- Konu Sahibi prensesasik
-
kimyasal peeling için internetten sipariş verdim kullananlar çok memnun kalmış tca %15 diye bişey. bi deniycem bakalım ne olacak
yasakkelime umarım cevabım cok gec olmamıstır, sakın sakın kimyasal peeling i yazın uygulama. ben de aynı amacla DERMATOLOGa gittim ve yazın uygulanmadığını söylediler. bir de bu işlemi bir doktorun yapması gerek, öyle kendi başına yapılacak bir şey değil. önce biraz sakin ol bence ve o siparişi iptal et. cok beter sonuclarla karşılaşabilirsin, yüzün istemediğin onlarca leke ile dolabilir. aman diyim. kışın yaptır.
diğeri de, lütfen bir doktora görün, inan ki çaresi var. bende kafama göre expigmentler, bebek pudraları ne varsa denedim. son çare doktora gittim ve bana lekeme uygun bir tedavi verdi. Yaklaşık 1 hafta oluyor, lekelerim hafifledi.
önce psikolojini bozma sakın. kabullen problemi. sonra bi bak su foruma. herkes şikayet ediyor ama "ben doktora gittim de yine çözemedim" diyen yok. çünkü kendi kendimize yetmeye calısıyoruz fisfisfis böyle olmaz.
ürün elime bugün geçecek sanırım, 20 tl, küçük boyundan almıştım. evden çıkmadığım zaman kullanmayı düşündüm, güneşin kötü etkileyeceğini biliyorum. peki senin şikayetin neydi, nasıl bi lekeydi ve drun ne önerdi?
olmazsa dediğin gibi yapayım zaten fazla bişey ödemedim
Bıyık bölgeme sir ağda yapıp yakmayı başaranlardanım bende:)
Geçer sanmıştım ama beyaz tenliyim birde,kızarı kabuk bağladı gören bıyık sancako kadar kötü durumdaydı.Sonuçta doktora gittim ve advantan kullanmamı söyledi sadece o bölge üzerinde ama,bir hafta olmadı lekeden eser kalmadı,çok memnun kaldım.Sivilce izlerim vardı yüzümde onlarada uyguladım,renk açma özelliği oldugu için hafif hafif iyileştirme belrtisi gördüm,sabır işi tabi.Şimdi batık lekeleri ve kararma olan yerlerime ufak ufak deniyorum inş.iyi bir sonuca ulaşırım.Fiyatı 10 tl civarında.
-Unutmadan abartarak sorunsuz bölgelere uygulamayın akne izleri gibi ufak ufak noktalar çıkar,denemiştim de ben.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?