çalışıyor gecelere kadar
benım hıcbır masrafım yokkı yetıstıremıcek olsun
böle bır lüksü yok
4 yıldır evlıyım ılk 1.5 yıl kaynanayla oturdum her ay maas kayınbabaya verılırdı
evı ayırdım zor zekat
bu kezde beyfendı eve bakamadı alıstı baba sırtındn gecınmeyı
sımdıde babama guvenıyor kendısı ıste
nasılsa babsı alır ekmegını vs gıbılerınden dusunuyorr
gercekten de ölee hep babam verdı bana ekmegı sebzeyıı
ben konustuu eşimle kımseden bırsey ıstemıyorum ekmegımı de ben alırım bana para ver dedım
ben alıırım tmm dedı daha alacak daha alacak
dün akşam sebze almıss
ya onu bıle beceremıyor hepsi çürük çarıkk
Konunu okudum. Süpheleniyorum demissin. Hala var mı o süphe? Ne oldu o kız. Yine gidiyor mu oraya?
4 gundur 8:30 da gelıyor eve gıttıgını sanmıyorum ama artık derdım o degıl ne halı varsa gorsun ısterse de aldatsın ıcım hıc acımazz
ama sadece 4 yıl emek verdım ona yanarımm
yoksa umrumda degıll
söylenecek pek bişey de yok aslında.. yazılabilecek herşeyi yazmış arkadaşlar.. ben sadece seni asaletinden dolayı tebrik etmek istiyorum.. senin durumundaki biçok kadın direk diğer kadını suçlayıp kocasını aklayıp paklıyor buna dayanamıyorum.. sen gerçekten çok asil , çok erdemli bi kadınsın.. son derece onurlusun.. en doğru kararı vereceksindir.. sadece dua edebilirim senin için için, yavrun için.. umarım çok güzel yarınlarınız olur.. allah verdiğin kararlardan utandırmasın, hep seninle olsun..
yavrun evinize gitmediğiniz için seni içten içe suçluyor.. küsmüş sana.. bi de böyle deniyor.. belki böyle evimize götürür annem beni diye düşünüyor.. bi pedagogla görüş cnm, sana yol göstersin, benim sadece teorikte az bi bilgim var çocuk psikolojisi hakkında..
babasına gönderirsen ortada gerçekten bir sorun olduğunu sezebilir çocuk.. gerçi bilemedim şimdi, iyi de gelebilir.. bir bilene sormak lazım, çok hassas konular.. çok takma kafana canım, paşanın çooook güçlü bi annesi var, bu durumu en az zararla atlatacaktır.. bak canım ben annesi babası çocuklar perişan olmasın diye evliliğini sürdürmüş bi ebeveynin kızıyım.. annem bizim için katlanmış, sürdürmüş falan filan.. şimdi diyorum ki keşke boşansalardı biz çocukken.. keşke ikisi de ayrı ayrı mutlu olsalardı.. bi çocuk için annesinin / babasının gözlerinde mutsuzluk, yılgınlık, yorgunluk, pişmanlık görmek dünyanın en çekilmez kahrı.. elinden bişey de gelmiyor.. eğer evliliğini sürdürme kararı alırsan bunu çocuğun için değil kendin için yap.. eğer affedersen , geçmişe sünger çekmeyi becerirsen, eşinin pişmanliğina inanır, ona tekrar güvenirsen devam et.. ama affedemiyor olursan çocuğun için sürdürme.. bi çocuğa en iyi gelecek şey annesinin gözlerindeki mutluluk ve yaşama sevincidir..
ne çok kırılıyoruz değil mi şu hayatta.. ben de öylesine yorgunum ki.. seni tam olarak anlayamam, anne değilim.. ama anne olmak en büyük arzum.. alakasız bulabilirsin ama candan erçetinin vakit varken şarkısını bi dinle son ses.. iyi gelecektir..
siz bitirememişsiniz istediğiniz kadar kendinizi suçlayıp bitti diyin.bitmemiş bitecek olsaydı o ilişki sürerken biterdi.sizin ki şimdilik bir tavır.evden hiç birşey almadan gidilir mi???adam bitti o kadın diyor siz adamı terk ediyorsunuz geç kalmışsınız ama çokta muhim değil nede olsa o sizi ikna etmenin yolunu bulur.umarım bundan sonra huzurla geçinirsiniz.
Cocugum bana yanasmıyor kızlar. Neden olabilir? Oglum gel yanıma diyorum teyzesine gidiyor. Yanımdan, dizimden ayrılmayan cocuk bugün yanasmıyor bana. Yemek yedirecektim teyzem yedirsin diyor. Kimseden yemek yemezdi o ya....
çocuktur nazlanıyor.daha bu sabah evden çıktınız teyzeyi gördü şımardı bunun altında başka nedenler aramayın.
Bu sabah değil canım 5 gün oldu.
orayı kaçırmışım demek ki.sıkılmıştır kendi düzenini istiyordur.dışarda gezdirin kafası dağılsın sizinde onunda.umarım düşündüğün gibi istediğin gibi olur sonunuz.hayırlısı ile tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?