Lekeler, Çiller Bıyık Lekeleri Ve Çözümler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
aynı sorun bendede var bundan 1 yı önce sir ağdadan sonra karınca yumurta yağı sürdüm şimdi çıkmıyor ama dipleri siyah bir görüntü oldu deri altında zorla cımbızla almaya çalışıyorum.biraz zaman geçtikçe fışkırmaya başladı almaya çalışıyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum her akşam cımbızla alıyorum akşam olana kadar tekrar siyahlaşıyor dışarı çıkamaz oldum dikkat çekiyor.ne yapabilirim bilmiyorum.yardım edin lütfen

daha önce de yazdığım gibi bende bu durumumdan çok şikayetçiyim çok araştırdım "fucidin" diye bir krem var gece yatmadan önce sürüyorum baya bir etkisi oldu bu durum güneş ışınlarındanda kaynaklanan bir durummuş sakın ha güneş kremi olmadan dışarı çıkmayın kızlar. umarım hep beraber atlatıcaz bu günleri...

Son düzenleme:

güneş kremini her daimmi kullanıyorsunuz hergün yani yoksa bu kremi kullandığın zaman mı gündüzleri güneş kremi kullan diyorsun .ve bu söylediğin kremi nerdne temin edebilirim ben

güneş kremini her daimmi kullanıyorsunuz hergün yani yoksa bu kremi kullandığın zaman mı gündüzleri güneş kremi kullan diyorsun .ve bu söylediğin kremi nerdne temin edebilirim ben

eczanelerde bulabilirsin. 10 tl civarı falan. güneş kremini yaz kış kullanmak gerekiyor lekelenme olsa da olmasa da. bu kremi gece yatmadan önce sürmen yeterli. bana da doktor verdi. =)

merhabalar;
ben de güneş lekelerinden en çok muzdarip olanlardan biriyim ama son 1-2 aydır tretin kullanıyorum.5 kat soyuldu şimdilik .Cilt tonum oldukça açıldı.Lekeler yine belli ama artık herkes yüzüme ne oldupunu sormuyor.Ptesi akşamından itibaren sürmeye başlıyorum,gece yatarken sürmek gerek,kesinlikle ışığa çıkmamak gerekiyor krem sürülünce.Sabah ta epiteli yenileyici herhangi bir krem+güneş kremi sürüyorum.Zaten en fazla 3 gece dayanabiliyorum.3 gece yüzüm yanmaya başlıyor ve ertesi gün de pullanma dökülme başlıyor.Hafta sonu da banyoda hafifçe keseliyorum komple o tabaka gidiyor.Bu tedaviyi uygularken sabır gerekiyor;zira kimyasal peelinglerde sanırım bir seferde 5 kat falan gidiyor yüzünden tretinle her hafta 1 kat atıyor.

2 önce fucidin kullanmaya başladım bakalım şimdiye kadar bir çözüm olmadı kıl dönmesine karşın ama bakalım.birde spreyleri varmı galiba onu alıcam bugün daha etkili ve hızlı bir çözümmüş onuda deniycem ama güneş kreminden gerçekten memnunum gün içerisnde uyglanması doğru gerçekten.yine gelişmeleri yazıcam teşekürler.

yüzünün tamamına mı sürüyorsun yoksa sadece bıyık bölgene mi ? bir de fiyatını söyler misin ? biraz azaldı benim. bir de onu deneyim bakalım.

aynı sorun bende de vardı
expigment %4 lük kullandım,fucidin,bephanten vs.
hiçbiri işe yaramadı
sonra kalın çıkan bıyıklarım vardı bir kaç yerden,kökünden aldığım halde o iğrenç leke geçmiyordu
bi kaç ay önce bıyık bölgesine lazer epilasyona başladım
şu an ne kıl ne de leke hiçbiri yok...
artık eskisi gibi kapatıcı da kullanmıyorum..
salak gibi yıllarca gitmemişim o lekeyle bıyıklarla dolaşmışım
özgüvenim tamamen yerinde artık... :)

sevgili balbocuk
mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş onun için burdan cevap veriyorum umarım görürsün.
sakın. zoretanin sivilceler için. koyulukla alakası yok. sprey nası bir şeymiş ? kalıcı mıymış ? fiyatını söyler misin ?
aynen sana önerim cımbızla alma. çünkü cımbız tahriş ediyor bu yüzden oluyormuş. aldıktan sonra hep bepanthen sür. bir de ben gündüzleri almıyorum. çünkü daha bir esmer gibi geliyor gözüme.

leke oluşmaması için ne ile almalıyız bıyık bölgesni bilen varsa yazsın arkadaslar?

öncelikle bak her zaman bıyık lekesi olmayabılır o. onuda bilde dudak biçminden dolayı yukarı gölge vurdugunda o leke gibi görünebilir özellikle dudak büyükse ve dısarı doğruysa. ayrıca çok ellemek fazla uğraşmak o tarafları lekelendiren karartan sebeplerden biri.

*kesinlikle jilet yapılmamalı bunu söylemeye bıle gerek yok artık.
*ağda uygulanmamalı.
*epilasyon aletlerinin hassas bölge başlıkları kullanılabilir. kimse tavsiye etmezbunu ama 5 dakıkalık bı kızarıklıktan sonra geçiyor.

hala geçmiyorsa o bölgeye özel maskeler uygulanabılır.

expigment%4 ve eritretin kullandım azalttı ama ööle çokta gözle görülür bi azalma olmadı limon bebek pudrası eh işte ...1 aydır ducray kullanıorum kutuda sabah akşam olmak üzere 2 kez diyo ama eczacım sadece gece kullanmamı ve evdeyken bile güneş kremimi ihmal etmemm gerektiğini söyledi. 4. günde gözle görülür açılma şu an benim dışımda kimsenin farkettiğini sanmıyorum.85 TL 30ml lekeli bölgenin alanına göre süre değişebilir ama dudak üstü için 2-3 ay gider (eğer lekeniz uzun süredir yoksa 1 haftada falan sonuç alırsınız diye düşünüyorum çünkü benim leke 2 seneyi aşkındır uğraştığım bir lekeydi buna rağmen iii sonuç aldım,gördüğüm tüm leke başlıklarında paylaşıyorum deneyimimi :)) ''site site çok gezdim bende

arkadaşlar ben bu sis leke kremini kullandım çok güzel soydu ve ii sonuç verdi tabi 3 aydır kullanıyorum.tabi fazla tahriş olmasın diye 2 3 günde bir sürdüm cildimin kızarıklığı ve acısına göre bende cok işe yaradı uzun süre sonra görenler aradaki farkı net görebiliyorlar

arkadaslar yaklasık 6 senedır dudagmn ustundekı sıyah lekeyle mucadele edıyorum kullanmadıgım ılac kalmadı smdı INGRID MILLET, Perle De Caviar mask kullnıyorum renk acıcı bı maske 1 hafta oldu ren acıklması var ıse yarıyo tammen gecmedı daha ama yapmadgm denemedgm sey kalmadı kmyasal peeelıng bıle yaptm smdı bunu denıyorum bakalm

Ben bıyıklarımı iple alıyorum ve acayip kararık durumda yanaklarım beyaz bıyıklarım kara:26: Ama bir gün kil maskesi yapıorum yıkadıktan sonra mutlaka krem sürüorum. Ondan sonraki günde domatesi blendırdan geçiriorum içine un koyp krem gibi bisey yapıorum. onu sürüorum cildime 5 dk sonra yıkıorum. Yaptığm andan itibaren karartılar gitti. Zaten domatesin lekelere çillere ve cildi beyazlatmaya iyi geldiğini duymuştum. İsterseniz domatesi ikiye bölüp öyle de sürebilirsiniz yüzünüze. Ben yaptım ve iyi geldi. Denemek size kalmış

slm arkadaşlar benim yüzümün heryerinde leke var cosmelan yaptıran varmı aranızda ,nternetten araştırdım.sonuçlar çok iyi bana yardımcı olurmusun yaptıran arkadaşlar

arkadaşım cosmelan2 devam kremini kullandığın haldemi çıktı tekrar kaç ay sonra tekrar çıkmaya başladı bende yaptırmak istiyorum tavsiye edermisin

arkadaşlar bende de aynı sıkıntı vardı. denemediğim krem, maske vs kalmadı kimyasal peeling bile yaptım sonuç sıfır. benim bıyıklarım sert bir şekilde çıkıyordu birde makyajla bile kapatamıyorsun. birileri sürekli bıyığını almamışsın diye laf söylüyor. iğrenç bir durum. bende kış ayında lazer yaptırmaya karar verdim,bıyık alma derdinden kurtulayım diye. zaten millet bıyığın var deyip duruyodu bari dişimi sıkayım gerçekte bıyıklı gezineyim dedim:)))güvenilir bir yere gittim. 3 seans ta kıllardan kısmen kurtuldum. zaten lazere başlayınca kılları kökten alamıyorsunuz. makasla falan kestim. lekelerimde çok şükür azaldı şuan yok sizlere tavsiyem kıllardan tamamen kurtulmaya bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…