- Konu Sahibi prensesasik
-
aynı sorun bendede var bundan 1 yı önce sir ağdadan sonra karınca yumurta yağı sürdüm şimdi çıkmıyor ama dipleri siyah bir görüntü oldu deri altında zorla cımbızla almaya çalışıyorum.biraz zaman geçtikçe fışkırmaya başladı almaya çalışıyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum her akşam cımbızla alıyorum akşam olana kadar tekrar siyahlaşıyor dışarı çıkamaz oldum dikkat çekiyor.ne yapabilirim bilmiyorum.yardım edin lütfen
Ay kimse cvp vermiycekmi acil arkadaşlar yaa
daha önce de yazdığım gibi bende bu durumumdan çok şikayetçiyim çok araştırdım "fucidin" diye bir krem var gece yatmadan önce sürüyorum baya bir etkisi oldu bu durum güneş ışınlarındanda kaynaklanan bir durummuş sakın ha güneş kremi olmadan dışarı çıkmayın kızlar. umarım hep beraber atlatıcaz bu günleri...
güneş kremini her daimmi kullanıyorsunuz hergün yani yoksa bu kremi kullandığın zaman mı gündüzleri güneş kremi kullan diyorsun .ve bu söylediğin kremi nerdne temin edebilirim ben
merhabalar;
ben de güneş lekelerinden en çok muzdarip olanlardan biriyim ama son 1-2 aydır tretin kullanıyorum.5 kat soyuldu şimdilik .Cilt tonum oldukça açıldı.Lekeler yine belli ama artık herkes yüzüme ne oldupunu sormuyor.Ptesi akşamından itibaren sürmeye başlıyorum,gece yatarken sürmek gerek,kesinlikle ışığa çıkmamak gerekiyor krem sürülünce.Sabah ta epiteli yenileyici herhangi bir krem+güneş kremi sürüyorum.Zaten en fazla 3 gece dayanabiliyorum.3 gece yüzüm yanmaya başlıyor ve ertesi gün de pullanma dökülme başlıyor.Hafta sonu da banyoda hafifçe keseliyorum komple o tabaka gidiyor.Bu tedaviyi uygularken sabır gerekiyor;zira kimyasal peelinglerde sanırım bir seferde 5 kat falan gidiyor yüzünden tretinle her hafta 1 kat atıyor.
leke oluşmaması için ne ile almalıyız bıyık bölgesni bilen varsa yazsın arkadaslar?
arkadaşım cosmelan2 devam kremini kullandığın haldemi çıktı tekrar kaç ay sonra tekrar çıkmaya başladı bende yaptırmak istiyorum tavsiye edermisinAlnımda ve dudak üstümde güneş lekeleri var cosmelen pleeng yaptırdım dünyanın parasına 2 hafta yüzüm istakoz gibi gezdim tam geçti derken lekeler gene çıkmaya başladı koruyucu krem kullanıyorum
hiç aksatmadım ÖLMEK ıSTıYORUMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?