Lekeler, Çiller Bıyık Lekeleri Ve Çözümler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
tritone krem kullanıyorum sabah akşam. günese cıkarken de solenta pigmenta sürüyorum lekeler için özel geliştirilmiş bi koruyucuymuş. cok erken konusmamak gerek ama iyileşme var gibi. kızlar Allah hepimize sabır versin. yaz günü kapatıcı kullanmak hoş değil.
daha ileri bi sonuç alırsam paylasıcam tekrar. yine dr a görünmeyi ihmal etmeyin, burda yazan herseyi uygulamayın bence. daha beter olabilir.

ben cımbız kullandım hep ve küçücük bile çıksa hemen alırdım, sanırım ucu sivri olduğu için aldığım yerler koyu duruyor şimdi gölgeli gölgeli. nefret ediyorumm çare bulan söylesinn

kimyasal peeling için internetten sipariş verdim kullananlar çok memnun kalmış tca %15 diye bişey. bi deniycem bakalım ne olacak

kimyasal peeling için internetten sipariş verdim kullananlar çok memnun kalmış tca %15 diye bişey. bi deniycem bakalım ne olacak

yasakkelime umarım cevabım cok gec olmamıstır, sakın sakın kimyasal peeling i yazın uygulama. ben de aynı amacla DERMATOLOGa gittim ve yazın uygulanmadığını söylediler. bir de bu işlemi bir doktorun yapması gerek, öyle kendi başına yapılacak bir şey değil. önce biraz sakin ol bence ve o siparişi iptal et. cok beter sonuclarla karşılaşabilirsin, yüzün istemediğin onlarca leke ile dolabilir. aman diyim. kışın yaptır.

diğeri de, lütfen bir doktora görün, inan ki çaresi var. bende kafama göre expigmentler, bebek pudraları ne varsa denedim. son çare doktora gittim ve bana lekeme uygun bir tedavi verdi. Yaklaşık 1 hafta oluyor, lekelerim hafifledi.

önce psikolojini bozma sakın. kabullen problemi. sonra bi bak su foruma. herkes şikayet ediyor ama "ben doktora gittim de yine çözemedim" diyen yok. çünkü kendi kendimize yetmeye calısıyoruz fisfisfis böyle olmaz.

ürün elime bugün geçecek sanırım, 20 tl, küçük boyundan almıştım. evden çıkmadığım zaman kullanmayı düşündüm, güneşin kötü etkileyeceğini biliyorum. peki senin şikayetin neydi, nasıl bi lekeydi ve drun ne önerdi?

olmazsa dediğin gibi yapayım zaten fazla bişey ödemedim

:1rolleyes:
benimki yüzeyel bi leke, çok derin değil, hafif bir kararma şeklindeydi. dr tritone krem ve solente pigmenta güneş koruyucu önerdi. sabah akşam sürüyorum ve azalma gözledim.

cnm olay ödediğin para değil zaten, kimyasal peeling uygulamasını, sen gidip bi dermatoloji kliniğinde yaptırmak istersen şuan, isetersen milyar öde yapmazlar. yani dogru olan yapmamaları vereliniortak

kimyasal peeling için gittiğimde, güneşe çıkmam ben yeterki siz yapın dememe rağmen yapmadılar. benden söylemesi şekerim, sen bilrsin

Ben bıyıklarımı iple alıyorum beyaz tenliyim ve bıyık bölgem daha beyaz komple sankı orası yüz rengimden daha farklı kararma felan yok kesinlikle benim gibi olan başka birileri varmı ne yapabilirim bunn için lazer yaptırsam bıyıklarıma tamamen yok etsem acaba düzelirmi puff:sinifsinif:

aynı şikayetler hemen hemen hepimizde var arkadaşlar bende bir çok yöntem denedim. ama görüyorum ki bi çoğumuz çaresizlikten herşeyi denemiş lütfen bayanlar sizden ricam her söyleneni yapmayın bu dahada kötü yapıoor malesef benimde lekelrim vardı ve şuan azalmaya başladılarr ben naturaline leke serumu kullanıorum alın kullanın demiyorum bana bu iyi gelioor şuan önce cildinizi tanıyın daha sonra ne isterseniz onu kullanın ben sadece böle bir ilacın olduğunu ve yararlarını anlatmak için söyledim..leke tedavisi ister evde ister güzellik merkzelerinde olsun yazın hiç bir faydası olmazz kışın yapın ne istiyorsanızz yazın bol bol güneş koruyucu kullanın sabredin sadece sabretmek...

Arkadaşlar daha önce de yazdım,kantaron yağı lekelere birebir,

Ben artık her sirle alışımdan sonra kantaron yağı sürüyorum,ne bir iz ne de tahriş izi

yanma kızarıklık falan olmuyo,

Kesin çözüm oldu benim için ,gerçekten deneyin tavsiye ederim...
boshayallersmile

aynı sorun bende de var,gereğinden sıcak uygulanan sir sonrası oldu.özellikle yaz ayları koyulaşan lekeler.expigmenti uzun süre kullandım ama sonradan öğrendim ki bu ilacın güneşe maruz kalmayan bölgelerde uygulanması gerekirmiş aksi takdirde güneş etkisi ile alt deri tabakasındaki pigmentlere sorun iniyormuş ve arzu edilenin aksine lekeler koyulaşıyormuş.yüksek korumalı güneş kremleri ile sorunu hafifletmeye çalışıyorum.ancak gün içersinde tekrarlamak pek mümkün olmuyor

benim birkaç yıl önce dudak üstünde hafif lekelenme başladı,sonra alnım sonra yanaklarım derken,bıyık bölgemdeki yanaklarımın yanında hafif bile kaldı.2 yıl önce doktor expigment verdi ama işe yaramayabileceğini herkeste farklı etki gösterdiğini söyledi,gerçekten de hiç etkilemedi.geçtiğimiz ay da büyük umutlarla clinique evenbetter dark spot corrector aldım,100 lira verdim ve yazıklar olsun diyorum,şimdi ekstradan yağ bezelerim ve damar çatlaklarım da var artık.

arkadaslar biraz basindan birazda sonundan okudum sorunlarinizi, bize okulda ogretilen herhangi bir epilasyondan sonra yani agda vb. asla gunes koruyucu krem surmeden disari cikmamaniz yaz kis farketmez. o olusan lekelerin hepsi hormonlarimizla birlikte gunesin verdigi bi zarar. olusmasini istemiyorsak eger spf 30 ve ustu bir krem surup oyle cikin disari. cildimiz agda sonrasi cok hassas kaliyor ve cok cabuk lekelenebiliyor bunu bacak ve kollariniz icinde yapin. zamanla pilinglerle o koyulukar gider yada leke gideren kremlerle yenilerinide gunesten korunarak onleyebilirsiniz. kuaforlerde size surulen azulen yarigidir pekte leke yapmaz ama gunese karsida korumaz. sadece aciyi ve agda sonundaki yapiskanligi alir:) size iyi sanslar arkadaslar..

Bıyık bölgeme sir ağda yapıp yakmayı başaranlardanım bende:)
Geçer sanmıştım ama beyaz tenliyim birde,kızarı kabuk bağladı gören bıyık sancako kadar kötü durumdaydı.Sonuçta doktora gittim ve advantan kullanmamı söyledi sadece o bölge üzerinde ama,bir hafta olmadı lekeden eser kalmadı,çok memnun kaldım.Sivilce izlerim vardı yüzümde onlarada uyguladım,renk açma özelliği oldugu için hafif hafif iyileştirme belrtisi gördüm,sabır işi tabi.Şimdi batık lekeleri ve kararma olan yerlerime ufak ufak deniyorum inş.iyi bir sonuca ulaşırım.Fiyatı 10 tl civarında.

-Unutmadan abartarak sorunsuz bölgelere uygulamayın akne izleri gibi ufak ufak noktalar çıkar,denemiştim de ben.:)

canım bacak batık lekesine iyi gelir mi ?

benimde bu sorunum var,doktora gitsem diyorum,bi krem varmış hani doktorların verdiği,sadece kızarıklık veriyormuş..bundan korkuyorum aynı kremi verirse diye
kendi kendimize halledemiyoruz sanırım

canım en güzel çare şu :S limon elma sirkesi az su tonik gibi kullan üstüne güneş kremi 50 faktör :S başka bir tane faydalı yok olmadı bende

mrblar arkdaşlar bıyık lekesi dediğiniz nasıl oluyor tam anlayamadım açıkçası ama bende sorunumu paylaşmak istedim benimde dudak çewremde kararmalar war son iki senedir bunun sebebi ne olabilir yada bir öneriniz warmı acaba ne yapabilirim yardımcı olun lütfenn

benimde bıyık bölgemde lekeler var. ne yapacağımı bilemiyorum. şu an zoretanin kullanıyorum ilacım bitmeden kimyasal ilçalardan medet umamam. bi hocam vardı onunda böyle sorunları varmış kimyasal peeling vs çok para harcadım dedi en sonunda bir profösör dove sabun ve bepanten kullanmasını söylemiş şimdi yüzü de bıyık bölgeside aynı renkte...
profösör'ün söylediğine göre dove sabun gözenekleride açıkyomuş birçok tonikten, temizleyiciden daha çok öneriyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…