlar ama ayrılanların anlatması daha kolay.
Çünkü imkanları oldukça görüşebiliyorlar.
Şimdi bunları konuşmak zaten çok erken.İnşaallah yakın zamanda toparlanırsınız ve doğru kararı verirsiniz.Hayırlısı ne ise o olsun inşaallah.
Bu süre zarfında size ulaşmasına izin vermeyin bari.Uzak kalsın, anlasın.
içim sızladı
1 sene beklemişsiniz daha fazla fedakarlığı haketmiyor eşiniz
üzmek istemiyorum sizi ama eşiniz yuvası için bırakmamış onu
altında emin olun başka sebepler vardır
durumunuz iyi mesleğiniz var
benim fikrim şans vermeyin
siz ona o kadar çok şans vermişsiniz ki beklemişsiniz
ama hiç bi durupta ben ne yapıyorum dememiş
aksine nasıl olsa bekleyen var deyip hatasını katlamış
çok üzüldüm gerçekten hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çok mutlu olursunuz
Ben anlamadım şimdi; aldatıldığınızı öğrendiniz, hicbirşey söylemediniz, onlar ilişkilerine devam etti siz de aile gibi rol yaptınız cocuk icin. Sonra gitmeye karar verdiniz, eşinizi terkettiniz, o da ayrıldıklarını mı söylüyor?
Sıcaktan mıdır nedir kafam calısmıyor bu günlerde.
Ben anlamadım şimdi; aldatıldığınızı öğrendiniz, hicbirşey söylemediniz, onlar ilişkilerine devam etti siz de aile gibi rol yaptınız cocuk icin. Sonra gitmeye karar verdiniz, eşinizi terkettiniz, o da ayrıldıklarını mı söylüyor?
Sıcaktan mıdır nedir kafam calısmıyor bu günlerde.
cnmm Allah sabır dayanma gücü versin en başta...
bunu çocukla gidip değilde çocuğu ablana bırakıp gidip tüm içindekilerini boşalt bence... ama çocuk olmasın... o halinizi görmesin... içindekileri yüzüne vurmaya ihtiyacın var gerçi vursanda bu kırgınlığın acın geçer mi geçmez ama senin en başta zamana ve ondan uzaklaşmaya ihtiyacın var
Bağarsan ,çağarsan ne değişecek .Belki o an için rahatlayacaksın ya sonrası .
Normal bir sevgi değil senkisi ,önceden de söylediğim gibi saplantı haline dönüşmüş. Kkdaki bayanlara sorsak ,kaçı buna 1 sene göz yumar ya da yumar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?