Lekeler, Çiller Bıyık Lekeleri Ve Çözümler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kaç yıl geçmiş cevap vereyim dedim beğeni gelince.. En iyi yöntem lazer.. Orda hiç bişi kalmıcak ve renk zamnla açılıyor

Burayıda okuyanlara yardımcı olmak adına burayada yazim..
Bende bıyık bölgesi lekemden muzdariptim pudra,fondoten, kapatıcılar sürmeden dışarı çıkamıyordum sanki bıyığım var gibi duruyodu sinir oluyordum..
cilt doktoruna gittim.
Enfeksiyon,mantar dedi.
Momecom,vazalin,exipigment,travazol bu 4 kremi belli oranlarda verdi(ama ne yazıkki reçetemi kaybettim o sebepden oranları aklımda yok kremlerin ismini not almıştım ama tekrar gidip yazdırcam en kısa zamanda)
düzenli sabah akşam yüzüne sür dedi
Ben bütün yüzüme uyguladım (doktor böyle dedi)
cildim pullandı,gerildi,soyuldu(gece sürünce sıkıntı oluyo yağlı bi krem yastığa fela bulaşıyo) hem akşam ,hem sabah her gün uygulanacak.
sonrasında lekelerim dahi gitti öyle diyim
yanaklarımda lekelerim vardı güneş lekelerim onlar bile gitti
Artık bıyık bölgem lekesiz tertemiz şükürler olsun..

Benim gibi sıkıntı çekenleri anlıyorum o sebepden bilgilendirmek istedim.
Mutlaka uzman bir doktora görünmekde fayda var

Kaç yıl geçmiş cevap vereyim dedim beğeni gelince.. En iyi yöntem lazer.. Orda hiç bişi kalmıcak ve renk zamnla açılıyor

bende bıyık lekesi için lazere başladım acaba kac seansta gecıyor ben henuz bır seans yaptırdım kremlerden artık umudu kestım cıldi yakıyor ve dahada yayyılıyor lekem bır fıkır verırmısınz

Merhaba, siz lazerden bir sonuç alabildiniz mi? baya zaman geçmiş umarım görürsünüz

Kusura kalmayın her zaman buraya girmek bazen moralimi bozuyor. Bu başlık değil tabi..
Ayrıca evet lazer rengi açıyor kıl kökleri gittiği için. ben lazer yaptırdım tamamen bitmedi ama baya azaldı. Tek sorun yüz çok inatçı bir süredir lazeri bırakmıştım yine kalınlaşmaya başladı tüyler ve sanki rengi de değişiyor gibi.. Tavsiyem orada ki cildi çok yormayın ve soyma yaptırmayın.. İleri ki dönemde oraya renk açıcı lazerler var ondan yaptırmak istiyorum. Eğer durumunuz var ise onlar ile ilgili araştırma yapın derim. Ben şu an onu düşünemiyorum maddi durumum yeterli değil.

Devam ettiniz mi? sonuc nasıl???

Merhaba bende almanyadayım alnımda kahverengi lekeler oluştu geçen yıl doktora da gitmedim bahsettigin krem reçetesiz satılıyomu ve hala duruyosa kutusunun resmini paylaşırmısın.eger yoksa internetten bulup kopyalarmısın resmini buraya.Bende kurtulmak istiyorum bu lekelerden artık.

arkadaşlar, bu ezelden beri çektiğim bir sorun. iple aldım senelerdir hafif kararma vardı. ağdayı deneyeyim dedim, onu da ancak sephora benefit bar'da. kılları 2 kere ağdalık uzatabildim devam edemedim. (ki zaten küçük kıllar çoğalıyor filan) en son canıma tak etti, en pahalısından (saati 400 TL) iğneli yaptırdım ilk seans. aradan 2 hafta geçti, şimdi lekelerde koyulaşma var, ikinci seansa cesaret edemedim. evde fucidin, fito, medacassol, expigment, locoid, dermovate, dermaroller var. daha da vardır bişeyler kesin :) hiçbirini kullanmaya cesaret edemiyorum. öyle bıyıklı ve lekeli duruyorum, forum okuyorum. afedersiniz ama doktorların da bi işe yaradığına inanmıyorum pek. aklımda medacasso, bepanthen, kil maskesi, fito, dermaroller ve c vitamini yapmak var. ama bir yandan da 2 hafta sonrasına soprano diode randevusu aldığım için bunlardan en az soyan, en az cilt inceltenleri seçeyim diyorum. çatladım çatlıycam. any comments?

Çok geçmiş olsun. Benim de önceden belirgin olmayan bir şekilde vardı. Fakat bu yaz tatil dönüşü renkleri koyulaşti gibi oldu. Doktora gittim expigment, acnelys, hipokort verdi. Karıştırıp bir kere sürdüm ve kesinlikle normal hayatıma devam edemedim. Cildim çok hassas. Düzenli kullanımda faydasını gören de olmuş ama. Geçen lr ürünlerini aldım. Kullanali bir hafta olmadı o yüzden net bir şey söyleyemiyorum. Arada soğan, sirke yapıyorum ama bakalım leke tedavisi uzun oluyormuş. inşallah bir an önce kurtuluruz bu berbat durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…