Cildini soyan herhangi bi islem yaz mevsimi icin uygun degildir...yani acynelise expigm.ve locoid uclusu ve lazer cildi soydugu icin eylulden sonra uygulamalisin....ama dermaroller ve c vitamini bu mevsimde yapilabilir..cunku cildi soyan bi teknik degildir..ama cildine surdugun c vitli serum cildini gunese karsi hassaslastiracagindan (yazin sadece c vit sur beyazlatici kremi eylulden sonra devreye sok cunku az da olsa o da soyuyo) aksam uygula sadece...ve disarisi icin en az 50 spf kaliteli bi gunes koruyucu kullan...disardayken direk gunese maruz kalma....kocaman sapkalardan al...cunku hicbir kimyasal gunes koruyucu fiziksel koruyucular kadar koruyamaz cildi..Öneriler için teşekkür ederim ilk iş ürünleri yarin almak olucAk ama bu mevsimde sakıncalı olurmu acaba
Canım arkadaşımıza yardımcı oluyorsunuz ama siz neler yaptınız detaylı yazar mısınız.Cildini soyan herhangi bi islem yaz mevsimi icin uygun degildir...yani acynelise expigm.ve locoid uclusu ve lazer cildi soydugu icin eylulden sonra uygulamalisin....ama dermaroller ve c vitamini bu mevsimde yapilabilir..cunku cildi soyan bi teknik degildir..ama cildine surdugun c vitli serum cildini gunese karsi hassaslastiracagindan (yazin sadece c vit sur beyazlatici kremi eylulden sonra devreye sok cunku az da olsa o da soyuyo) aksam uygula sadece...ve disarisi icin en az 50 spf kaliteli bi gunes koruyucu kullan...disardayken direk gunese maruz kalma....kocaman sapkalardan al...cunku hicbir kimyasal gunes koruyucu fiziksel koruyucular kadar koruyamaz cildi..
Kolay gelsin...
Canım öncelikle smartgirl16 sağ olsun size yazmış yardımcı olmak istiyor.ancak.sakın bilmeden hiç bir ürün kullanmayınız.Araştırmadan hiç bir işlem de yaptırmayınız.Bir çok kadının Başına gelen çok var biliyorum ..denemediğim şey kalmadı yine yaz geldi ve daha ilk günlerinde lekem koyulaşmaya başladı bile.bant takıp sokağa çıkıcam bu lekeden kurtulan varmı kesin çözüm bulan ben kurtuldum diyen buraya gelsin lekeyle beraber 3. Yaza giriyorum deliricem
Çok teşekkür ediyorum sevgiler
Canım önce
likle smartgirl16 sağ olsun size yazmış yardımcı olmak istiyor.ancak.sakın bilmeden hiç bir ürün kullanmayınız.Araştırmadan hiç bir işlem de yaptırmayınız.
Leke mevsimi diye bir şey var.ancak o mevsimde uygulamalar yapılır.
Lazer ,cosmelan ya da bu gibi soyucu işlemlerden kaçının.
Soyucu kremlerden de(expigment vs.de dahil)
Geçti zannedersiniz daha fazlasıyla geri gelir.sitede örnekleri çok.benden söylemesi...
Canım .Ben size yanlış şeyler yazdınız demedim.Hatta yardımcı da oluyorsunuz dedim.Siz neden bu kadar sinirleniyorsunuz.sizin ne bildiğiniz de önemli değil, benim ne bildiğim de.ama insanları lazere yönlendirip suratlarını leke içinde bırakılmasına karşıyım.Hangi teknigin hangi mevsimde uugulanmasi gerektigini yazdim zaten yukaridaki mesajimda...ayrica lazerin birsuru cesidi var ...cildi soyanlari soymayanlari...riskli olanlari olmayanlari ...zaten arastirmadan yapilamaz...ayrica kiz cosmelan yaptircam demedi... bu mevsimde sadece dermaroller +c vit yapmasini soyledim ki cok rahat yapilabilir rahat olun....c vitli urunler anti aging urunlerdir etkinlikleri kanitlanmis ciltte leke olsun olmasin belli yastan sonra omur boyu kullanilmasi greken urunlerdir...dermaroller ise dermatologlarin bile kendilerine uyguladiklari bi teknik..
Arkadasim siz neye gore soyucu islemlerden uzak durun diyosunuz anlamadim...mevsiminde uyguladiktan sonra epidermisteki lekeleri soyucu kremler goturuyo...evet sitede birsuru sorun yasayan var ama bu insanlar ya kullandiklarini yanlis kullanip expigmenti abartarak suruyolar ya da sadece leke uzerine surecekken tum yuze suruyolar ya da soyucu kremleri surup koruyucu surmeden yazin disari cıkıyolar sorun yasiyolar....unutmadan cildi soymadan yapilan herhangi bi islem sadece lekenin rengini acar...lekeyi goturmez...rengi acilan leke de gelecek yaz tekrar geri gelir...o yuzden lekeyi bir an once sildirmek en mantikli yoldur...mesela benim epidermisteki lekelerimi tritone basarili bi sekilde sildi...az az surdum..1 aya gittiler...sonra da dikkat ettim..onemli olan herseyi prosedūrūne göre ve mevsiminde yapmaktir...
Avene Compact 50 faktör kremini aldım renkli fondöten süper bir kapatıcı tere ,suya dayanıklı parapen vb zararlı maddeler içermediği yazıyor tabi tedavi edici değil ama 50 faktör ve lekeyi kapatıyor olması güzel en azından ikisi bir arada ..birde lekeye fondöten sürüp cildimi yıpratmıycam ...
Resmini ekledim umarım sorunsuz görebilirsiniz... gerçekten güzel kesinlikle fondaten ağırlığı yok.güzel kapatıyor renk tonları var
mezoterapi işe yarayabilir depigmentasyon tedavisi yapıyorlarBir çok kadının Başına gelen çok var biliyorum ..denemediğim şey kalmadı yine yaz geldi ve daha ilk günlerinde lekem koyulaşmaya başladı bile.bant takıp sokağa çıkıcam bu lekeden kurtulan varmı kesin çözüm bulan ben kurtuldum diyen buraya gelsin lekeyle beraber 3. Yaza giriyorum deliricem
slm bende de aynı sıkıntı var özellikle doğum yaptıktan sonra ciddi şekilde daha da koyulaştı. Benim de denemediğim bs kalmadı ama cozumu yok sanırım ☹ bıyıklarım olmadığı halde bıyık var gibi duruyor☹ bu sitede bi arkadasımız yazmış cilt lekesinde soğan suyuna sirkeyi. Gece yatmadan önce yuzumuze surup yarım saat bekletin demiş. Bi denemdiğim bu kalmıştı şuan bunu da deniyorum. Artık hayırlısı.Bir çok kadının Başına gelen çok var biliyorum ..denemediğim şey kalmadı yine yaz geldi ve daha ilk günlerinde lekem koyulaşmaya başladı bile.bant takıp sokağa çıkıcam bu lekeden kurtulan varmı kesin çözüm bulan ben kurtuldum diyen buraya gelsin lekeyle beraber 3. Yaza giriyorum deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?