- Konu Sahibi prensesasik
-
cnm ben anlamadm ozonlu zeytinyagı ne :S ve nasıl kullanılıo bilgi verirsen cok büyük sevap işlersin valla kullanmadıgım şey kalmadı benimde şu an naturaline serum aldım ama 3 gndr deişiklk yok ondada
ozonlu yağ aktarlardan almayın diye bas bas bağırıyorlarrrrrrrrrrrrrr....cildinizi iyice mahvedeceksinizzzzz......ozon yagı satan bir site var....baya yorumda yapmıslar...bence oraya bir bakın ozontedavisi.com mu ne...gerçi ben orayada güvenmiyorum ama....aktardan alınmayacağını en azından biliyorum....
dediklerine katılıyorum ama şöylede bi durum var,istanbulun en ünlü tarihi çemberlitaş aktarcısından aldım yağı 10 liraya güvenilir bi firma aynı yağ nette 15 20 lira büyüklüğüde aynı nete ne kadar güvenilir bu durumda.bence güvenilir sağlam bi aktardan bilinen marka alınabilir,ayrıca kullanıyorum içersinde cildi tahriş eden katkı maddesi yok,dediğin yere bi arkadaş tel buraktı geri dönüş dahi olmadı,artı bence o site güncel değil soruda sorduk birlikte cvp yine yok böyle olması daha günen veriyo sana sanırımmmm
Arkadaşlar ben burda bi konuda okumuştum,
Kantaron yağı sivilce lekelerine falan çok iyi geliyomuş,
Bıyık lekelerine de iyi gelir heralde,
Ben de sir le alınca bazen tahriş oluyo,haftada bir mecburen alınca,iyileşmeden gene oluyo,
iyileşiyo ama leke kalıyo,
Ben alıp denicem kantaron yağını,
Size yazarım yine burdan...
yok dadlım dedim ya zaten gerçi ben o siteyede güvenmiyorum diye...ama şimdi şöle bir durum var...ozon dediginiz olay o kadar basite indirgenmemeli...yani aktarda 10 lira bu yagı tanıdık bir markadan alamak demek cildiniz tahriş etmemesi demek onun ozonlu olduğuunuda göstermez...bu sitede satılan ürünlerdede süpheliyim...zaten güvensem sipariş de verirdim..ne biliyim..güvenimi kaybettim insanlara o yüzden de sürekli sorguluyorum dadlım yanlış anlamayın beni...
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama lütfen gerçekten işe yarayan ürünler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim ve yaramadığını düşündüğünüz ürünler hakkında..
ben limon ve elma sirkesi karışımını hergün yapıyorum ve 50+ faktörlü güneş kremini kullanmadan dışarı çıkmıyorum biraz rengi açıldı gibi ama bilemiyorum sabırla devam edicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?